Köszi a képeket, de az enyémen másképp néz ki a teló védő, mert előröl van rögzítve, belül megy a fékcső, és van felül vezetője. Egyébként a két gumi mennyibe kerülne?
Heló!
Ha van érdekelne első sorban:
légszűrőházfedél,
fedél és ház közt levő tömítés.
Üdv!
Boldog ünnepeket!
(nekem ehhez kéne hólánc )
Boldog új évet!
Nem muszáj be b.szni!
hali! hát itt vannak a a képek a cuccokról. mondjatok egy korrekt árat aztán vihetitek, postán is tudom küldeni!
nem vágom mi az a légszűrő gumi van ez a sima légszűrőm meg az a műanyag amire a légszűrőt rá kell tenni és a csavar amivel bekel tekerni a helyére:) szóval ha megtudod nekem mutatni mi az akkora lehet, hoyg van nekem is olyan
Szia!
Engem érdekelne egy fordított telós ts200-hoz, teleszkóp védő műanyag, jobb és bal oldalra, és egy hátsó index bár az nem biztos hogy eredeti de ha tiédről volna fénykép akkor az is érdekelne.
.
Nekem az a 3Le full mindegy.
Azt írjak 30
Egy másikra 24.
Aztán teljesen egyforma szóval XD
Nekem elég lenne 20 is az biz isten.
Na jó azért kell a 24
Üdv! !
sziasztok tudja valaki hogy meddig gyártották a tsr 125ösöket és egy 1992es gyárilag hány lóvas én azt szedtem le hogy 22 sokan irnak 27 lórol. én mentem ilyen motorral szerintem nincs 27 . inkább ugy irjátok meg hogy melyik évjárattol 27 lovas és melyiktöl 22 csáo.
Heló.valaki tudna nekem mesélni,hogy mennyit pörög a motra(125-ös).és hogy mennyi kb a végsebessége?lehet benne valami folytás?nekem kb 8at pörög.és 90et megy.power nincsen benne,nemtudom hogy ettől függ-e.köszi a válaszotok előre is.
a két gumit egybe 4000 ft ér odaadom
a kézvédő megvan 4000 ft