Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csapágyat csapágy kereskedésben célszerű mert a többiek régebben azt írták hogy a gyári az nagyon drága, amit meg veszel csapágy kereskedésben az is ugyan olyan minőségű csak olcsóbb! Lamelát meg nem tudom.
Heló!
Lenne egy kérdésem.
Hol lehet ilyen Lamellát
vagy csapágyat venni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Köszi választ Brian6

Enyimé küldhetne képet a puja motorjáról! "Kíváncsi vagyok rá"

Üdv mindenkinek!
Vagy a a peti szinyóját ami legalább 600 köbcentis
Kuplung nekem is fos volt: 1 lehetőséget mondok: lekapod a deklit kicsvarod a kuplung csavarjait és megnézed hogy a középső (ami kihúzza tulajdonképp a lamellákat)csapágy milyen állapotba van, (ez egy kicsit szar megoldás a ts-nél gyárilag) ha az a csapágy jó akkor sztem elkoptak a lamellák.

enyimé: megnézném azért a te ts-ed,egyből lejön róla mekkora sügér vagy
Puja a tied.
Ez egy endúró
ennyi belefér!
Üdv mindenkinek.
ugy hogy a tsr motorikusan pujamotor...
Heló skYro! Találtam visszajelzőt a 0. fokozatnak.
A váltóban a léptető van kicsit megkopva ezért lép túl a 0. on meg a kuplung kis kapaszkodása is rájátszik.Gurulás közben könnyű megtalálni.Egy helyben nem lehet járó motornál berakni az üreset. Még eddig nem sikerült senkinek a családba.
De a visszajelzőnek hála nem fullasztom le azért mer nem tudom be sikerült-e váltani a 0.sebességet.
Tudsz nekem segíteni MIT KEZDJEK a kuplunggal Hogy ne kapaszkodjon? Nagyon megköszönném!
üdv!
Vegyetek vissza ez a békesség fóruma
Okulás szempontjából mindenkinek: hátsó fék karmantyút sehol nem lehet Esztergom környékén kapni! ennyi
Ja, azt meséld már el hogy függ össze a kor a köbcentivel?
tiszakanyárra bameg
sexykém
Mi a fasz van veled én rendesen kérdeztem bazdmeg. ezzel csak a csikcskaságodat árulod te fasz. meg se mered írni hogy ki is vagy mert az adatlapod üres. így könnyű írni fasszopó. meg a többiek is bun kók mert amikor kérdeztem sose írtatok viszza kivéve 1-2 embert. ugyhogy elmentek a bánatba. ja és azt se értem hogy vannak itt 20 éven felüliek és csak még mindig egy 125-ük van. ez azért szégyen. ja és te ENYIMÉ ha már ilyen vagány vagy írd már meg hogy hova való vagy na cső a soha viszont nem látásra
nem magamban beszélek...há kinek
enyimé, te nekem irogatsz?
hali! Én nem tudom ,hogy mennyinek kell lennie a kopressziónak.Különben hidegen könnyen indul? Azt nem tudjátok,hogy fúvókát hol lehet a karbiba venni? Mert akkor tudnék kísérletezni a lyukátmérő bővítésével.ÜDv.
hallod 7.6 nak
vedd meg oszt meglátod
Hello, van egy 94-es kiadásu 125-ös tsr-em és a kompresszio 7,5 Mpa volt amikor mértük. Írjatok már hogy mennyinek kéne lennie.
Szia! most vettem a motort,siktolattyús mikuni karbi van rajta,nem láttam jelet az úszószint állításhoz.üdv,és köszi.
MOST vetted vagy csak most csinálja ezeket a tüneteket? mert ha most vetted akkor lehetséges....de ha már te kezeled a gépet 1 ideje és csak 1 szer hipp hopp előjött ez akkor a főfúvóka oké valami más lesz a bibi....uszószint meg a karbi alsó poharába van 1 jelzés (úgy öntötték pl.: simson) oda lődd be kb...azt ennyi lényeg h nem ömöljön belőle a benzin ....DE valami másik okos vagy jártasabb ember is körmölhetne valamit ....EZÉRT VAN EZ A F@SZOM FÓRUM....
hali! a súbertűn állítgattam már midkét irányba,úszoszinten is,az úszószintet sem tudom hogy hol kéne állnia,a főfúvókát megmértem:1.05mm ,lehet hogy kevés?
skYro már meg is adta a számodat, majd kereslek.
hali theograf!
nekem van suzuki tsr 200 hoz eladó váltó.hibátlanul müködik.ha érdekel?!
LOL
aztapicsa és övé lett az 1000.hsz