Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
a két gumit egybe 4000 ft ér odaadom
a kézvédő megvan 4000 ft
Köszi a képeket, de az enyémen másképp néz ki a teló védő, mert előröl van rögzítve, belül megy a fékcső, és van felül vezetője. Egyébként a két gumi mennyibe kerülne?
Heló!
Ha van érdekelne első sorban:
légszűrőházfedél,
fedél és ház közt levő tömítés.
Üdv!
Boldog ünnepeket!
(nekem ehhez kéne hólánc )
Boldog új évet!
Nem muszáj be b.szni!
Sziasztok :)
Gyapi ha 25ösbe belemegy a power akkor tudok rá vevőt
Vki ha tudja elmondhatná
és
ha esetleg vki tud máshonnan akkor szóljon!
kööösszii
még megvannak a kézvédők?
hali! hát itt vannak a a képek a cuccokról. mondjatok egy korrekt árat aztán vihetitek, postán is tudom küldeni!
nem vágom mi az a légszűrő gumi van ez a sima légszűrőm meg az a műanyag amire a légszűrőt rá kell tenni és a csavar amivel bekel tekerni a helyére:) szóval ha megtudod nekem mutatni mi az akkora lehet, hoyg van nekem is olyan
szeva gyapi!
Légszűrő gumi kelen enyém szakadt ! 1 Korrekt árat ha írnál... mint kihaló félben lévő 200 as tsr tulaj a másiknak
Szia!
Engem érdekelne egy fordított telós ts200-hoz, teleszkóp védő műanyag, jobb és bal oldalra, és egy hátsó index bár az nem biztos hogy eredeti de ha tiédről volna fénykép akkor az is érdekelne.
.
Hány év mire megírjuk a 100. oldalt
Szerintem addigra a motorom szétrohad
Boldog Karit ha addigra nem írnák.
(-:|-*
Nekem az a 3Le full mindegy.
Azt írjak 30
Egy másikra 24.
Aztán teljesen egyforma szóval XD
Nekem elég lenne 20 is az biz isten.
Na jó azért kell a 24
Üdv! !
Gyári adat 24hp:) (TSR), TSX 22hp!
Látom mindenki humor újságot reggelizett.
15.000 ft kérek a hűtőért. kell kell nem nem:)
Én adok érte 2sört
Heló!
93-tol biztos van benne 27Lovaska.
Üdv!
1sör?
hali! nem tudom, nem gondolkodtam rajta. mennyit ér meg neked?
hűtőn gondolkoztál, hogy mennyiért adnád el?
suzuki tsr alkatrészek eladók!
minden van ami téged érdekelhet. Mondasz egy korrekt árat és viheted!
tel: 06304807856
ok köszi
sztem 25 le gyárilag
96 ig gyártottak tsr-eket
sziasztok tudja valaki hogy meddig gyártották a tsr 125ösöket és egy 1992es gyárilag hány lóvas én azt szedtem le hogy 22 sokan irnak 27 lórol. én mentem ilyen motorral szerintem nincs 27 . inkább ugy irjátok meg hogy melyik évjárattol 27 lovas és melyiktöl 22 csáo.
vázat
Szerintetek a tsr 125-ös motorja jó lenne egy suzuki rmx 50-be?és ha igen a blokkon kívül mit kell még kicserélni
Heló.valaki tudna nekem mesélni,hogy mennyit pörög a motra(125-ös).és hogy mennyi kb a végsebessége?lehet benne valami folytás?nekem kb 8at pörög.és 90et megy.power nincsen benne,nemtudom hogy ettől függ-e.köszi a válaszotok előre is.
Sziasztok valakinek Suzuki Ts 125?
évj:82-es
22LE
Sárga!
ár:70-80e ft!