Sziasztok!
Suzuki TSR 200 hoz keresek bal hátsó hátsó takaró idomot (ami a levegőszürű előtt van).
Ha vki tud nekem ebben segíteni, akkor kérem irjon emailt.
rc.service@hotmail.com
Előre is köszönöm!
Helló mindenki!
Jolly Moto verseny rezómat cserélném gyári tsr rezóra értékegyeztetéssel! Brutál hangot és teljesítményt ad a gépnek! A szomszédok nem nagyon szeretik
Ha valakit érdekel írjon vagy csörögjön rám:06 20 941 7659
Nem kötném vissza akkor se ha új olajazó lenne benn.
Mer szart se ér.Túl olajozza a motort meg minden tiszta olaj.
1/35-1/50 Közé keveri attól függ mekkora a fordulat és a gáz
Alapjáraton meg szinte nem is kap.
Nem is bízom meg benn mer ha valami oknál fogva megáll cseszhetem ki a dugóm meg gyűrűt meg hüvelyt.
És lehet hogy bajos az olajazóm mer 2 deci olajat belegurít a 4 liter benzinbe.
De ha jól is működik mint amikor lekötöttem akk nem volt semmi baja 1 /40 körül kevert.
Lehet tönkrement olaj nélkül forgásba.
De akk is szar ha új. Kész ez van.
Zircen szereztem acerbis kézvédőt olcsón haveromtól.
Utalni nem tudtam volna a pénzt mer számla 0
Utánvételt nem akartam mer drága.
Kép:
jah ha alapvetöen nem volt benne mert azt hittem h kipotyogott és ezért let széjel szedve a masina mert láttam már ojat h kiesett.. tul melegedés esetén...
Már kivan cseréltetve.:) Bebaszott volna ha nem cserélik ki mikor nekik kellett volna a gyárba beletenni, szal itt nincs olyan hogy nem cserélik mivel még össze se volt rakva szépen vissza vittem a boltba és cserélték szó nélkül.
még1 norbi haverom tsr jén wössner dugo és külön oljazás bekötve a 100. ig gyorsulást az aprilia rs 125 is megirigyelné a jo beálitások és a jo kipu eredménye meg a jo szerelö vuhaha:D ha kieset a zéger ti hibátok ha nem szakszervizben hivtalaosan let berakva nincs reklamácio csak akkor fogadnak el reklamálást ha igazolod h szakszervizi szerelö rakta össze...tapasztalatbol tudom nemfgoják vissza venni 25 ezer kuka...
haléi mindenki olvasom itt h ha kikötitek az olajzást eröseb lesz a motor:D elég hihetetlen számomra mert ugyanis a tsr ek powerja alapbol nem1 tul jo megoldás másrészröl ha az olajzo adja az olajat ugyanugy a karterba megy elöször mintha te kevered ergo a koksz minden honan ugyanugy rakodik le persze szegény olajlnál tisztáb égés de hamarabb is megy tönkre! ved ki a powert takaritsd ki jah és valakit irta h sokat kever az olajazo megkleln nézni a bovden elöfeszitést esetleg nem e hiányzik düzni belöle vagy nincs e mokolva a belseje mert az külön olajzás nem hülyes csak jolegyen a bovden és ne legyen tákolva4 nem okoskodni akartam csak 1 meglátás (AM KÖRNYEZET VÉDELMI OKOKBOL BIZTOSAN NEM KEVER GYÁRILAG 1/20AST HA JOLHISZTEM 1/50 KÖRÜL KEVER A PUMPA ÜDV
Nekem is ilyen az olajzás eszméletlen módon zabálja pedig a gyári értéken van úgytűnik, hogy ez akkor betegségük.
Most hogy szétvan szedve rengeteg lerakódott koxot kiszedtem és az enyém se ment(megy) valami jól egy dt simán ott hagy...
Jah a wössner dugórol meg annyit, hogy raktuk volna össze azt meglepődve nézzük nincsenek benne a dugóba a gyűrű rögzítő csapszegek.:D Szal visszük vissza kicseréltetni, de ilyen hibát hogy tudnak csinálni a gyárba vicc.
hátsó rugostag mar nincs meg
a hatso idomom sincs meg