Melik tömítésre gondolsz?
Am úgy őszintén mind1 hogy
folyik vagy se az olajam
amíg motorikusan
nem pöpec.
Ha majd klaffol minden
ráérek esztétikázni.
Am a kipu lukján rendesen
fröcsög az olaj.
Mig az a luk ott van én
nem megyek vele.
Am minden tömítés megvan hozzá.
sorba szépen kicserélgetem.
Valaki!
Renszámozni egy
magyarországon kivont
mocit mennyibe fáj?
És egyáltalán lehet-e?
Látom képeiden nekedis olajfojással van a gond ... én most szedem szét a motort és egy egyszerű tömitéssel ami bennevan a blokktömítészetben ami 15 eFt meglehet oldani de külön is tudsz rendelni a Rodeo Ride 34 nél
Hali megnéztem ma a km. órát hogy mér nem mér és hiányzik belőle a meghajtó ami azt a henger alakú fogaskereket hajtja a spirál végén tud valaki segíteni hogy mi kell bele és hol tudom beszerezni tsx-em van
Helló na a hütö simán párhuzamosan van bekötve de egy zárt hűtöt keress amin nincs nyílás.
Ha meg fullad ha nyit a power nézd meg gyergyát mien ha őzbarna akk állíts karbin magasabb benzinszintet ha meg kormos akko rakj bele kisebb fúvókát(esetleg állíts a levegő csavaron nekem az is probléma volt...)
Am úgy őszintén mind1 hogy
folyik vagy se az olajam
amíg motorikusan
nem pöpec.
Ha majd klaffol minden
ráérek esztétikázni.
Am a kipu lukján rendesen
fröcsög az olaj.
Mig az a luk ott van én
nem megyek vele.
Am minden tömítés megvan hozzá.
sorba szépen kicserélgetem.
Valaki!
Renszámozni egy
magyarországon kivont
mocit mennyibe fáj?
És egyáltalán lehet-e?
Semmi fojtás nincs
mert a könyökön tátong
egy bazi nagy luk...
Túlmelegedést meg
orvosolná ha
nyitna rendesen a
termosz.
Igen arra gondlok amin a denso felirat van meg hozzá kábel kötegel
mennyiért adnád?
Engem érdekelne egy egész komplet elektronika fekete dobozal együt és kábel kötegel tsr125-höz
125-ös tsr-nek mekkora a gyári dugattyú mérete ? mi a következő méret és mi a max méret amire érdemes fúrni ?
Az óránál hiánzik belőle?
mert nekem van órám
Ha meg fullad ha nyit a power nézd meg gyergyát mien ha őzbarna akk állíts karbin magasabb benzinszintet ha meg kormos akko rakj bele kisebb fúvókát(esetleg állíts a levegő csavaron nekem az is probléma volt...)