Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a bringát mintha már láttam volna valahol ...nem ártana mellyet mosni, mert telededikálták...

Köszi!
Holnap megvizualizálom a tudásukat a Camponánál!
Egyúttal meginvitálok mindenkit a Suzuki Hollós nyíltnapra!
Ez meg háát milyen csodás! :)))))))))))))))))

Sanyi ezt csak neked!
Ügyesek voltak!

Ráadásul jó fejek is! :))))
Imi!

Mivel nem lehettél ott, csináltam Neked pár képet a barátaidról a Demény fivérekről, akik mellesleg igen jól nyomták!
Jóó estét!

Épségben hazaértünk és kurva jó volt!

Kawa papa mé nem jöttetek?
Tornyi mester! Hideg volt a gumid?
Dolby Surrand van már?
Köszi Riki+abolcskei. (meg mindenki)

Skacok.
Nincs netem,mostanában nem írok. Majd ha a szerelők megszerelték akkor majd akkor.

Vigyázzon mindenki magára. Haj.

u.i.: asszony + gyerek hazateleportálva.
Jók a képek ! a szöveg egy részével fenntartásaim lennének! Kezdeném a jogsi megszerzésének nehezítésével. én pl fizikálisan is vizsgálnám az alkalmasságot! és nem csak az uj jogsisoknak hanem a régieket is alávetném! kezdeném avval ha valaki nem tudja egyedül felállítani a motorját az alkalmatlan! vegyen kissebbet! asszem a konditermek forgalma ugrás szerüen megnőne
a rutint is nehezíteném, főleg azoknak akiknek már van pár kilóméter a segge alatt. aki alkalmas annak ingyen aki alkalmatlan az meg fizesse ki az alkalmas helyett is! következő téma : mindenki haza szeretne érni , még az adrenalin vadász is! És a lényeg! nagy valószínüséggel az adrenalin vadászok sikeres alkalmassági vizsgát tennének. szépen megvan fogalmazva az is hogy tulnyomó részt szabályosan közlekedünk megmondom a frankót . én még egyikőtöket sem láttam 90km/h -val menni lakotterületen kívül ! a rendőrökkel is közlölném a tényt hogy nem a tábláknak és a sűrű ellenőrzésnek köszönhető a kevesebb baleset hanem a szerencsének!

valahol egyszer olvastam egy tanulságos mondást ami kb így szólt : motoros ugy közlekedjen mintha mindenki rá vadászna.
Én hirdetési újságban szeretnék egyszer szerepelni! Természetesen fotó nélkül....
Tornyi!

Mikor indultok?
Ezt meg hun találtad?
Jó az a kolbászzsírmetál SV ,basszus ha nekem ilyenem lehetne...
De a kék sólyóm is odabasz!
Jóó reggelt!
Gyertek Kaposújlakra!

Ezek meg kik!?
Üdv Téellesek!

Most látom, gratulálok Tarka és jó egészséget az egész Családnak!
Hali!

Ancsa a képeket még nem kaptad meg?
Imi! Azt hittem hirtelen, h a te géped van az elején... kunmadaras
Tatabányán biztos tudok olyan helyet, ahol ellehet a gép. Mire hozod, elintézem.
Kunmadáron végülis nem voltam, mert előző nap pucoltam meg a motort - úgy, ahogy kell, fogpiszkálóval - , aztán nálunk igen lógott az eső, és úgy döntöttem, nem b@szom el az előző napi munkámat. Ha erre jársz, a számom 30-979-1260.
Zsolti! Ha az isten megsegit, ma át tudom adni ezt a füzitői munkát és nem kell már itt gályáznom, de egy bő hét mulva kezdek egy másikat Tatabányán és majd begurulok hozzátok , mert hozom azRSV-t is ha találok olyan szállást, ahol biztonságba tudhatom. Na végülis majd nállatok rápattintjuk ! Addig is köszi ,h foglalkoztál az ügyemmel!
Kunmadárra nem jöttél anno?
Imit+ Tasit láttam , de már délutánra meguntam , kifáradtam és hazahuztam!
Nem tervez valaki egy lájtos motorozást szombatra (vagy vasárnapra), ahova esetleg betársulhatnék a szerény képességeim ellenére?