Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Engem suzuki ts r 125 alkatrészek érdeklenének!
Hy
Szétszedem az első telót ,kérdésem lenne hogy milyen olaj és mennyi kell bele,rugót lehet-e hozzá venni.De a legjobb az lenne ha valaki megtudná mondani hogy mi a gyári teló márkája,akkor ezeket mind megtudnám nézni.
köszi
üdv.
Hát nekem van de nembiztos hogy jo átbaszni meg nemakarok senkit
szval hazamegyek lekapom pénteken meg még megkérdem odaadhatom e de nincs valami jo állapotban a szára megvan csak megvan csiszolva körbe maga a szelep gondolom szorult de megnézed majd mindkettőről csinálok képet
helló feca

nekünk igazábol elég lenne egy fél is,
neked nincs olyan amelyiknek még az egyik fele jó?
Amit belinkeltél a képesmotorrol hirdetést annak is az a fele ment tönkre
ami nekünk is kéne.....
neked lenne ?
köszi
üdv
Köszönöm pénteken hívom
T szám 06204923223
Itt tudsz keresni gyári alkatrészeket és ha megvan és nemtúl drága leírod mi kellene és elmondom hogy megy...
ott van a sárga csíkban ts és ott kitudod választani évjárat és típus szerint de ott 400 euro szval az már kicsit....
képesmotoron is vannak:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nekem japán belpiacos és elvileg 185 vagy 200 as henger van rajta meg elszeretném kérni teloszámod mert lenne rengeteg kérdésem vagy esetleg email cím is ide küldd el b.feca12@gmail.com
Kössz :D
Helló Kecskeméten a Rodeo Ride 34 nél tudsz rendelni gyárit bár kicsit húzos lehet az ára de vannnak akik csinálnak is meg neten vannak eladók jameg nekemis vanegy pár darab bár azt nemajánlom mert kicsit kopottak...
Látom te elégé értesz a Tsr-ek hez ,nem tudod hogy honnan lehetne Powerszelepet szerezni? az egyik barátomnak nem találunk sehol ,után gyártottat sem bontottat sem.....
üdv
Elhiszem Az a probléma nem egyformák gyártották japán belpiacosnak európainak Ausztráliába és még a svájci is más nekem japán belpiacos volt mind a 4 gép
nekem akkor mikor a kulcsot elforditom csinál egy nyitást és egy zárást
Nem Akkor csinálja a tesztet mikor berugod és elindul
Mikor rá adod a gyujtást a akkor csinál egy tesztet a power nálam legalább is ,ha nincs ben aksi akkor mi indítaná el?
Bocs még annyit a hengert le kell huzni és a powert belőni kitakarítani sajnos a helyén nemlehet( volt olyan tsr em amiről az utközőt leköszörulték
Hali Ezt cáfolom nekem nem így volt
Hali Nekem 3 TSR 200 am volt egyszerre Meg 1 Tsr125 (a fiam motorozott veluk) az csak akkor ér bele ha a power kalapja el van kopva és lejjebb tud csuszi 1mm t minden a kisujjammba van a tsr ek röl hivjatok segítek ne barmojátok szét a gépeket
csak akkor csinál a power tesztet inditáskor ha van a motorodban aksi!
Hello.
Ha a power fedelet ott oldalt leveszed amiröl beszéltetek... akkor ugyebár lehet látni a power mozgását azmég oké is lenne csak azon a fedélen van az ütközö hogy a poower szelep megáljon mielött beleérne a dugoba és ha azt én leveszem akkor ez megtörténhet
vagy esetleg a power motorban is van valami végállás hogy a szelep ne érjen bele dugoba.
Hát remélem szerdán meg is jön :)
Köszi előre is :)
Bocsi hogy elloptam a képet
Csak bekarikázni kellett
milyen alkatrész is kellene nekem....
Hivj fel azt elmondom 06204923223
Mert olyan kor nagyot ugrik vagy csak éppen?
Mert én fent a pówer vezérlőnél néztem hogy mozog e bovden ?
Úgy kell nézni a tesztet
Hello!

Igen levetem a fedelet és ki takarítotam a powert meg minden.
Miéer kérdezed?