Tisztyelet!
Aprilia nyílt napon tudtam menni pár kört egy srác helyett, akinek szerencsémre nem volt megfelelő ruhája... De kb az összes kanyart ennyire döntöttem, mert a takony 200/50es gumival nem lehet normálisan borogatni. De mivel imádom, ahogy mutat rajta, csak az lesz fent.
Szucsamota-n meg B-Kinggel mentem kétszer is, összesen nyolc kört, na az odabaszott rendesen!
Hello!
Köszönöm a tippet,azaz igazság hogy 3hete vettem a gépet,ugyhogy friss nekem a kicsike,ezért kérdezek ilyeneket .Ezt a pályaidomot én is megtaláltam,de nemtom hogy átlehetne-e alakítani olyanra hogy pl a lámpabúra beleférjen,stb.Igazából átfényezném más színűre,kérdés hogy ez mennyibe kerülne kb.Gyári matrica után is vadászok,nem vágom hogy érdemes-e .
Szép ez a TL. Ilyen volt nekem is az előző gyári színe. Gyári idom márkakereskedőnél,ami horribilis vagy ebay. A fejidomot heggesztesd meg műanyagossal,utána festés,gyári matrica és mintha baja se lett volna...ha nagyon eredetibe szeretnéd. Amúgy az aprók között van pályaidom.
Sziasztok!
Nagy segítséget kérnék:TL1000R-hez keresek gyári idomot!Ha vki tud,vagy esetleg tanácsot tud adni hogy hol merre találhatok,annak naon megköszönném !Amúgy azért kell,mert a fejidomom egy kis részen repedt,meg az oldalidomon található 1-2 karc.
Köszi!
Frissítem a köszönéses hozzászólásaimat: Estét estét! Metál kék az a színe, és nagy hatótávolságokra nem képes, nevét leírni sem merem, majd egy fotóval illusztrálom a helyzetet.....
Sziasztok Mindenki!
Tarka én is minden jót kívánok neked névnapod alkalmából + üdv az egész családnak.
És szeretném megosztani a mindenkivel a legujjab alkotásomat .
Virágokat az öltözőbe kérném.
Ui: az építkezésnek sosem lessz vége...
Aprilia nyílt napon tudtam menni pár kört egy srác helyett, akinek szerencsémre nem volt megfelelő ruhája... De kb az összes kanyart ennyire döntöttem, mert a takony 200/50es gumival nem lehet normálisan borogatni. De mivel imádom, ahogy mutat rajta, csak az lesz fent.
Szucsamota-n meg B-Kinggel mentem kétszer is, összesen nyolc kört, na az odabaszott rendesen!