Nagyapám sapeszát akkor átruházom rád, ő is már bele csokizott párszor, bár a lényeget nem tudom elégszer ismételni: CSAK EGÉSZSÉGES LEGYEN mama és baba, és az avató után az apja is! Na jóccakát!
Tényleg elszundorogtatok, és senki nem jelzett a direkt elírásért...... Mindenesetre helyesbíteném a dátumot, nehogy Zsuzska megdobáljon mint holmi repülőket május 9 a helyes dátum! Szesz Tesók!
Akkor június 9 re beállítottam a szülést délután fél 2 és este 11 közöttre tudtam behatárolni! A súlyát 3000-3250 grammra saccolom, 52 55 centi magassággal! Ennyire tudtam pontosítani a kozmológiai ismereteimet ifjabb Taresz tekintetében!
Azt Te csak szeretnéd Le van zsírozva péntekre
Júni elején Te már átköltöztél a másik szobába, hogy a másnapi munkába "valamelyest" kipihenten érkezzél.Persze, ez csak arra az esetre vonatkozik, ha gyermek rád hasonlít Ha pedig az édesanyjára, akkor csendes baba lesz, de nincs ilyen mákod, úgyhogy kezdj el egyre kevesebbet aludni, hogy ne érjen meglepetés, ha fél éjszakákat énekelve és fel-alá járkálva ringatva kell altatnod a Krinyát
Jelentem egyenlőre még nem osztódunk. Elmegyünk 3 hétre nyaralni ezért későbbre tettük a szülés időpontját, júni eleje vagy közepe,még nem tudom.... Majd szólok mikor.
Na jelenleg így néz ki a szépségem. Az iso beállítást elcsesztem a fényképezőn,azért ilyen szemcsés.
Meg a gumim az aprilia nap után
Jóéjttwini!
szia tesó.
Gútenábend faszikáim.
Meg akkor lökheted a lottószámokat is.
Ancsi motorja meg fennt van wiwen. "Sötét púpos plexik" nevű tag képeinél.
Nekem muszály minimum 7 órát aludnom,különben kitör belőlem az állat!
Persze ha mami a végkimerülés határát súrolja majd átveszem....
Jó éjt.
És hogy motorról is essen szó: TL TL TL TL mindegy,hogy R vagy S ,csak TL TL TL.
u.i.:Peti mehet autóvillamossági szerelőnek is,azokat is elvállaltam.
Azt Te csak szeretnéd Le van zsírozva péntekre
Júni elején Te már átköltöztél a másik szobába, hogy a másnapi munkába "valamelyest" kipihenten érkezzél.Persze, ez csak arra az esetre vonatkozik, ha gyermek rád hasonlít Ha pedig az édesanyjára, akkor csendes baba lesz, de nincs ilyen mákod, úgyhogy kezdj el egyre kevesebbet aludni, hogy ne érjen meglepetés, ha fél éjszakákat énekelve és fel-alá járkálva ringatva kell altatnod a Krinyát