Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm mégcsak most látom, hogy van ilyen téma is "suzuki tsr"
Most nekem is ilyen mocim van

Hol tudnék rá tükröt&tükörtartót szerezni (normális áron)? Nem kell, hogy nagyon fixen rajta legyen, erdőben úgy is leveszem, csak odáig néznek csúnyán a rendőr bácsik...
gyapi azért írok ide mert nem sürgős, de hátsó villád, meg központi telód ha van, akkor lökhetnél rá egy árat
Sziasztok! Keresek TSR-hez matricaszettet,vagy legalább a hűtöidomra matricát.Karcos műanyagidomok felpolírozásához valakinek ven ötlete? köszi.
Köszi, de utánnanéztem és nem egyforma a kettő kicsi a különbség de pont annyi, hogy nem jó.
hali !nekem van suzuki tsr 200 hoz powerszelep nemtudom hogy az jo e a tsr125 be de ha igen 20.000ft ér adom zsír uj mar irtam róla olvasd el pár levéllel lejjeb.
Hello. Eltört a power a motoromba ezért kivettem, de most meg nincs rendes alapjárat lehet, hogy ez az oka?
Ja és ha valakinek van eladó az érdekel!
nem leszek:)
figyu zsolti. ha elolvastad a levelet csörögj rám telon és megbeszéljük mikor tudsz érte jönni mert én már nem lehet netközelbe jovő hét péntek estig ugyhogy ha másnak is kell valami az csak telefonon tud elérni itt a számom 0630/4807856
rendben 10.000ft ér a tied
mikor jössz érte?
Akkor legyen már kerek összeg legyen 10 ezer!
nézd , ha bemész egy boltba és egy fejidomot vagy egy első sárvédőt akarsz venni azert elkernek 4-5000 ftot ezeknek az idomoknak semmi baja annyi hogy a jobb hátsó lukas volt és en befoltoztam ilyen üvegszálás krémmel simára van csiszolva egy nagy matrica kell rá es semmi baja , ha gondolod 11.000 ft ér komplettem a tied lehet szerintem az egy reális baráti ár érte.
hali! a bovdenek meg a két powerszelep megvan + talán az elektronika is azt nemtudom pontosan, a powertengely az nincs meg. én a két (jobbos, balos) szelepet vettem 20.000ft ér ez egy utángyártott szelep Celdömölkön vettem amikor még egybe volt a motorom mert enyémbe nem volt amikor vettem de mire belekerült volna a szelep megdöglött a mocija , úgyhogy ezek zsír uj szelepek , a gyári szelepek hozzá viszont 84.000ft és csak japánból lehet rendelni ugyhogy 20.000 ftér adom én is mert máshol az országban sehol nem lehet venni én fél évig kerestem mire megtalaltam azt az egy embert aki árul ilyet.
na szóval a lényeg hogy 20.000 ft + odaadom ingyen hozzá a két bovdent .
elektronikát meg megnezem hogy megvan e.
ha érdekel jelentkezz.
ui: HA VALAKIT MÉG ÉRDEKELNEL CUCCOK AZ TELON KERESSEN MERT HÉTKÖZNAP NEM VAGYOK NETKÖZELBEN!
0630/4807856
Ha nem lenne törött a jobb hátsó idom akkor jobb lenne de 9ezret adok igy érte.
gyapi a powert kompletten mennyiért adnád?(mechanika, elektronika, bowden minden)
Itt vannak az idomok ha megnézted mondj egy árat!
oké lefényképezem öket
Szép napot!
Valakinek egy TR200R dugattyúja van elfekvőben? (66,50 mm kellene)
Ha igaz akkor az RG200-ba is jó, talán.
06-20-986-1495
Képeket tudsz felrakni az idomokról? utána mondok árat. Azon ne agódj h hogyan jut el hozzám mert itt lakok tőled 1 köpésre.
Megkaptam és válaszoltam! E-mail-en tudunk kapcsolatot tartani, hogy mi van a csomaggal! Köszi
elküldtem a képeket
Oké! Adok egy e-mail cimet és ha irsz egy mait akkor adom a címet! muki1001@gmail.com várom leveled! A km óra nem kell, mert nem férne be a fejidom mögé :S! Mailben küldj már a rácsról meg a gyujtáskapcsolóról bekötött állapotáról egy pár képet lécci! :) Előre is köszi!
oké legyen. a gyujtáskapcsolo kulcsokkal és a védőrács 8000ft + postaköltség.
a kilométer ora akkor nem kell?
monda cimed
Akkor legyen 8 mert nincs meg az érzékelő! És akkor adok egy postacímet ahova küldheted! De minden kulcsostól mindenestől kell a gyujtáskapcsoló!
és akkor szerintem rendes is voltam mert motorbontóba komplett gyujtást 10 alatt nem mutatnak meg:)
9000 ftért megkapod a komplett gyujtást és védőrácsot ha az ugy jó + postaköltség ami kb szerintem 2000ft de ennek meg utana jarok, az az érzékelő az sajna nincs meg. a kilométeróra akkor egyáltalan nem érdekel?!