Ezek RGV (többek közt) powerek, amiket én gyártattam. Bármennyit lehet faragni, cnc-n gyártja a srác, de sajna, reggeltől estig melózik, nagyon kevés ideje van az ilyen plusz melókra. Megrendeléstől számítva kb 1-max 2 hét...
hllósztok nem találtam sehol suzuki ts 125-ös motoromba powernyelveket ha valaki tud vagy hogy milyen anyagbol lehetne azt csinálni az irjon a vargusz@citromail.hu-ra előre is köszi
Nem volt power szelep a motoromba így a fogyasztás 8-10 L lett , csináltattam bele ideiglenes szelepeket egyszer azért h ne pufogjon bele a power házba másodszor pedig h a fogyasztás lemenjen 4-5 L re , de úgy vettem észre h nem csökkent a fogyasztás ! szerintetek hogy vagy hol tudnám csökenteni vagy milyen megoldásokat tudtok ? Köszönöm !
Hello
hogyha bemelegítem motort beindítástól számított 15 perc-nél megrántom a gázt olyan 6000-ig és elkezd valami fütyülni a motor blokkban mint amikor az ékszíjtárcsán megcsúszik az ékszíj
Az lehetséges hogy a vízpumpa csapágyába belefolyik a víz és az adja ki ezt a fütyülő hangot?
vedd le a lenkereket és ugy tekerd rá az anyát menetre...s vagy végig megy vagy megszorul ugyanannál a pontnál....de abból már sejteni fogod a problémát
Kiprobáltam és nem rezonál a blokk de sztem ezígyvaléahogy nem jó mert még rengeteg menet van befelé még vagy 4 5 karika ezért nem tudom :S és nemakarom hogy valahol határban széthulljon
Szia,megnéztem és jól írtam...... egy menet kilóg.... lehet másik csavar van az eredeti helyén igazából akkor lehetne rájönni ha a menet teljes hossza meg lenne mérve a főtengely végén
Nagyon köszönöm a segítségeteket :D
nekem sajnos ha összevan rakva vagyism ost raktuk össze és nem lóg ki a tengely vége és ugylátszódik nincs lecsiszolva vége szvaql nemtom milehet az oka :S
szerintem kilóg egy kicsit de holnapra megnézem neked
lehet a tiednek elverték a végét majd leköszörültek egy kicsit belőle vagy más anyát raktak rá esetleg
Helló valaki tudna képet felrakni ide vagy linkelni egyet ahol lehet látnio hogy a lenkeréknél a főtengely csavarja hogy áll szval hogy kilóg a menet az anyából vagy nemlóg ki csak az anya 3/4 edéig van menet
Előre is köszönöm
Nekemis 7000 nél nyit sztem nemlehet lentebb állítani :S
Am tudsz egy képet küldeni a lenkerék csavarjáról hogy hogy áll?
Szval hogy az annyából kilóg e a főtengely vége vagyis ugye a menet vagy nem?
Hali
Hol lehet állítani hogy mikor nyisson a power?
Nekem 7000 fordulatnál kezd el nyitni,most néztem.... lejjebb szeretném állítani.
Nektek mekkora fordulatnál nyit?
üdv
Helló igen csak koleszos vagyok pénteken rakom össze motort szval péntek este eltudom küldeni képeket meg aki csinálja annak teloszámát és ha érdekel át is viszem neked kőrösre mert akasztói vagyok...
Itt az e-mail em : b.feca12@gmail.com
ide irj és arra a címre visszírom árat még énse tudom de ez egyrészes power és jobban megy tőle motor mert nagyobb lesz a nyílás mint a kétrészes powernél
a powralkatrészeim pedig egy emelőkar és egy rúd ami emeli a powereket de sajnos másom nincs esetleg hívd fel kunhegyes motors-t majd lefényképezem hogy mik kellenek hozzá
hamár ittvagyok megkérdezem: kuplung mi az istenért tud összetapadni?
Semmi baja amióta nálam van.
Volt gazdi csináltatta.
Nem volt power szelep a motoromba így a fogyasztás 8-10 L lett , csináltattam bele ideiglenes szelepeket egyszer azért h ne pufogjon bele a power házba másodszor pedig h a fogyasztás lemenjen 4-5 L re , de úgy vettem észre h nem csökkent a fogyasztás ! szerintetek hogy vagy hol tudnám csökenteni vagy milyen megoldásokat tudtok ? Köszönöm !
hogyha bemelegítem motort beindítástól számított 15 perc-nél megrántom a gázt olyan 6000-ig és elkezd valami fütyülni a motor blokkban mint amikor az ékszíjtárcsán megcsúszik az ékszíj
Az lehetséges hogy a vízpumpa csapágyába belefolyik a víz és az adja ki ezt a fütyülő hangot?
nekem sajnos ha összevan rakva vagyism ost raktuk össze és nem lóg ki a tengely vége és ugylátszódik nincs lecsiszolva vége szvaql nemtom milehet az oka :S
lehet a tiednek elverték a végét majd leköszörültek egy kicsit belőle vagy más anyát raktak rá esetleg
Előre is köszönöm
Nekemis 7000 nél nyit sztem nemlehet lentebb állítani :S
Am tudsz egy képet küldeni a lenkerék csavarjáról hogy hogy áll?
Szval hogy az annyából kilóg e a főtengely vége vagyis ugye a menet vagy nem?
Hol lehet állítani hogy mikor nyisson a power?
Nekem 7000 fordulatnál kezd el nyitni,most néztem.... lejjebb szeretném állítani.
Nektek mekkora fordulatnál nyit?
üdv
Itt az e-mail em : b.feca12@gmail.com
ide irj és arra a címre visszírom árat még énse tudom de ez egyrészes power és jobban megy tőle motor mert nagyobb lesz a nyílás mint a kétrészes powernél
a powralkatrészeim pedig egy emelőkar és egy rúd ami emeli a powereket de sajnos másom nincs esetleg hívd fel kunhegyes motors-t majd lefényképezem hogy mik kellenek hozzá
Baloldali hátsó idom(az ülésnél ami van,elég nagy idom)
Ha megvan még akkor érdekelne,varom mielőbbi válaszod.