Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hatodika kedd!
kilencedike péntek!
fjancba... ma meg akartalak előzni
10 nap!
Ezt a fokozatkijelzőre írtam.
Szerintem hívd a prop-techet. Ott biztos tud segíteni a Csabi.
Itt
Üdv Doky!
Először is köszi!

Fokozatkijelzős téma:
Én nagyjából két helyet tudok, ahol biztos lehet kapni: itt és itt
Ja, és ez GIpro márka, amit ha jól tudom, csak Kawasaki, és Suzuki motorokra lehet felszerelni, ott is csak olyanra, aminek elektronikus vezérlésű a km-órája, tehát spirálos kizárva.
A motor típusa szerint kell megrendelni, mert minden motornak más formájú a csatlakozója, és nem is olyan rég volt itt valakinek problémája belőle. (TLS-re nem passzolt a TLR fokozatkijelzője)
A kijelző bekötése gyerekjáték, a motoron van egy úgynevezett GPS szenzor, aminek a kábelén van egy csatlakozó, azt szét kell húzni, közbeiktatni a kijelző kábelét, plusz van egy pozitív kábel, amit rá kell kötni az akksira, és kész. Én szoktam javasolni a pozitív kábelbe beékelni egy lengőbiztosítékot, hogy ha esetleg úgy gondolja a kijelző, hogy megadja magát, a motort ne tudja tönkrevágni. Nekem egy 10 amperos bizti van benne, persze még sose volt semmi baja a cuccnak.
Namármost, ha az asszonypajtásnak nem Suzuki-ja van, meg nem is Kawasaki-ja, akkor van még egy-két fajta fokozatkijelző, amit esetleg rá lehet akasztani, de azokról nem igazán tudok mit mondani...
Uff!
Örülök hogy találkozhattunk és főként hogy egészben hazaértetek!
Köszi!
Csá!
Én is hazaértem, elzsibbadt seggel, meg 730 km-el!
Fehérvártól én kicsit gósztrájderkedtem, szal némi bójakerülgetéssel letudtam az egészet.
Bocsi Peti, hogy elléptem, de nem tettem fel a matricámat, úgyhogy lendületben kellett maradnom a biztonság kedvéért...
élünk, csak azt hiszem megleltük a leglassabb és leghosszabb utat hazafelé, plusz a hazafelé özönlő csúcsforgalom is megtette hatását.
Hellócska mindenki egészben hazaért, vagy még piáztok?
helloka
szép a TL ed
a képeken láttam hogy raktál rá fokozatszámjelzőt... hol lehet ilyet beszerezni és mennyire nehéz felszerelni a motorra? meg egyáltalán hogy méri ez afokozatokat?

az asszony motorjára kéne amúgy mert szegény sose tudja épp hanyasba van a gép
11 nap!
Jéééé, spenót
Ez az indi vóót nem én!
Itt a várva várt kép!
Tornyi! mond Indinek hogy tegye fel a szépfiut a szép motorral címü fotót!
A születésnap az születésnap, május 1 is az lett..... Peti Imi levizuálta a maradványértéket....
Én az ihatatlan bor miatt sajnállak pajti, te MARHA!
Ne sajnálj, látod Bali szerint sem történt semmi.....
10 perc múlva lesz 1 kis időm, akkor majd sajnállak!
Sztem én is! Nemsokára jönnek Petiék egy kávéra... Szörnyeteg a vörösbor másnapi hatása................