le tudod nekem fényképezni vagy videózni a power alkatrészeidet meg a szelepeket ha kész vannak ? meg az is érdekel h mennyiért csinálják a szelepeket ! köszi
Helló
Sztem hagyd úgy de magát a szelepet lehet kapni 35 eft http://www.kepesmotor.hu/motor...
a többi alkatrészt meg bontásból lehet
Vannak fent képesmotoron alkatrészeknél
Ahogy elnéztem a 2 szelepem se olyan amilyennek lennie kell , szerintem csak csináltatva lett bele 2 szelep ami végig olyan vastag mint a szelep teteje . tehát az csak azért van benne h végig zárva tartsa a kamrát . esetleg tud valaki belevaló szelepeket meg a hozzá tartozó kiemelő alkatrészeket ? megéri foglalkozni vele vagy hagyjam úgy ahogy van ( végig zárva) ? fogyasztás tuti alacsonyabb így mintha rendesen meglenne minden és nyitna . nyomaték szempontjából nagy változás történne , ha működne ?
helló !
Meg van még a videó a power-ről ? meg szeretném nézni mert nekem hiányzik a rúd ás a két szelep közötti rész , ami kiemeli a szelepet ! Nem tudom h néz ki , mit keressek . Köszönöm !
Suzuki TSR 125 alkatrészek a készlet erejéig!
blokk és alkatrészei,fékrendszerek,tank,zárak,felnik,müanyag alkatrészek,teló,gyujtás,hütésrendszer,hengerfej,
elektronika,ül
és,stb....stb....postán is!
Ami nincs már:henger,power,hátsókerék,hátsófékrendszer!
06705535545
bini
s@mailbox.hu
Tedd vissza oda a tűt ahol volt,az olajat ne állitsd el,mert akkor magas fordulaton nem lesz kielégitő a kenés!
A sthil olaj miatt füstöl,mert mig a fűkaszákban és láncfűrészekben jól elég a kipufogóba(kis kipufogódob
ami hamar és jól átmeegszik )ellenben a TSR Hosszú
kipuf rendszerével,meg amugy is motorbavaló olajat Kellene használni,ami sokkal jobban elég a kipufogóban.PL:Castrol Power1 2T egyébként is ilyen kaliberű olaj kellene a TSR-be
Sziasztok
Kis segítség kellene:
Az van a mocival hogy magasabb fordulatnál bedadog 7-8000 körül.
Elképzelésem az lenne hogy mivel a gyertyát folyamatosan beköpi és nem kicsit füstöl, hogy talán túl sok olajat kap. Stihl olajat használok.
Amikor megvettem a vasat a súbertűn alulról a második rovátkába volt,és ment rendesen.Mikor elkezdtem a Stihl olajat használni mondták hogy kapjon kicsit több levegőt így átlett rakva a harmadik rovátkába. Kíváncsiságból visszatettem ma a másodikba és annyira füstölt hogy az udvarból semmit nem láttam, meg persze kb 5-6000 fordulatnál bedadogott.
Most akkor a Stihl olaj szar, vagy csak simán vissza kellene venni hogy ne kapjon annyit?---ha igen akkor hol lehet állítani az oil mennyiségen?
ui.:Azért kezdtem Stihl olajat használni mert több helyen ajánlották és bitang olcsón hozzájutok....
sziasztok
ha valakit érdekel eladnám olcson tsr 125 blokk alkatrészeim:
csak annyi van meg ami a képen is látszik. hibátlan fötengely, kuplung, váltó, stb. olcson adom. + van tsx 125 lendkerekem és alaplapom meg henger hengerfej ( vízhütéses, nem poweres) érd: yz450@freemail.hu
Sziasztok! Eladó lett a TS200R motorom. A motor teljes felújításra szorul! Elsó lengéscsillapítók frissen felújítva, új betétek. A vámpapír és számla másolat megvan. Váz, elektronika ép. Ajánlatokkal , kérdésekkel nyugodtan zaklassatok!
Helló
Írtam volnacsak nemtudtam eddig :S
nade szval Én a táborihoz viszem most húzom szét blokkot és ők alkatrészt is hoznak hozzá :) csak kérj árajánlatot
Ha esetleg nem tudnád kik ők : http://www.taborituning.hu/
hajtókar felújító szett érdekelne h honnan tudnék szerezni egyet egy 1996-os 125-ös tsr - hez ! aki tud légyszi segítsen mert már csak ezt nem találok a motorhoz ! köszönöm
Sztem hagyd úgy de magát a szelepet lehet kapni 35 eft
http://www.kepesmotor.hu/motor...
a többi alkatrészt meg bontásból lehet
Vannak fent képesmotoron alkatrészeknél
Meg van még a videó a power-ről ? meg szeretném nézni mert nekem hiányzik a rúd ás a két szelep közötti rész , ami kiemeli a szelepet ! Nem tudom h néz ki , mit keressek . Köszönöm !
blokk és alkatrészei,fékrendszerek,tank,zárak,felnik,müanyag alkatrészek,teló,gyujtás,hütésrendszer,hengerfej,
elektronika,ül
és,stb....stb....postán is!
Ami nincs már:henger,power,hátsókerék,hátsófékrendszer!
06705535545
bini
s@mailbox.hu
Érdekelne a bontott tsr alkatrészekből küldj egy telefonos elérhetőséget ! tel:70/3308003
Majd jönnnek a képek és a videók
A sthil olaj miatt füstöl,mert mig a fűkaszákban és láncfűrészekben jól elég a kipufogóba(kis kipufogódob
ami hamar és jól átmeegszik )ellenben a TSR Hosszú
kipuf rendszerével,meg amugy is motorbavaló olajat Kellene használni,ami sokkal jobban elég a kipufogóban.PL:Castrol Power1 2T egyébként is ilyen kaliberű olaj kellene a TSR-be
Korrekt áron...
Telefonon utolértek.
06-30/480 7856
Kis segítség kellene:
Az van a mocival hogy magasabb fordulatnál bedadog 7-8000 körül.
Elképzelésem az lenne hogy mivel a gyertyát folyamatosan beköpi és nem kicsit füstöl, hogy talán túl sok olajat kap. Stihl olajat használok.
Amikor megvettem a vasat a súbertűn alulról a második rovátkába volt,és ment rendesen.Mikor elkezdtem a Stihl olajat használni mondták hogy kapjon kicsit több levegőt így átlett rakva a harmadik rovátkába. Kíváncsiságból visszatettem ma a másodikba és annyira füstölt hogy az udvarból semmit nem láttam, meg persze kb 5-6000 fordulatnál bedadogott.
Most akkor a Stihl olaj szar, vagy csak simán vissza kellene venni hogy ne kapjon annyit?---ha igen akkor hol lehet állítani az oil mennyiségen?
ui.:Azért kezdtem Stihl olajat használni mert több helyen ajánlották és bitang olcsón hozzájutok....
ha valakit érdekel eladnám olcson tsr 125 blokk alkatrészeim:
csak annyi van meg ami a képen is látszik. hibátlan fötengely, kuplung, váltó, stb. olcson adom. + van tsx 125 lendkerekem és alaplapom meg henger hengerfej ( vízhütéses, nem poweres) érd: yz450@freemail.hu
125-ös tsr-hez kellene nekem egy első féknyereg ! akinek van vagy tudja honnan szerezhetnék használtan az írjon PLS.
Tsr 125 ccm motorba ts dugattyú jó vagy kimondottan tsr-hez keressek?
Írtam volnacsak nemtudtam eddig :S
nade szval Én a táborihoz viszem most húzom szét blokkot és ők alkatrészt is hoznak hozzá :) csak kérj árajánlatot
Ha esetleg nem tudnád kik ők : http://www.taborituning.hu/