Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem, így használom bár most már vagy 4 hónapja pihen.

Majd kipróbálom hogy kiveszem a power szelepeket és úgy is adja-e a hangot.

Hogy érted hogy a gyújtásból jön a hang? A lendkerék felől?
helló !

Kiderült , hogy mi volt a baja ? Nekem is elkezdett zörögni , de nem a hengerből jön hanem a gyújtásból ! Vagy , ha valaki más találkozott ilyen problémával ,akk légyszi írjon ! Köszönöm
JAja,az jó bele Kell is egypár,címet írtam.Kicsit tuning lesz,me az alap nem fele meg,250 RM dugó-hajtókar,meg egyéb nyalánkságok,azt majd kiderül milyen jó mocc bóklászni
Itt egy link a szelepekhez, ez egy folyamatosan élő hirdetés, az ár egy pár komplett cuccra érvényes. Ha csak egy kell, értelemszerűen a fele...
De most komolyan... Nektek is ilyen van benne? Ismerős ez az egy cégnél egy alkatrészt több funkcióra használunk téma, de a TSR-re nem is gondoltam, mikor feladtam ezt a hirdetést. Mindig tanul az ember....power
Köszönöm a választ
Helló
változó az ára35 20 között mozog attól függ hogy milyen állapotban van hengered
üdv.........suzuki tsr vagy tsx hátsó telót . tud valaki?
Szevasz Mi pénz egy garnitúra,mert,ha jó az ár, akkor kell egy garnitúra néééééééékem azonnal.
Még annyi , hogy mennyiért csinálták meg a szelepeket ?
No, itt vannak a méretek...
Mozgó nyelv: teljes hossz:70mm-- szár hossza:29mm,átmérője:11mm.
Mozgási útja:9-10 mm.
Ferde része: Hosszabbik:41mm--rövidebbik:33mm--átmérő:24mm
Nyugvó rész: teljes hossz:49mm--ferde rövidebb oldal:40mm--átmérő(kiegészítve)24mm--perem:28mm
Gyűrű: hossz:13mm--átmérő:15mm-- stift furatátmérő:4mm...
Megrendeléstől számítva kb 1-1.5 hét alatt van meg...
vizpumpa van? De csak akkor érdekel h nem log a tengelye
vizpumpa van? De csak akkor érdekel h nem log a tengelye
helló eredetit ne is keress mert nincs egy volt de aztmár telovl eladták universalmotor.hu n van rm 125 ös é az elvileg rámegy de egyeztess méreteket én multkor néztem asszem 4500 ft volt
van gázbowden...binis@mailbox.hu..06705535545
ami nekem van és szerintem gyári az... Mikuni.... 28mm
Suzuki Tsr 125 alkatrészek a készlet erejéig!
/a képen szereplő tipushoz-1988-1997/
06705535545
binis@mailbox.hu
Hali TSR200 az hoz szeretnék fordított első telohóz védőt és bilincset a gyári nagyon drága azt szeretném megkérdezni hogy más rakot e rá más fajta motorét és az milyen motoré
Ez mind szép, és jó, de ettől még a motor alacsonyabb fordulatszámtartományban csak szenved.
Hiába húzod neki a gázt,
csak dől bele a benya, a magasabban elhelyezkedő kipuffogónyílás miatt meg szegény motor erőlködik, egész addig, amíg a kipuffogónyílás elhelyezkedésének megfelelő (powernyitás környéke) fordulatot el nem éri.
Itt a dolgok már optimálisan működnének,,, de! az addig teljesen potyára belepréselt fölös bezinnel is kell kezdenie valamit, és csak ennek elmúltával válik tényleg megfelelővé a motorod működése.
Szóval kezded már érteni, miért kajál ennyit a géped?
Kell bele a power, hogy alacsony fordulaton, zárt állapotában lejjebb hozza a kipuffogónyílást, ezáltal, alacsonyabb fordulaton is megfelelő legyen a henger töltése, valamint a gázok időbeli kiürülése.
És ennyi...
hello nekem készlett a power az egyrészes és nagyon jol muködik ha érdekel akkor beszélhetek azzal aki csinálta csak akkor itt kell lenni hengernek hogy pontosan betudlya méretezni és feltudlya honolni a nyilást.
Helló!

Engem érdekelne suzuki tsr 125 gáz bowden
ha van valakinek eladó írjon!

Előre is köss!
rendes power szelepem nincs , de csináltattam bele két csapot (szelepet) aminek csak annyi célja van , hogy ne engedje h bepufogjon a füst a power házba !
Ha nincs powerszeleped, ne is várj valami barátságos fogyasztást.
A használható fordulatszámtartományt így jóformán 2-3000-es tartományban meg lehet húzni,persze a felső értékhatár közelében. Méreteket majd holnap megnézem, eléggé hulladék vagyok már így péntek estére, holnapra regenerálódok egy kicsit.
Köszönöm ! Akkor várom a méreteket ! A hosszt ha úgy megtudod mérni h mettől meddig törik !
Abban tudsz segíteni , hogy a fogyasztást hol vagy hogy tudom csökkenteni , mert a motorom kb. 10L -t eszik Azzal lehet csökkenteni , hogy a suber tűt teljesen leengedtem ?
Ott van róluk a külön fénykép. Hétvégén megmérem, és ide leírom nektek az átmérőt, hosszt, működési hosszt, a ferde dolgokat nem igazán lehet mihez mérni, azokról nem lesz adat.
Anyaga: Certal nevű kemény alumímiumötvözet,Német import...
Ja, és nem én csinálom, úgy is írtam.
Én csak felhoztam a témát a mesternek, ő meg összehozott hozzá vagy 6-8 készüléket, és összehozta.
RGV-kbe, 125-ös RG Gammákban országszerte 10-12 db már üzemel, sehonnan panasz még nem jött rá.
Hááát, kb ennyi.
le tudod fényképezni egyesével és melléjük írni h mi a méretük ? milyen anyagból csináltad ? köszönöm