Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mektík lesz?
hu de témába vagytok! Ancsa! vazze pucód a tyukokat hétvégére mer éhen fognak degleni a vendégek!
Háde még nem tartunk 800 millánál, ha fölé értünk adom őket húzási sorrendben!
Én már múltkor is elkértem a lottószámokat, de azt mondtad, hogy csak 800 milláér adod ki

Szívesen kibeszélném, csak nehogy aztán igazam legyen és mindenki jöjjön itt nekem a lottó számokkal, utólagos hiedelmekre nem adok!
És ezt a láthatatlan barátaid mondták neked?
Akarsz róla beszélni?
De lehet hogy nem, bár előfordulhat hogy biztos!
Úgy legyen!
Holnap a nagy nap lesz!
Elég erős a gólarány!
7 1?
Nagyon jó, köszönöm! Vidéken találtam egyet, de ha Te Budapesten vagy, akkor az mindenképp előny. A váltókarom és a lábtartó maga szerencsére jó, valahogy sikerült pont a konzollal lerongyolnom a lökhárítóját (a lábammal meg összetörni a lámpáját). Szerencsére rendes volt a pasas és rendeztük a dolgot.

Üdv,
Zoltán
Hello!

Nekem van egy balos konzolom! A váltókar vége kicsit sufni, de használható. Hazaszólok és akkor tudok képet is csatolni a dologhoz...meg árat.
Szevasztok! Új vagyok itt a sportmotoron, épp alkatrészhiány miatt jelentkeztem be.
Ki tud TL1000R-hez alaktrészeket? Tegnap nekimentem egy kitolató autónak és letört a bal lábtartó konzolom...

Köszönöm!

Zoltán
zoltanistok@yahoo.com

azt mondja meg valaki hogy balu merre van?
Szerintem 2 nap!
...csak?
......még?
8 day
....még?
Látom mindenki megijedt az agyturkász gyógyítói képességeimtől, nyugika távgyógyítással még nem foglalkozok....
Bítówentó tanultam már hogyan is kell metafizikailag levezényelni egy szimfóniát, csak most más orcsesztárral... Nyugi Zsuzska elméletben állat vagyok, nevem is védjegyezi!
Zsuzskandi meneküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
üüüüüüüüüüüülj