Ha titán, akkor úgysem tudnánk megcsinálni. Savállóval sokat dolgozunk, annál még össze lehetne hozni úgy, hogy nem lenne nyoma a javításnak. Sajnálom...
Kedves dino! jó lenne ha felhagynál az olasz dizájnal és néznél valami motort, javasolnám a kombájn boltot. Legfeljebb varratsz még két hengert a mellehusádra. Csóró, musszolini átka örökké üldözni fog!
Asszem az idő haladtával, nemhogy nagyobb leszek, inkább megyek össze, és rettentően fiatalodok De lesz@rjuk, és vigyorgunk!
Megyünk Kaposújlakra szombaton, leugorhattál volna.. Dingóka sem jön Tarka se nem , viszont Imi igen!
Micsenyátááá a térgyed kalácsáve?
Hali!
Már kétségbe estem, hogy mi lehet veled? A rendszámtáblatartód azóta ott figyel a kocsiban, bármerre járok, biztos ami biztos... A jövő héten megyek Komáromba, talizhatunk, de ha nem vagy, akár a füzitői fallabdapálya büféjében is otthagyhatom, ha nem tudsz jobbat.
Ezt a Bronson dolgot már más is mondta, lehet benne valami. Mindenesetre jó sokat kínlódtam, amikor regisztráltam, mert vagy 5-6 nevet próbáltam, mindegyik foglalt volt. Gondoltam, olyan hülye még egy úgysincs, aki magától akar Végbéla lenni, hát bejött.
Hát oda biztos nem ,csak a méhbe ,mer alu . Mizujság mucsácsa, ittt azt irják +int nagyobb lány lettél , pedig fiatalodni látszol Rocky papa is jól elvan . Nem mertem beválalni Villányt, mer szétqrtam az egyik térdem
Na majd ütközünk, ha mástnem ...... beujjitok egy fitti kis műlábat a nyárrra !
Nincs megvéve a gép, viszont értetlenül állunk az esset előtt. Peti barátom, így nem is akarja odaadni, még blokk csere után sem. Ami viszont érdekess, hogy a gép idén még nem ment, úgy lett eltéve télire hogy üzemképes volt, és pont az én nyomorult 15 km erem alatt jött ki rajta a baja. Tehát azért elgondolkodtatott cirka 1 hét alatt 2:0 az olaszok javára. Az hogy melyik gép mennyire volt pályán vagy közúton engem nem befolyásol, 2 év alatt elvileg karbantartva, bár külseje leamortizálva volt. Érdekesség képpen a szerelőgárda ilyen betegsággel még nem találkozott, ezért vagyok kíváncsi a pontos hiba leírásra.
A lemez kb egy mm vastag, és nagy valószínűség szerint titanium. Én hanyagolom a javítását, rábízom a következő tulajra...
Van pár pályaidom szettem TL1000R-re újak, eladók 20/991 43 96 ha tudtok valakit hívjatok.
szélesutat!
Sanyikám Te igazi nagy állat vagy!
Asszem az idő haladtával, nemhogy nagyobb leszek, inkább megyek össze, és rettentően fiatalodok De lesz@rjuk, és vigyorgunk!
Megyünk Kaposújlakra szombaton, leugorhattál volna.. Dingóka sem jön Tarka se nem , viszont Imi igen!
Micsenyátááá a térgyed kalácsáve?
Már kétségbe estem, hogy mi lehet veled? A rendszámtáblatartód azóta ott figyel a kocsiban, bármerre járok, biztos ami biztos... A jövő héten megyek Komáromba, talizhatunk, de ha nem vagy, akár a füzitői fallabdapálya büféjében is otthagyhatom, ha nem tudsz jobbat.
Ezt a Bronson dolgot már más is mondta, lehet benne valami. Mindenesetre jó sokat kínlódtam, amikor regisztráltam, mert vagy 5-6 nevet próbáltam, mindegyik foglalt volt. Gondoltam, olyan hülye még egy úgysincs, aki magától akar Végbéla lenni, hát bejött.
Na majd ütközünk, ha mástnem ...... beujjitok egy fitti kis műlábat a nyárrra !