Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha titán, akkor úgysem tudnánk megcsinálni. Savállóval sokat dolgozunk, annál még össze lehetne hozni úgy, hogy nem lenne nyoma a javításnak. Sajnálom...
Hali!
A lemez kb egy mm vastag, és nagy valószínűség szerint titanium. Én hanyagolom a javítását, rábízom a következő tulajra...
Nekem kellene,de nincs rá pénzem
na na! nehogy nekem vissza sírd a jó öreg ganyé szóród!
Pedíg tesókám itt a nyár és kombájn szezon van lassacskán
Na jó nektek legalább van mivel csapatnotok!
Kombájnosnak akkor sem állok, főként mert nem szeretek menet közben cigizni! Valami 125 ös szöcskét kéne beújítanom....
De nézd a napos oldalát! mennyivel szarabb színed lenne pl ha kifizetés után történik ez!
Mondtam vazze hogy etesd rendesen a kóbor macskákat! főleg a feketéket!
esetleg a MÁV még számításba jöhet, bár én arra a vonatra nem ülnék amelyiken te vagy
próbáld meg gyalog! tán nem ér utol az átok
Halló vörsenyfanok!

Van pár pályaidom szettem TL1000R-re újak, eladók 20/991 43 96 ha tudtok valakit hívjatok.

szélesutat!
"Csóró, musszolini átka örökké üldözni fog"
Sanyikám Te igazi nagy állat vagy!
Köszi schopi sokat segítettél! Még nem tudom mi lesz a következő áldozat, egyenlőre szeretnék folyamatában 20 km nél többet menni egyhuzamban....
Kedves dino! jó lenne ha felhagynál az olasz dizájnal és néznél valami motort, javasolnám a kombájn boltot. Legfeljebb varratsz még két hengert a mellehusádra. Csóró, musszolini átka örökké üldözni fog!
iZZZZZZZZZZiRIDER!

Asszem az idő haladtával, nemhogy nagyobb leszek, inkább megyek össze, és rettentően fiatalodok De lesz@rjuk, és vigyorgunk!
Megyünk Kaposújlakra szombaton, leugorhattál volna.. Dingóka sem jön Tarka se nem , viszont Imi igen!
Micsenyátááá a térgyed kalácsáve?
Ja, és a Bronson-kép volt fent a társkeresőn is, amikor a Szilvivel megismerkedtem. Aztán ez lett belőle:
Hali!
Már kétségbe estem, hogy mi lehet veled? A rendszámtáblatartód azóta ott figyel a kocsiban, bármerre járok, biztos ami biztos... A jövő héten megyek Komáromba, talizhatunk, de ha nem vagy, akár a füzitői fallabdapálya büféjében is otthagyhatom, ha nem tudsz jobbat.
Ezt a Bronson dolgot már más is mondta, lehet benne valami. Mindenesetre jó sokat kínlódtam, amikor regisztráltam, mert vagy 5-6 nevet próbáltam, mindegyik foglalt volt. Gondoltam, olyan hülye még egy úgysincs, aki magától akar Végbéla lenni, hát bejött.
Hát oda biztos nem ,csak a méhbe ,mer alu . Mizujság mucsácsa, ittt azt irják +int nagyobb lány lettél , pedig fiatalodni látszol Rocky papa is jól elvan . Nem mertem beválalni Villányt, mer szétqrtam az egyik térdem
Na majd ütközünk, ha mástnem ...... beujjitok egy fitti kis műlábat a nyárrra !
Akkor elfelejtettem nézni a gyülit......
Nincs megvéve a gép, viszont értetlenül állunk az esset előtt. Peti barátom, így nem is akarja odaadni, még blokk csere után sem. Ami viszont érdekess, hogy a gép idén még nem ment, úgy lett eltéve télire hogy üzemképes volt, és pont az én nyomorult 15 km erem alatt jött ki rajta a baja. Tehát azért elgondolkodtatott cirka 1 hét alatt 2:0 az olaszok javára. Az hogy melyik gép mennyire volt pályán vagy közúton engem nem befolyásol, 2 év alatt elvileg karbantartva, bár külseje leamortizálva volt. Érdekesség képpen a szerelőgárda ilyen betegsággel még nem találkozott, ezért vagyok kíváncsi a pontos hiba leírásra.
Ne kicsinyeskedj már, kedd van!
Az az igazság hogy azt a motort nem szabad megvenni mester. 1.7M-ért kapsz pályát sose látott vasat is, felesleges erőltetni ezt a gépet.
Ó bammmeg x 5000000000000000000000000 Ez qrva rossz hír...remélem kapsz jobb híreket, és nem kell a blokkot a kukába dobni