Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az én mocim tipp-topp, eddig nem volt szükségem alkatrészre úgy hogy sajnos nem tudok ebben segíteni. Remélem is h nem lesz vele nagy gond.
Próbáld meg ezt a számot : 06203117614 az ilyen dolgokat én is innen szereztem be !
Sajnos nem tudok segíteni mert ezeket már eladtam
97-eshez első félső fék munkahenger ,de legfőképpen vízpumpa,de csak akkor ha nem lóg a tengelye.
Mire lenne szükséged?
Köszönöm.Majd írok még,most egyenlőre nincs rá szükségem.Danee23 te hol találtál alkatrészeket a tsr-hez?
Kedves 100%motorsport,
nekem lenne egy szerelési kézikönyvem (Suzuki TS125R Service Manual) és esetleg le tudnám másoltatni de Angol nyelvű és 1989-ben nyomtatták a könyvet. Nekem is egy 97-es TSR-em van, minden egyezik, részletes leírással rendelkezik a könyv. Árat még nem tudok mondani, ha érdekel szólj!
Hol találok 97-es tsr125 szerelési kézikönyvet?Fontos lenne.
Nem. A hengert vedd le csak ...
A power szelepeket ki lehet venni úgy hogy a blokk a vázba van? Mer nézegettem nem igen férni hozzá azt most nincs kedvem kivenni a blokkot. Érdekelne hogy valaki kivette-e már mer ha igen akkor én is kiveszem.
Valaki segítsen PLS. rengeteget eszik a motorom , kemény 11 L -t Ha valaki tudja h mivel és hogyan tudom csökkenteni a fogyasztást pl. 7 L-re az írjon PLS.
Valaki nem tudod eladó, lehetőleg jó állapotú 97-es tsr 125 hengerfejet?
Nagyvas.hu
Segítség!1997 suzuki tsr úgy úgy vettem,hogy nem volt rajta első fék.Tulaj mondta,hogy csak olaj kell bele.Persze ,hogy nem ez volt a hiba ezt gondoltam is.Nem nyomja ki az alsó munkahengert.Nincs is nyomás, tehát nem keményedik be a fék.Gondoltam felső munkahengerbe gumikarmantyú.Ki szedtem az egyik el volt szakadva,kicseréltem az egész dugattyút.Jó a méret is minden.Összeraktam, olajat tettem bele le légtelenítettem.Már nyomta az olajat, de nem annyira épp,hogy szivárog a csőből.Mi lehet a baj?
suzuki tsr 200 alkatreszek eladok!

csak telefonon!

06304807856
pinkmotors.hu
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani,hogy honnan lehet rendelni 1997 Suzuki TSR 125 alkatrészeket?
Tudom,ezért is cseréltem le,csak kíváncsi vagyok hogy mennyi maradhatott benne.
üdv
A Stihl olaj jó minőségű, de! NEM szivattyús olajozásra találták ki.
Ezen felül főleg magas fordulatra van kifejlesztve, te viszont alapjárat közelében is jár(hat)sz a motoroddal. Mindenesetre ha tankba keverve használnád, kevésbé dzsuvázná össze a gyertyát. Normális motorhoz való olajjal használd, és nem kéne ilyet mutatnia...
Sziasztok
Kicseréltem a Stihl olajat Castrol Power1 2T.
Kérdésem mennyi olaj maradhatott a rendszerben ha a tartályból fullra leengedtem,feltöltöttem a Castrollal, mentem vele kb 15-20 km-et. Most már 7000 körülig kipörög utána szaggat csak,de alapjáratról egy nagy gázfröccsnél még mindig füstöl.A frissen kiégetett gyertya így néz ki 20km után:kep1

kep2
Az oilhoz nem nyúltam semmit , egyenlőre nem is akarok,csak kíváncsiságból nincs ez nagyon kint? link

ui:nemvolt valami nagy ötlet ez a Stihl olaj,azóta csak szivok....
engem is érdekelne komplett power mozgato mechanikával.sok alkatrészem van.csere is érdekel...
Szia !Power szeleped van eladó?
köszi üdv
Nem szedted még szét, hogy mit mutat? Az a baj hogy én már beazonosítani se tudom az enyémből honnét jöhet csak próbálgatni az alkatrészeket de már azt is meguntam, a powert még kiszedem megnézem úgy.
Igen a lendkeréktől (gyújtásból) , hallgattam a hengert a kuplungot , körbe hallgattam mindent és a lendkeréknél a legerősebb a hang !
Az is eléggé öszvér jószág lesz, mint az én RGV-m, lényeg, hogy mi tudjuk, hogy jó. (csak az is legyen )