Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujj.
az a kerdesem a te tlr ed is csattog ?beallitottam a szelep hezagot,de kicsik voltak nem nagyok,ugy hogy a dekropresszor csattog,amin nincs hiba nincs mit megcsinalni rajta,egyszeruen ilyen,csereltel e mar fektarcsat elol?ha igen hol vetted es menyiert?az enyimen kilazultak elol a szegecsek preseltem rajta meg nem probaltam ut e .a kipufogod latom nem gyari tudnal e a belso szerkezeti felepiteserol mondani infot,es milyen a hangja ?atmeroje peldaul,levegoszurot mijet hasznal a motorod?tudnal e olcso gyantat es katalizatort spiler javitashoz esetleg?koszi
kossssssssssszi
46 ezer van benne. Szerpentinezni jártam vele leginkább, idén csak pálya.
Ha infó kell akkor pfvari vagy imrufo tutira tudnak segíteni.
hogy kozlekedsz vele es meny km van benne?van e otleted ki tudna meg infokat kozolni a motorral kapcsolatban ?koszi
Nem csattog, tárcsát még nem cseréltem, ezek még a gyáriak. Az enyém is mozog,annak vmennyire kell is. Arrow dobok vannak rajta,nem tudom mekkora lehet az átmérője...hangja az nagy .
Belseje? Fogalmam sincs...apa tömte fel nekem, nem voltam otthon,úgyh nem láttam. Levegőszűrőt nem veszek sportszűrőt,de meg nem mondom neked,h milyen van most benne.
Gynat? fogalma sincs hol lehet kapni....
az a kerdesem a te tlr ed is csattog ?beallitottam a szelep hezagot,de kicsik voltak nem nagyok,ugy hogy a dekropresszor csattog,amin nincs hiba nincs mit megcsinalni rajta,egyszeruen ilyen,csereltel e mar fektarcsat elol?ha igen hol vetted es menyiert?az enyimen kilazultak elol a szegecsek preseltem rajta meg nem probaltam ut e .a kipufogod latom nem gyari tudnal e a belso szerkezeti felepiteserol mondani infot,es milyen a hangja ?atmeroje peldaul,levegoszurot mijet hasznal a motorod?tudnal e olcso gyantat es katalizatort spiler javitashoz esetleg?koszi
Szűrő---Szűrös---Szőrös
Na eeeez szűrőőő
Hát, kicsit messze van , de mi ott leszünk!
ha legalabb ilyen lett volna az enyemben,jobb lenne a helyzet
szetdobom a cicegot azt belenezek mi csattog hova , venni sajna nem tudok uj dekro.....nincs is ertelme,szerencsere,a hezeg kicsi csak lekoszorul a hengerfelyes lapka koszorun azt kesz,hanem a lancot hogy nyomod ossze?uj lancot vettem hatra,fogaskerekeket,
Ha a dekompresszor szelep csörög, ki lehet cserélni. Százezerből megvan mindennel együtt, és 1000km múlva ugyanúgy fog csörögni...
Szóval rohadtul nem érdemes foglalkozni vele. Mellesleg nekem kifejezetten tetszik az a ciccegő hang.
A szelephézag meg természetesen akkor sem jó ha kicsi, meg akkor sem ha nagy. Ha már úgyis szét van borítva, be kéne állítani pontosan, bár azt nem tudom, hogy megfelelő lapkát honnan kerítesz hirtelen...
Nem tudok hozzá mit szólni!
Pfvári ebben a nagy mester!
te mit mondasz erre a dekompresszor hibara?
lattad a busaterminatoros vidit ?gongolom igen.baromira tettszik profi ,csak eszembejutott,a ring 1 megoldasnak nem rossz elmenyekben gazdagon mesz haza igaz,talan 1 x en is rafanyalodom nincs messze
autópályán szerintem nem olyanjóó!
Egyenesen 280-al!
Uncsi!
Pályázni lenne jóó!
Vasárnap ringre nagyon csalogatnak!
Szivesen mennék is baromi jó lehet!
a buzi ruszkik itthagytak a bankhazai repteret most a bardiauto tulaj neha belogok es lassan vegigmegyek a kifuton majd meg1szer nyelezve is. 3x20 perc a ringen nem er 8ropit 1 napi ber.amugy is nekem rovid az egyenes 3percig legalabb jo volna 6 ban fullon menni,tavaj nemetben autopalyazni voltam na az kimondhatatlan jo volt....ha valakinek van kedve ?mehetunk oda is 60 euro 1 alvas palya mellett
akarom mondani: motorozok.
Ezért (is) nem motorok már közúton.
minden hetvegen mehetunk gumiszeleit koptatni de hova?mindenhol veszelyes,erre legalabbis,kiskunlachazan,aprilisban 2 srac lerokkant 1 meghott,sajnalom oket ismertem a hondast ele ugrott a vad reggel 5 kor bugyi fele 80 km nel kez lab gerinc tort 1 vese,lep kivettek. szigethalmon teherauto ment a motoros ele azonnal meghalt a motoros nem ment gyorsan,barhova megyek 3000km en belul,de az en vasam baromira szet van dobva es amig nem orvosolom a dekromresszort hummm...
ezek mtz-eznek de nagyon bukosisakban elviselheto a hang
Semmi másom nincs vele együtt leadtam mindent!
Vagyis még egy gyári plexi!
Más nincs!
Hol lax?
Csk mert rendezni szoktam "TL 1000" talit!
Úgy néz ki az idén is lesz, ha van rá érdeklődés!

Többieknek is szól augusztus 1-2 kinek lenne jó, illetve van e rá érdeklődés? :)))))))