Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, ezek szerint a Wössner gyárt hozzá dugatyúszettet. Viszont nekem hajtókar és csapágyak is kellenének, mert most egy yamaha dt hajtókar van benne Azon kívül a hengeren is repedés volt(még épp kívül), amit hegesztettek, tehát már az sem az igazi. Azt is cserélni kellenene rosszabb esetben. Volt valakinek már innét ilyen problémája?
Köszi a segítséget!
nah indultam!
fényképezőt valaki tud hozni?
Akkor találkozunk valahol táton?
Gyerekek ne haragudjatok nem tudok menni Közbejött valami
ELv.oksi a mocizás....(Y)
lehet alkudni!
449 995
Lehet sokba benne van,de akkor is! Ennyiért,abszolút nem ilyen kategóriás motorokat lehet kapni...
Alapjában,nem szoktam ilyenbe beleszólni,lehet a lecseszést kapom érte,de ne vicceljünk már 450 000?
Jó reggelt
Nah mit szólnátok ahoz, hogy 13:00 mogyorósi focipálya
brian;feketelo mi lenne akkor ha mi a faháznál találkoznánk olyan 12:50 körül?

06-30-865-3927 itt a telefonszámom ha valakinek gondja lenne!
Na szóval: a TSR200-ban is ugyan az a blokk van mint az RG200-ban , nekem meg volt szorulva, és csak a Yakomotónál tudtam japánból rendelni hozzá dugót, de hajtókart is kellett volna. Akinek innét 200as van és hasonló gondja volt honnét szerzett hozzá szettet? Mert a Yakomoto-ra heteket kell várni.. köszi a segítséget!
Na ki jön holnap?
Hali,,,van egy elado tsr--em. Ha vkit érdekel,,,irjon: suzuki18@freemail.hu Blokkjára 150ezret költöttem. Majdnem minden uj,,müszaki,uj telo szimeringek. Uj kerékcsapágyak,ufo plast kézvédő. Még 1év müszaki van rajta. Uj iris arany láncszett, nem ment még 20km--t. Elöl 13-as fogaskerék, hátul 50. Megyeget:D,,ha kell info irj,,azt elmondom mik lettek költve a blokkra. Ára 450ezer ft,,de alkudhatunk
Nekem kérdéses pénteken házibuli........de valamit összehozunk.....
AZ jó lesz! Mogyorós focipálya!
1 óra?
Am nekem csak délután jó. Úgy tervezni!
Nekem is Kb 15-20 perc. Jön haverom is ha jön neki is TS-r 200 van.
Húzunk 1 mélyet azt ott is vagyunk! ja kb 20 perc nem nagy táv......
nemúgy gondoltam hogy fél óra és rajtolás
mondjuk 8-9 fele kiírok én ide egy tervet és ha valakinek valami közbe jön akkor változtatunk

Mogyorósra Feketeló nekünk mennyi az út? 20 perc?
F.Zsolti?
Mindent időben!
szombat reggel lesz minden tuti
(hogy sikerül a péntek stb... )
Nap? Időpont? Tervek?