Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSOCSII!

Mennyibe áltál meg mire felújítottad? És hogy honna rendeltél..:) Köszi a választ!
Halli! Nincs valakinek egy motorhibás tsr-e vagy aminek valami bajavan lehet 200 125ccm is mert lehet megvenném.
Anyi a lényeg hogy minden alkatrésze meglegyen.
köszi a tippeket :)
Végre kész a gépem új dugó gyűrű csapszeg tűgörgő
Szia! Nézd meg,hogy a kipufógókönyökbe nincs e folytás.Volt tsr-em rezólyába gyárilag volt hegesztve egy szűkítő gyürü,nem is akart menni rendesen,kivettük belőle,ment mint golyó.Ha leveszed a könyököt,egy drótdarabbal ki lehet tapintani ha van bennt.üdv Peti
Egy kategóriák ezek a japán 125cm3 vasak lóerőre mind /DT,TSr,kmx,Mtx,mind...mind!
Csak az állapotátol és beálitásoktol füg,na meg az áttételtől.
Ha a levegő szabályzóra gondolsz akkor az elvileg úgy van, hogy betekered teljesen majd 1, vagy 1.5 fordulatot kitekered a csavart ahogy jobb neked. Nálam pl az volt a baj, hogy nagyon kivolt tekerve ezért menetközbe ha "padlóztam" akkor fulladt, de mostmár jó viszonylag...
Köszi,,,és a karbi beállitást nem tudod? mi a gyári érték?
A DT-k eleve jobban mennek mint a TSR-ek ez én egyik ismerősömnek is volt sokkal jobban ment mint az én tsr-em. Rugásnál ez is megcsinálja a power tesztet hallani nem fogsz semmit legalábbra is én nem hallom, de tudom hogy csinálja mer egy hete raktam össze. Akksi nem befolyásolja a működését szal ha nincs ugyanúgy működik. Csak úgy tudod kideríteni a működését ha leveszed a hengernél a power burkolatot és rugásnál megnézed forgatja-e.
nics semi baj mert csak az 2t olaj fojik ami nem ég el haverom yz én is fojik
Meg az érdekelne,, hogy naon gyenge a gépem és nem rég lett felujitva. Állitolag powerszelepet is cseréltek. De gyenge a gép..és haverom dtje sokkalta keményebb. Sztem a power lehet a baja mert nem érzem hogy nyit. Meg a dt mikor gyujtásra van téve,csinál eg ykattogást,powert teszteli sztem,és enyém nem csinál olyat. Azért hiszem hogy az a gond. Meg hogy nem e tudja vki ha az akksi gyenge az összefügg e power müködésével?
sziasztok,,azt szném kérdezni hogy nem-e tudja vki, mi a gyári karburátor beállitása trs125nek? köci
Helo
Kelene nekem tsr 125 henger+hengerfej?
Ha vkinek van légyszi szoljatok!
kösz
És van itt még sok más is :) teszek fel egy két képet

06 30 4807856
szlobi46 !
itt vannak képek az alkatreszröl, nemtudom szerintem müködnie kell.

szaxtom@hotmail.com

itt a mailcim:
Helló Gyapi!
Köszi a képeket,sajnos nem olyan mint az enyém.
Azért még egyszer köszi!
Üdv.
oke megnezem
aztan irok hogy mivan
Ugyanaz mint a 125-é csak annyit nézz meg, hogy nincs-e elkopva mer az enyémnek pont az lett a baja hogy elkopott azt már nem tekeri meg a tengelyt.

Dobj egy mailt azt küldöm a címet hova kéne.
eeeeeeeeeee!

itt vannak kepek a fötengelyröl!
hello! de sztem van nekem olyan 3000 ft er viheted de nekem tsr 200 as van, gondolom az is jo neked?!

hivj fel telon megdumaljuk

0630 480 7856
gyapi. Neked km/h kihajtásod nincsen véletlen? Amibe ugye belemegy a spirál az elsőkeréknél.
Köszönöm!
http://robogotuning.hu/shop_se...
it találsz alaktrészt
Sziasztok!
125-ös tsr gyujtáselektronika érdekelne!
Alapméretes dugattyút is vásárolnék.55.9mm
Van Valakinek?
06709454446
TSR 125 Eladó motor!