Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy az is nagy segítség lenne ha valaki tudna küldeni szerelési könyvet, nem baj ha nem magyar. Emailben van valahogy megoldjuk!
Sziasztok! 3napja vettem egy TS 250X típusú gépet, és ma olyan problémám akadt vele,hogy a karbi aljából csurog a benzin. A váltó felőli oldalon valami kis furatból jön kifelé, ezért be sem indul. Mielőtt megbontom gondoltam megkérdezem hogy valakinek van valami ötlete? vagy esetleg hasonló helyzet volt-e már és hogy oldódott meg?
Válaszokat előre is köszi!
EMBEREk! van sok alkatrészem, váz, felni, blokk alkatrészek, 2 oldalidom, fék, karbi stb. ha kell valakinek akármi! JELEZZE. DE! csak olyan ember aki át is veszi az utánvételes csomagot! Hogy bolonduljál meg ha olvasod és magadra ismersz! köszönöm
maradék alkatrészeim eladók
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy TSR 200-as henger vajon rámenne a Suzuki RG F Gamma 125 blokkjára?
Sziasztok! Nem tudja valaki létezik TSR -125 höz viszonylag olcsóbb kategóriájú dugó? Proxot találtam 27000ft-ért,kicsit húzós.köszi.
Hali TSR 200 as mocihoz kellene első lánckerék és váltó fogaskerék SOS előre is köszi
Hali ha TSR200 as akkor engem érdekelne a váltó fogaskerekek
Helló
sajnos 125ccm
Hali engem érdekelne a fogaskerekek a váltóból ha TSR 200 é
Valakinek féktárcsa, dekni eladó?
Kell a motor úgy ahogy a képen látható ha +van még hivj fell és +beszélünk mindent /hova kell menni érte.........../ + ilyesmi előre is köszi űdv.: zsoci
halli az ülés alatti jobbos idom (kipufogo feletti) eggyezik a TSR 125-ével? ha van mennyi? akkumlátor tartó is kellene irj vagy hivj 20/542-88-62 köszi ZSOCI
Eladó TS-R szerelési útmutatók!
e-mail címem: dany98@citromail.hu
Én különben a kawasakiba az Elfnek a fullszintetikus olaját használom 1950ft - ért veszem.A tsr-be gondoltam jó lesz az ásványi bázisú 1300ft-ért láttam.Valahol olvastam ,hogy a vasperselyes hengerhez,amilyen a tsr-é is ,elég az ásványi olaj,míg a nicasilos-hoz kell a fullszint.Régebben használtam Castrol pover1-et,meg putoline-t-is.Különbséget nem éreztem max az illatában.A többi olajjal nincs tapasztalatom.Csak nem akarok feleslegesen kidobni pénzt drágább olajra.Másrészt nagyon körül kell nézni mert hatalmas árkülönbséggel árulják az olajakat.pl.láttam Motul 800-ast 4000ft-ért máshol meg 7500ft-ért .
Én igol racing sts 2t-t használok(a 3ezer forintosat). Arról mi a vélemény?
Köszi a véleményeket.üdv.
Hali!
Én a Motul 710-et ajánlom a TSR-be, igaz kicsit borsos ára van de megtérül...motul 710 link a 800as motult már nem ajánlom mert abba több a nitro adalék és nem sokáig bírná. Az ennél olcsóbb megoldás a Castrol Power 1 Racing de én nem vagyok oda érte.
HAli!

Nincs powerszelepem...
Heló!
Szerintem ne az olajon spórolj!
Persze jó bele nem fog beállni
nem lesz gyengébb ...
Lerakódást elősegíti
a kipuba és az égéstérbe
és idővel gyengébb lesz
a motorod.
Persze minimális teljesítménycsökkenést
nem fogod észrevenni
de a lerakódást biztos
látni fogod egy pár hónap múlva
ha ilyennel sokáig használod.
Még teljes szintetikus olajjal
is gyakori ezeknél a lerakódás.
Ja és katalizátor nem élvezné
az meg a másik :p
Persze pár litertől nem dől össze a világ
és nem fog tönkremenni
de nem ajánlanám.
De ez csak az én véleményem.
Üdv mindenkinek! Egy kérdésem lenne:szerintetek a tsr 125-be jó lehet- e az ELF-nek az ásványi bázisú 2T olaja,Tehát ami nem rész,vagy full szintetikus.Mert a neten találtam egész olcsón.köszi.
Helló nekem van powerszelepem!
Írj: b.feca12@gmail.com
gyapi ! ,power szeleped van eladásra?
köszi
üdv
Hello kellene tsr-hez vizpumpa,kilométerspirál,a légszürőházba levő csonk mert az enyémből kivágták köszi!
Eladó Suzuki tsr/tsx alkatrészek.
http://aprod.hu/hirdetes/elado...