Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HALI!
hátsó rugostag mar nincs meg
a hatso idomom sincs meg
Sziasztok!
Suzuki TSR 200 hoz keresek bal hátsó hátsó takaró idomot (ami a levegőszürű előtt van).
Ha vki tud nekem ebben segíteni, akkor kérem irjon emailt.
rc.service@hotmail.com
Előre is köszönöm!
hali hátsó rugóstagod van ? ha igen milyen állapotban és mennyiér adod ? msn ed ha van léccy vegyél fel rob.657@hotmail.com
Rg 200 alkatrészek.

125-ös be is, tsr-be is jó.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hello gyapi1015.
Mennyiér adnád el a rezonátort?
eladóó holmik!
van még sok más is!
0630/4807856
hali! Suzuki tsr 200ccm Rsv rezóó eladóó!
kom-esztergom megye
Arra hogy mien hangja van meg hogyan megy. Akk már halott az ügy mert én Esztergom mellett lakom.
Helló F.Zsolti
Turán lakom , Bp-től 50km-re, Hatvan mellett.
Azt elfelejtettem írni , hogy 125ös tsr- ről beszélünk.
Kipróbálás alatt mit értesz?
Hello Max666.
Engem érdekelne a rezonátor. Merre laksz? De csak kipróbálás szintjén érdekelne a többit meg meglátjuk. :D
Helló mindenki!
Jolly Moto verseny rezómat cserélném gyári tsr rezóra értékegyeztetéssel! Brutál hangot és teljesítményt ad a gépnek! A szomszédok nem nagyon szeretik
Ha valakit érdekel írjon vagy csörögjön rám:06 20 941 7659
megvan meg! hivjal fel telon es megdumaljuk
Hali! Tegnap írtam sms-t, de nem válaszoltál.:(

Ami érdekelne feszültség szabályzó meg az akkumulátor tartója. Ezek megvannak-e még?
suzuki tsr alkatrészek eladók!
minden van ami téged érdekelhet. Mondasz egy korrekt árat és viheted!
tel: 06304807856

vannak olyan cuccok is ami nincs rajta a gépen mert kosarba van!
Am én is vinném szervizbe de csak azé hogy szedjék ki de nincs pénz.
Nem kötném vissza akkor se ha új olajazó lenne benn.
Mer szart se ér.Túl olajozza a motort meg minden tiszta olaj.
1/35-1/50 Közé keveri attól függ mekkora a fordulat és a gáz
Alapjáraton meg szinte nem is kap.
Nem is bízom meg benn mer ha valami oknál fogva megáll cseszhetem ki a dugóm meg gyűrűt meg hüvelyt.
És lehet hogy bajos az olajazóm mer 2 deci olajat belegurít a 4 liter benzinbe.
De ha jól is működik mint amikor lekötöttem akk nem volt semmi baja 1 /40 körül kevert.
Lehet tönkrement olaj nélkül forgásba.
De akk is szar ha új. Kész ez van.

Zircen szereztem acerbis kézvédőt olcsón haveromtól.
Utalni nem tudtam volna a pénzt mer számla 0
Utánvételt nem akartam mer drága.
Kép:
jah ha alapvetöen nem volt benne mert azt hittem h kipotyogott és ezért let széjel szedve a masina mert láttam már ojat h kiesett.. tul melegedés esetén...
Már kivan cseréltetve.:) Bebaszott volna ha nem cserélik ki mikor nekik kellett volna a gyárba beletenni, szal itt nincs olyan hogy nem cserélik mivel még össze se volt rakva szépen vissza vittem a boltba és cserélték szó nélkül.
jah nem zéger hanem csapok nemszuoltam... akkor se veszik vissza meg magyarázák h tulmelegedés miat esett ki mert azok ott höilesztésel vannak bent...
még1 norbi haverom tsr jén wössner dugo és külön oljazás bekötve a 100. ig gyorsulást az aprilia rs 125 is megirigyelné a jo beálitások és a jo kipu eredménye meg a jo szerelö vuhaha:D ha kieset a zéger ti hibátok ha nem szakszervizben hivtalaosan let berakva nincs reklamácio csak akkor fogadnak el reklamálást ha igazolod h szakszervizi szerelö rakta össze...tapasztalatbol tudom nemfgoják vissza venni 25 ezer kuka...
haléi mindenki olvasom itt h ha kikötitek az olajzást eröseb lesz a motor:D elég hihetetlen számomra mert ugyanis a tsr ek powerja alapbol nem1 tul jo megoldás másrészröl ha az olajzo adja az olajat ugyanugy a karterba megy elöször mintha te kevered ergo a koksz minden honan ugyanugy rakodik le persze szegény olajlnál tisztáb égés de hamarabb is megy tönkre! ved ki a powert takaritsd ki jah és valakit irta h sokat kever az olajazo megkleln nézni a bovden elöfeszitést esetleg nem e hiányzik düzni belöle vagy nincs e mokolva a belseje mert az külön olajzás nem hülyes csak jolegyen a bovden és ne legyen tákolva4 nem okoskodni akartam csak 1 meglátás (AM KÖRNYEZET VÉDELMI OKOKBOL BIZTOSAN NEM KEVER GYÁRILAG 1/20AST HA JOLHISZTEM 1/50 KÖRÜL KEVER A PUMPA ÜDV
Szeva
rg, tsr 125 vagy 200 mindegy, kuplungod van?
Tsr 200 kuplung is jó ha valakinek van
rg 125 kuplungja esetleg valakinek van

Vagy ha féletlen a szomszédban akad egy elfekvő gépezet akk írjatok
Nekem is ilyen az olajzás eszméletlen módon zabálja pedig a gyári értéken van úgytűnik, hogy ez akkor betegségük.

Most hogy szétvan szedve rengeteg lerakódott koxot kiszedtem és az enyém se ment(megy) valami jól egy dt simán ott hagy...

Jah a wössner dugórol meg annyit, hogy raktuk volna össze azt meglepődve nézzük nincsenek benne a dugóba a gyűrű rögzítő csapszegek.:D Szal visszük vissza kicseréltetni, de ilyen hibát hogy tudnak csinálni a gyárba vicc.