Köszi, ezek szerint a Wössner gyárt hozzá dugatyúszettet. Viszont nekem hajtókar és csapágyak is kellenének, mert most egy yamaha dt hajtókar van benne Azon kívül a hengeren is repedés volt(még épp kívül), amit hegesztettek, tehát már az sem az igazi. Azt is cserélni kellenene rosszabb esetben. Volt valakinek már innét ilyen problémája?
Köszi a segítséget!
Na szóval: a TSR200-ban is ugyan az a blokk van mint az RG200-ban , nekem meg volt szorulva, és csak a Yakomotónál tudtam japánból rendelni hozzá dugót, de hajtókart is kellett volna. Akinek innét 200as van és hasonló gondja volt honnét szerzett hozzá szettet? Mert a Yakomoto-ra heteket kell várni.. köszi a segítséget!
Hali,,,van egy elado tsr--em. Ha vkit érdekel,,,irjon: suzuki18@freemail.hu Blokkjára 150ezret költöttem. Majdnem minden uj,,müszaki,uj telo szimeringek. Uj kerékcsapágyak,ufo plast kézvédő. Még 1év müszaki van rajta. Uj iris arany láncszett, nem ment még 20km--t. Elöl 13-as fogaskerék, hátul 50. Megyeget:D,,ha kell info irj,,azt elmondom mik lettek költve a blokkra. Ára 450ezer ft,,de alkudhatunk
Köszi a segítséget!