Későn jutott az eszembe... ha az rm és a tsr váza ugyanaz és teszem fel kicserélném a 200-as blokkot egy rm 250-re... az lehetséges e , és miket vigyek át vele?
Hello na szétkaptam gépet mert azt hittem alsó felső tűgörgö le fel lötyög de azt tapasztaltam hogy nem lötyög viszon ha a dugot megfogom és felülröl nézem órajárásával meg egyezően és ellentétesen rengeteget löttyen az alsó és a felső tűgörgő is, az alsó tűgörgő 0,5 cm-t mozog jobbra és ugyanennyit balra ez okozhatta azt a hangot amely akkor hallatszódik mikor a tűgörgő fel le kotyog.
hello a karbid ha sokat ad akk a tüt engedd lentebb meg rakj bele kisebb föfuvokát a másik gyereknek is ide iro m mert telorol vok szval dragonfire hivd fel a kunhegyes motors t google ba beirod és kiadja az oldalon pedig ugye az elérhetöségeknél van a teloszámuk
Nem tudom már ki mondta de igaza
volt :) a karbi sok benzint ad...
Benzinszint állítási lehetőség?
Minden féle képp szétszedni a karbit
vagy más megoldás is létezik?
Annyi biztos hogy benzinben fűrdik.
A szint szerintem rendben.
Valaki segítene mit kellene megnéznem
azt nagyon megköszönném :)
Ajj xd azt azért vették ki hogy jobban mennyen azért van hogy alacson fordulaton nemmegy de utána meg probáld meg bár ovatosan mertaz 9 ezernél ugymegindul hogy csak nézel.
Tudja valaki , h mekkora a gyári dugattyú mérete egy 125-ös tsr -nek és a következő mérete?
és láncszett méreteit ?
Tud nekem valaki tsr-hez blokk-közepet(bal)?
köszi
volt :) a karbi sok benzint ad...
Benzinszint állítási lehetőség?
Minden féle képp szétszedni a karbit
vagy más megoldás is létezik?
Annyi biztos hogy benzinben fűrdik.
A szint szerintem rendben.
Valaki segítene mit kellene megnéznem
azt nagyon megköszönném :)