Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

brian6 löktem árat a cuccokra:)
Nézd már meg a láncvédőt hátha megvan kormány nem kell meg van faja kézvédőm ugyhogy azok nem érdekelnek köszi. :)
muki féktárcsavédőm az nincsen tutira szerintem láncvédő se de azt majd megnezem, viszont van eladó alig használt alu kormany, meg kézvédő
a hétvégén meglehet nézni!
hali!
központi teló 15.000ft
hátsó villa 14.500ft

mindkettő jó állapotban van
engem a központi érdekelne!
Gyapi olyanod van, hogy láncvédő meg első hátsó tálcsafék védő? De a láncvédő az jó volna ha volna! :) Holnap nem leszek gép közelben!
hali
majd holnap atnezem a topikot
es valaszolok mindenre
de meegvan a kozponti telo meg a hatso villa is
páá
Azért látszik melyik a legsárosabb vezérgép
Én jóóó vagyok, megérdemlem
ha megérdemled
nekem is van rajta rozsda -- drótkefe
Ha valaki tudna suzuki tsr 125-öshöz teljes kipufogó rendszert, vagy csak valamilyen részét írjon már. Előre is köszz.
Nem jó a kipufogó, sajnos. De javítható a régi is.
Hello, van egy Suziki TSR-em és az kipufogónak a kályha része az ami egygől a hengertől jön el van rozsdásodva. Találtam egy eladó kipufogót de az egy tsr 200-é. Jó az rá vajon vagy nem? Segítsetek már kössz.
Hát nem hiszem, hogy olyan büdi lett volna a cucc, hogy magától mászott el Lakótelep, társasház, közös pince "előnyei"....
Ha már erre jársz látogass meg
vagymég van a http:\\universalmotor.hu
nah léptem pestre
szóval a Hebo termékek elég jó minsőségűek
Dorogon a Gas Gas importőrnél lehet kapni!
Bocs, hogy ilyen lassan válaszolok csak járkál a főnök
lenyúlták?
hát Dorog nemtudom milyen messze van neked, de itt vannak Hebo cuccok elég jó minőségű cuccok igaz nem a legolcsóbb de azt a pár ezrest megéri a testi épséged
jaah értem
Nem tudsz vmi jó mocis boltot ahol nem arany árban vannak a dolgok? Kellene: csízma, protektor, mez, gatya... (lenyúlták az enyémet)
Monjuk görkorizni tanítom az elvetemült ráérőket pl