Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

le tudod nekem fényképezni vagy videózni a power alkatrészeidet meg a szelepeket ha kész vannak ? meg az is érdekel h mennyiért csinálják a szelepeket ! köszi
Nekem most csinálnak egyet de nekem megvan összesz alkatrésze kivéve szelepeket.
Helló
Sztem hagyd úgy de magát a szelepet lehet kapni 35 eft
http://www.kepesmotor.hu/motor...
a többi alkatrészt meg bontásból lehet
Vannak fent képesmotoron alkatrészeknél
Ahogy elnéztem a 2 szelepem se olyan amilyennek lennie kell , szerintem csak csináltatva lett bele 2 szelep ami végig olyan vastag mint a szelep teteje . tehát az csak azért van benne h végig zárva tartsa a kamrát . esetleg tud valaki belevaló szelepeket meg a hozzá tartozó kiemelő alkatrészeket ? megéri foglalkozni vele vagy hagyjam úgy ahogy van ( végig zárva) ? fogyasztás tuti alacsonyabb így mintha rendesen meglenne minden és nyitna . nyomaték szempontjából nagy változás történne , ha működne ?
helló !
Meg van még a videó a power-ről ? meg szeretném nézni mert nekem hiányzik a rúd ás a két szelep közötti rész , ami kiemeli a szelepet ! Nem tudom h néz ki , mit keressek . Köszönöm !
125-ös TSR power érdekel sürgősen !
Suzuki TSR 125 alkatrészek a készlet erejéig!
blokk és alkatrészei,fékrendszerek,tank,zárak,felnik,müanyag alkatrészek,teló,gyujtás,hütésrendszer,hengerfej,
elektronika,ül
és,stb....stb....postán is!
Ami nincs már:henger,power,hátsókerék,hátsófékrendszer!
06705535545
bini
s@mailbox.hu
hello itt érdeklödhetsz: 70 364 48 59
helló KIPU !
Érdekelne a bontott tsr alkatrészekből küldj egy telefonos elérhetőséget ! tel:70/3308003
Nemsokára kész a tsr :D:D
Majd jönnnek a képek és a videók
Köszönöm a választ,holnap veszek bele olajat,ezt a Stihl-t meg eladom a favágóknak.
TSR125 idomot keresek,ha lehet kéket,de a szín mindegy is,amugy a bal oldali,abból is az elülésnél lévő kellene
Tedd vissza oda a tűt ahol volt,az olajat ne állitsd el,mert akkor magas fordulaton nem lesz kielégitő a kenés!
A sthil olaj miatt füstöl,mert mig a fűkaszákban és láncfűrészekben jól elég a kipufogóba(kis kipufogódob
ami hamar és jól átmeegszik )ellenben a TSR Hosszú
kipuf rendszerével,meg amugy is motorbavaló olajat Kellene használni,ami sokkal jobban elég a kipufogóban.PL:Castrol Power1 2T egyébként is ilyen kaliberű olaj kellene a TSR-be
Suzuki Tsr alkatrészek eladók!
Korrekt áron...

Telefonon utolértek.
06-30/480 7856
Sziasztok
Kis segítség kellene:
Az van a mocival hogy magasabb fordulatnál bedadog 7-8000 körül.
Elképzelésem az lenne hogy mivel a gyertyát folyamatosan beköpi és nem kicsit füstöl, hogy talán túl sok olajat kap. Stihl olajat használok.
Amikor megvettem a vasat a súbertűn alulról a második rovátkába volt,és ment rendesen.Mikor elkezdtem a Stihl olajat használni mondták hogy kapjon kicsit több levegőt így átlett rakva a harmadik rovátkába. Kíváncsiságból visszatettem ma a másodikba és annyira füstölt hogy az udvarból semmit nem láttam, meg persze kb 5-6000 fordulatnál bedadogott.
Most akkor a Stihl olaj szar, vagy csak simán vissza kellene venni hogy ne kapjon annyit?---ha igen akkor hol lehet állítani az oil mennyiségen?

ui.:Azért kezdtem Stihl olajat használni mert több helyen ajánlották és bitang olcsón hozzájutok....
sziasztok
ha valakit érdekel eladnám olcson tsr 125 blokk alkatrészeim:
csak annyi van meg ami a képen is látszik. hibátlan fötengely, kuplung, váltó, stb. olcson adom. + van tsx 125 lendkerekem és alaplapom meg henger hengerfej ( vízhütéses, nem poweres) érd: yz450@freemail.hu
üdv. mindenki .

125-ös tsr-hez kellene nekem egy első féknyereg ! akinek van vagy tudja honnan szerezhetnék használtan az írjon PLS.
És az léghűtéses
Létezik "99 ig gyártották de az TS 250ER és hengerre rá van írva hány ccm ott megnézheted.
Hali. TSR ből létezik 250-es? Árulnak egy ilyet de nem találok ilyet sehol.
Sziasztok
Tsr 125 ccm motorba ts dugattyú jó vagy kimondottan tsr-hez keressek?
Sziasztok! Eladó lett a TS200R motorom. A motor teljes felújításra szorul! Elsó lengéscsillapítók frissen felújítva, új betétek. A vámpapír és számla másolat megvan. Váz, elektronika ép. Ajánlatokkal , kérdésekkel nyugodtan zaklassatok!
Helló
Írtam volnacsak nemtudtam eddig :S
nade szval Én a táborihoz viszem most húzom szét blokkot és ők alkatrészt is hoznak hozzá :) csak kérj árajánlatot
Ha esetleg nem tudnád kik ők : http://www.taborituning.hu/
hajtókar felújító szett érdekelne h honnan tudnék szerezni egyet egy 1996-os 125-ös tsr - hez ! aki tud légyszi segítsen mert már csak ezt nem találok a motorhoz ! köszönöm
tud valaki olyan személyről aki 125-ös tsr hengert fúr és felújítja a főtengelyt ?