Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladtam 5ös ért
Hali,engem érdekelne, a kilométeróra meghajtás...nincs ledarálva,mennyi lenne?köszi
Hali,ez már igen gáz,nem?
kep1

kep2
meg egy 125-ös műszerfal is érdekel egy 50-es ét cserébe vagy kp.
üdv. nektek ! tsr-hez kellene nekem fordulat-hoz spirál , valaki aki tud az írjon ! meg egy használt kipufogókönyök is érdekel !
Írj ide egy árat: bodit23@freemail.hu
köszi.
Sziasztok !
Nem tudja valaki hogy honnan tudnék power szelepet szerezni,
Akár használt bontottat is?
sziasztok!ha valakinek van esetleg egy 125 tsx-hez vízhőfok jeladója az szóljon meg az olajé is kellene mert letört a csati róla köszönöm
Ha adsz egy telószámot megbeszéljük
A hátsó lábtartónak menyi az ára?
Pár megmaradt cucc
Üdv mindenkinek!

Valaki nem tud véletlenül eladó Powerszelepet?

üdv
Alapjáratot a szívató kar melletti nagyobb csavaron lehet állítani ,amit kézzel is lehet csavarni. Gyertya : NGK BR9ES
Hali
Érdeklődnék hogy a karbin hol lehet az alapjáratot állítani nekem csak két csavar van rajta,és azok nem kimondottan azok,jah meg milyen gyertyát vegyek bele?köszi
Eladó / 0670/6389738
nem tudjátok hogy rm kipufogó rendszer jó-e a tsrre? esetleg a teleszkópja?
nekem van egy eladó Suzuki TSR 125 ! Ha érdekel hívj a 0670/6389738-as számon!
Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon, meg motorozás terén sincs túl nagy tapasztalatom, idáig főleg robogóim voltak (na meg persze simson).
Jelenlegi robogómat egy Peugeot SF2 2005-ös szeretném elcserélni egy endurocrossra. Nézegettem párat, főleg a TSR meg CRM tetszett idáig a legjobban. Ebben szeretném a segítségetek kérni, hogy megfelelő választás lenne-e nekem a TSR125. Hobbi szinten szeretném használni, főleg terepen, rövidebb túrázgatásokra, néha egy kis szántóföld csapatás :). Havi szinten kb. 200km-et tennék bele.
Az lenne a fő kérdésem, hogy vásárlásnál mire kell ennél a típusnál esetleg figyelni, illetve kb. milyen költségekre számíthatok, amik kötelező karbantartás címén jelentkeznek, vagy sűrűbben előforduló hibák. Továbbá az is érdekelne milyen olajat használjak és az kb. mennyibe kerül? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Ja és aki Pest megyei Cegléd környéki (egész pontosan albertirsai) , azokkal szívesen mennék együtt túrázgatni néha.
Üdv: Danosh
köszönöm
Az bizony a vízhőfok mérő gombára való, ott a helye a gyertyától balra.
Szerintem az a hőgombára hőfokmérenek de csak tipp:)
Valaki tudja , hogy mire való és hova kell tenni azt a vezetéket a gyertya mellett ?
Tsr 125-hoz gázbowdent keresek vagy ahonnan lehetne szerezni:) előre is köszi:)
RMX hátsó sárvédőidom passzol a 125-ös TSR-re ?
Tsr 125-hoz gázbowdent keresek meg ha esetleg vannak még spirálok akkor azok is érdekelnének meg első kerék persze korrekt ár mellet:)