Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Udv Levetted a henger oldalán a power fedelet?
lekvaros.
Ha nem csinalja meg a tesztet a power akkor powerelektronikaval van szerintem a baj.
nekem van ha erdekel. Dobok fel rola kepet.
telon utolersz.
itt nem igazan

06304807856
Köszi!

De nem értem akkor most vettem egy komplet kábel köteget fekete dobozal. Igaz világítási dolgok nincsenek be kötve és semmilyen visz
a jelzés se csak maga a gyujtás és a power és nem nyit nem csinál tesztet...
Esetleg valami ötlet?
Előre is kösz!
A powernak tesztet kell csinálni amint berugod kinyit és visszazár
Helló!

Érdeklődnék hogy a powernak nyitni a kéne ha üresbe van? És nincs benne aksi.
A cucc az enyém volt Nem tudom mit akart a képemmel ez a jóember különben mindent eladtam csak ecy lengővilla meg egy berugótengely maradt Üdv
a km meghajtód meg van még,engem érdekelne.
Sziasztok!
Nekem egy tsx 125-öm van szükségem lenne egy km meghajtóra meg egy km spirálra.Ha valakinek lenne kérem jelezzen.
Köszi.
eladó egy 96-os 125-ös suzuki tsr hátsó kerék ! ha érdekel írj .
Helllo valakinek van 92 es tsr hez teleszkop védő műanyag (aminek nincs letörve alul a csavarnak a helye) fordított elsö SHOWA telohoz kellene
Már 1x-2x elküldtem...
Am holnap ha feladod az is jó :)
Köce =]
rendben! de inkább akkor hétfőn adom fel mert 7végén a postán dekkolna! kacsa0074@freemail.hu ide küldd el az adataidat
Hát ha szállítással mindennel együtt 6 akkor
pénteken fel is adhatnád :)
Elöbb ne mert: keddnél előbb
úgy se tudom átvenni a postán
rá érsz amikor van rá időd.
De ha elöbb adod fel az se baj.
Köszi előre is :)
Ha balra kell kicsavarni az pont jobbmenetes demár megvan szétszedtem máár a gyári szimeringet is megrendeltem pénteken ittlesz:D
Emberek!
32900-03D00 számú elektronika helyett betehetem ezt: 32900-03D10 eset?
6000 postával! de azért jelezz vissza h kell e
Nem tudom maj írok.
Ha adíg nem kel el
akkor megvenném.
g3.0@freemail.hu
Ide írhatnál egy árat.
:)
balmenetes a csavar,balra kell kicsavarni.
Helló na sikerült szétkapni a motort képek vannak adatlapomon
és azt szeretném még kérdezni a powernek gyújtás nélkül hogy kellene állnia mert nekem 3/4 ig nyitva van
Helló gyorsan pls fontos lenne a berugokar csavarja bal vagy jobbmenetes szval merre kell kicsavarni orajárásával megegyezöen vagy fordítva?
fontos!
adok hozzá mindent a rácsot is! neked mennyit ér meg? a posta 1890 úgy számold! de ha jól emlékszem neked már adtam el valamit...
Azt a rácsot is adod hozzá amit 2 csavar fog a rezón?
Mennyi az annyi?
Érdekelne attól függ
milyen árba adod.
Helló nekem van egy ha kell odaadom de még megkell néznem hogy biztos jó legyen majd hétvégén vagyis pénteken este irj és megmondom de még vannak más alkatrészeim is E-mail-em : b.feca12@gmail.com
Mennyit szánnál rá?