Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

SUZUKI TSR alkatreszek eladok!

Telefonon utolertek:
0630 480 7856
0620 823 8061

Ha kell valami hivjatok, megegyezünk ;)
Ducky légyszi küldd a képeket, mert kellenének az alkatrészek!
Sziasztok !

Valaki mondja meg legyen kedves, hogy hány literes a TSR 125 tankja... érdekel kb hány km-ert lehet vele menni 5 L-es fogyival. Fórumon is rákerestem, nem találom sehol a neten se az adatot, csak méreteket...pár napja vettem és nem tudok még mindent a motorról, csak annyit, hogy jól megy.

Előre is köszi !
A képen lévő alkatrészek eladók
Valaki nem tud eladó első fékrendszert? De működjön!
Eladó TS-R szerelési útmutatók ismét!
e-mail címem: dany98@citromail.hu
Üdv!
Valaki meg tudná mondani nekem hogy az akkumulátorháznak van-e fedele?
Köszi előre is.
nembaj küldd a képeket a többiről!
karaszbmx@gmail.com ide jöhetnek :D
küldök! de a dekni nincs meg, rosszul emlékeztem! ha a tárcsa+idom kell add meg az email címed!
@Ducky küldesz képeket?!
Szia
Elkelt már minden!
üdv
Üdv!
Megvan még a 2 hátsó index? Engem érdekelne.
Eladó a képen látható suzuki motor, blokk már nincs benne. 25e ft-ért balaton világos mellől vihető, nem csak egyben. 30 3 585 345
Üdv!

Én legelsőnek a gyertyát cserélném ki nagyon, nálam is volt hasonlo emiatt. vagy szedd ki nézd meg a gyertya szinét ha szép barna akkor azzal nem lesz gond ha fekete illetve ráégett olaj van akkor ott keresd a gondot csere, illetve ha sokat kap rossz karburátor beállítástol is lehet. Ha ezeket ellenőrizted és azután ugyanaz a gond akkor lehet akár a Power szelep is a hibás hogy nem nyit ki megfelelően.
Küldenél róla képeket a karaszbmx@gmail.com e-mail címre?!
Hello! dekni, tárcsa, tankidom van ha érdekel írj! Üdv
Köszönöm a választ! -.-"
ennyit a fórumról!
Üdv!

Valaki megtudja mondani hogy hol találok Powerszelepet?
Bontottat ,használtat, után-gyártottat vagy akár milyet ?

köszi
Üdv

Üdv emberek!
Valaki tudna eladó komplett kuplungot, gyújtás felöli deknit, hátsó tárcsát, hátsó sárvédőt és bal tankterelő idomot?
Segítsetek!
Motorom forralta a vizet, elvittem szerelőhöz meghegesztette a hengert , vízpumpát felújította. Ezzel nincs is semmi gond, a forralás meg szünt. Most olyan problémája van, hogy 1. és 2. sebibe dadog nem akar kipörögni, de van , hogy a többibe se. Mi lehet? Am 97-es évjáratú tsr.
A képe lévő alkatrészek eladók
Hali! Kipufogót kiégettem, motul800 1:40- be keverve, ugyanaz a helyzet. A fúvókát feldörzsáraztattam, ami érdekes, h a fúvókára 135 volt írva viszont csak 105ös volt a furat, 125re löktük fel. Már szinte minden beállítást próbáltam de 7000nél K.O. A fura az, hogy akkor veszi igazán jól a gázt ha a levegőcsavar koppra be van tekerve. Üresben 9000 fölé forog kicsivel...
Ötlet? Valaki?
kovacst1em@citromail.hu
heló igen arra gondolok . Tudsz adni egy teló számot vagy e-mail címet ?