hali!
nekem tsr 200 hoz vannak alkatreszeim elvileg biztos kell hogy legyen mert azt még nem adtam el belöle de nemtudom hogy az a tsr 125 be is jo-e vagy sem. ennek utana kene járnod.
üdv
Izé nekem a hátsó féktartályon valami capy nagyobb szájú flaskának a kupakja van rajt kisebb átalakítással . Egy lego gumi gyűrűvel a belsejében tömítésként.Remélem tudok segíteni.
Hűtőnek alján egy egyszerű cső van ami a vízpumpához megy.
De semmi más csak egy üres cső.
Aőá izé, Merre laksz?Ha Esztergom környéke akkor dorogon a 10-es úton pennytől visszább (tokod felé ) van 1 csapágyas, azt ajánlom. De igazából mindegy. Ugyan olyan csapágyat csabágybolba nem fogsz találni,de bemész és elmondod,hogy 10x22x2,8 -as csapágy kell,(asszem az a neve,hogy axiális) vagyis hogy a nyomást bírja. elmagyarázod neki hova kell azt kész, pont akkora valószínű nem lesz neki 1ik méret (vastagsága) nem fog stimmelni, de ne zavarjon, mert olyan skf csapágy lesz, ami 3 részból áll. közepén lesznek a görgők,teteje,alja meg olyan mint 1 alátét. Az 1ik "alátétet" kihagyod, sztem oda ne rakjál ami ahoz a "pöcökhöz" ér, ami kihúzza a kuplunkosarat. Nem baj ha nem érted, meg lehet oldani az a lényeg :D:D:D:D , de ha gáz van írjál megint megpróbálom normálisabban elmondani :D
Tudod mekkora az a kinyomócsapágy?
Ha igen írd le a méreteit!
Köszi!
Belső gyűrű: Külső gyűrű: Szélesség: