Halli! Nincs valakinek egy motorhibás tsr-e vagy aminek valami bajavan lehet 200 125ccm is mert lehet megvenném.
Anyi a lényeg hogy minden alkatrésze meglegyen.
Szia! Nézd meg,hogy a kipufógókönyökbe nincs e folytás.Volt tsr-em rezólyába gyárilag volt hegesztve egy szűkítő gyürü,nem is akart menni rendesen,kivettük belőle,ment mint golyó.Ha leveszed a könyököt,egy drótdarabbal ki lehet tapintani ha van bennt.üdv Peti
Ha a levegő szabályzóra gondolsz akkor az elvileg úgy van, hogy betekered teljesen majd 1, vagy 1.5 fordulatot kitekered a csavart ahogy jobb neked. Nálam pl az volt a baj, hogy nagyon kivolt tekerve ezért menetközbe ha "padlóztam" akkor fulladt, de mostmár jó viszonylag...
A DT-k eleve jobban mennek mint a TSR-ek ez én egyik ismerősömnek is volt sokkal jobban ment mint az én tsr-em. Rugásnál ez is megcsinálja a power tesztet hallani nem fogsz semmit legalábbra is én nem hallom, de tudom hogy csinálja mer egy hete raktam össze. Akksi nem befolyásolja a működését szal ha nincs ugyanúgy működik. Csak úgy tudod kideríteni a működését ha leveszed a hengernél a power burkolatot és rugásnál megnézed forgatja-e.
Meg az érdekelne,, hogy naon gyenge a gépem és nem rég lett felujitva. Állitolag powerszelepet is cseréltek. De gyenge a gép..és haverom dtje sokkalta keményebb. Sztem a power lehet a baja mert nem érzem hogy nyit. Meg a dt mikor gyujtásra van téve,csinál eg ykattogást,powert teszteli sztem,és enyém nem csinál olyat. Azért hiszem hogy az a gond. Meg hogy nem e tudja vki ha az akksi gyenge az összefügg e power müködésével?
Mennyibe áltál meg mire felújítottad? És hogy honna rendeltél..:) Köszi a választ!