Valaki mondja meg legyen kedves, hogy hány literes a TSR 125 tankja... érdekel kb hány km-ert lehet vele menni 5 L-es fogyival. Fórumon is rákerestem, nem találom sehol a neten se az adatot, csak méreteket...pár napja vettem és nem tudok még mindent a motorról, csak annyit, hogy jól megy.
Én legelsőnek a gyertyát cserélném ki nagyon, nálam is volt hasonlo emiatt. vagy szedd ki nézd meg a gyertya szinét ha szép barna akkor azzal nem lesz gond ha fekete illetve ráégett olaj van akkor ott keresd a gondot csere, illetve ha sokat kap rossz karburátor beállítástol is lehet. Ha ezeket ellenőrizted és azután ugyanaz a gond akkor lehet akár a Power szelep is a hibás hogy nem nyit ki megfelelően.
Segítsetek!
Motorom forralta a vizet, elvittem szerelőhöz meghegesztette a hengert , vízpumpát felújította. Ezzel nincs is semmi gond, a forralás meg szünt. Most olyan problémája van, hogy 1. és 2. sebibe dadog nem akar kipörögni, de van , hogy a többibe se. Mi lehet? Am 97-es évjáratú tsr.
Hali! Kipufogót kiégettem, motul800 1:40- be keverve, ugyanaz a helyzet. A fúvókát feldörzsáraztattam, ami érdekes, h a fúvókára 135 volt írva viszont csak 105ös volt a furat, 125re löktük fel. Már szinte minden beállítást próbáltam de 7000nél K.O. A fura az, hogy akkor veszi igazán jól a gázt ha a levegőcsavar koppra be van tekerve. Üresben 9000 fölé forog kicsivel...
Ötlet? Valaki?
SUZUKI TSR alkatreszek eladok!
Telefonon utolertek:
0630 480 7856
0620 823 8061
Ha kell valami hivjatok, megegyezünk ;)