Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztyelet!
Aprilia nyílt napon tudtam menni pár kört egy srác helyett, akinek szerencsémre nem volt megfelelő ruhája... De kb az összes kanyart ennyire döntöttem, mert a takony 200/50es gumival nem lehet normálisan borogatni. De mivel imádom, ahogy mutat rajta, csak az lesz fent.
Szucsamota-n meg B-Kinggel mentem kétszer is, összesen nyolc kört, na az odabaszott rendesen!
És ezt a pályaidomot amit mutattál nekem át lehet fényezni? Bocsi a tudatlanságomért,de hülyeséget meg nem akarok csinálni !
A gyári matrica elég húzós árban van. A pályaidomba bele lehet vágni a lámpa helyét,csak ügyesnek kell lenni
Hello!
Köszönöm a tippet,azaz igazság hogy 3hete vettem a gépet,ugyhogy friss nekem a kicsike,ezért kérdezek ilyeneket .Ezt a pályaidomot én is megtaláltam,de nemtom hogy átlehetne-e alakítani olyanra hogy pl a lámpabúra beleférjen,stb.Igazából átfényezném más színűre,kérdés hogy ez mennyibe kerülne kb.Gyári matrica után is vadászok,nem vágom hogy érdemes-e .
Imi Te mikor voltál pályázni?
Hello!

Szép ez a TL. Ilyen volt nekem is az előző gyári színe. Gyári idom márkakereskedőnél,ami horribilis vagy ebay. A fejidomot heggesztesd meg műanyagossal,utána festés,gyári matrica és mintha baja se lett volna...ha nagyon eredetibe szeretnéd. Amúgy az aprók között van pályaidom.
Sziasztok!
Nagy segítséget kérnék:TL1000R-hez keresek gyári idomot!Ha vki tud,vagy esetleg tanácsot tud adni hogy hol merre találhatok,annak naon megköszönném !Amúgy azért kell,mert a fejidomom egy kis részen repedt,meg az oldalidomon található 1-2 karc.
Köszi!
ŐŐőőőőőőőőőőőőő egyenlőre kisebb fennakadás vala, eladódott a pince.... Dolgozom a projekten!
Estét!
Mi van má vazze, sose kell má Bólyra lemotorozni, egy jó kis buliba, he?
terra?
Frissítem a köszönéses hozzászólásaimat: Estét estét! Metál kék az a színe, és nagy hatótávolságokra nem képes, nevét leírni sem merem, majd egy fotóval illusztrálom a helyzetet.....
Szasztok!

Magyarul legyélszíves!

Autózol,nincsen lovad?

Vagy akkó meg mostan mivammá!

Tasla
Metálkék szerkezetemmel csapatok közösen!
Ez az csikánó!Viva la Banda! !
Reggelt!?

Sosem voltam még éjszakás...

Kicsit kivett belőlem,de azért jól vagyok,kérdésemre érkezik válasz?

Dinó tezsvír?

Lészen még idén közös gurulás vagy bandázás?

Tasla
Háj Api! Mi a zsírság
Akkor pörgetem tovább a fórumot: Reggelt reggelt!
Azt már próbáltam...

Mellesleg abból most is van elég!

De azért legalább megpróbáltad...idén még lesz valamikor közös tali vagy gurulás?!

Tasla
Lízing?
Utólagosan ...

Boldog névnapot Apácsakának alias Tarká-nak!

Nekem mikor lesz már ...ilyen kis golyófejű...lassan elkéne!

Tasla
Szép Estét Mindenkinek!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Tarkának!
Tornyi és Indigó

Rock: Király a vas! Gratula! Minél előbb élőben!
Sziasztok Mindenki!
Tarka én is minden jót kívánok neked névnapod alkalmából + üdv az egész családnak.
És szeretném megosztani a mindenkivel a legujjab alkotásomat .
Virágokat az öltözőbe kérném.
Ui: az építkezésnek sosem lessz vége...
Kösz te köszi Tesó.
Nevednek napja alkalmából bódog mindenki nevenapját Tesókám!

Köfi.