Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összehasonlítom ha tudom, köszi!
Köszönöm !
nézz meg egy rm et aztán meglátod deha ugyanaz a váz akkor lazánm cserélheted am sztem kipufkönyököt karbit vedd meg
56.00 mm, a következő pedig 56.25 majd 56.50 ezek vannak
Későn jutott az eszembe... ha az rm és a tsr váza ugyanaz és teszem fel kicserélném a 200-as blokkot egy rm 250-re... az lehetséges e , és miket vigyek át vele?
Ú most látom nagy harc lessz itt! Mi az ára?
Helló! Keresek 200-hoz power alkatrészeket, az enyém kotyogósra vette magát és belekapott a dugóba :-( Előre is köszi!
üdv.

Tudja valaki , h mekkora a gyári dugattyú mérete egy 125-ös tsr -nek és a következő mérete?
és láncszett méreteit ?
engem érdekelne a powered ha ég meg van
Hello na szétkaptam gépet mert azt hittem alsó felső tűgörgö le fel lötyög de azt tapasztaltam hogy nem lötyög viszon ha a dugot megfogom és felülröl nézem órajárásával meg egyezően és ellentétesen rengeteget löttyen az alsó és a felső tűgörgő is, az alsó tűgörgő 0,5 cm-t mozog jobbra és ugyanennyit balra ez okozhatta azt a hangot amely akkor hallatszódik mikor a tűgörgő fel le kotyog.
hello a karbid ha sokat ad akk a tüt engedd lentebb meg rakj bele kisebb föfuvokát a másik gyereknek is ide iro m mert telorol vok szval dragonfire hivd fel a kunhegyes motors t google ba beirod és kiadja az oldalon pedig ugye az elérhetöségeknél van a teloszámuk
Hali
Tud nekem valaki tsr-hez blokk-közepet(bal)?
köszi
Nem tudom már ki mondta de igaza
volt :) a karbi sok benzint ad...
Benzinszint állítási lehetőség?
Minden féle képp szétszedni a karbit
vagy más megoldás is létezik?
Annyi biztos hogy benzinben fűrdik.
A szint szerintem rendben.
Valaki segítene mit kellene megnéznem
azt nagyon megköszönném :)
Hello nem jó a power :S
Csá annak a csőnek annyi a szerepe hogy hűtőfolyadék van benne és hűti a a csonk ot hogy a karburáorban ne forjon a benzin és jól elkeveredjen az olaj
Vas Ádám siofok és egy feszitő gyerek a profilképem vagy hotmailon tudunk még beszélni fatvas-95@hotmail.com
Am Bodor Ferenc azt nemírtam ki de nézdmeg mert ezt letörlöm majd
Adj nevet hogy facen felvegyelek vagy msn t Az én adataim a profilomon kint vannak úgy megtudsz keresni facen
Ajj xd azt azért vették ki hogy jobban mennyen azért van hogy alacson fordulaton nemmegy de utána meg probáld meg bár ovatosan mertaz 9 ezernél ugymegindul hogy csak nézel.
kéne minden
hali meg van még a power wkwm kénw minden ami a képen van
hali power szelep meg vane ?
hali meg van még a power engem érdekelne
helo hengerben lévő powr szeleped meg van e még nagyon kéne sürgős köszi
de nekem nagyon kéne eggy és nem tok sehol se venni mert én nem rég vettem a motort és ki vették belölle nem tudnánk ezt valahogy meoldani ?