Szassz Bélám! Nincs kedved nikknevet változtatni , mondjuk Charles Bronsonra ? Ezen a képeden tittára ugy nézel ki ! Mia stájsz amúgy+? Én +int füzitőn barmolok !
És természetesen pompás napot a többi TL-FÓRUMOZÓNAK IS a párnapostól az aggastyánokig!
Ha nem volt olajzás, azt tényleg nem bírják a csapágyak. Gyorsan melegszenek és ha jól tévedek akkor olyan 250foktól megszünik a filmréteg és berágódik a csapágy. Ezeket is lehet cserélni.
Valami oknál fogva 80 foknál megjelenik az olajos kanna és egy hiba üzenet piros háromszögben. A szaki annyit vágott rá, mivel hogy menet közben sikerült mindezeket produkálnia, hogy nagy eséllyel csapágyak rotty, kattogó hangja van, és nagy eséllyel az olajpumpa is megadta magát, tehát az olaj nem jutott el minden olyan helyre ahol helye lett volna. Nagy eséllyel pár dolog morzsolódott a blokkban és szétszerelés után sem takarítható ki teljesen, tehát a blokk csere a javaslat, de még várjuk a végszót ami talán jövő hét elejére derül ki..
Nálam sajnos storno a 7végi motorozás ismét, és ami még elszomorítóbb hogy határozotlan ideig. Tegnap Factoryt elgurítottuk a szerelőhöz, aki javasolt egy blokk cserét, de még alkotás alatt áll. Eddíg nagyon úgy néz ki hogy ezt az évet motor nélkül fogom átvészelni, bár ki tudja mit hoz a holnap.....
Hali!
Igen, jól értetted, a palást van elrepedve a szegecsek között. Ha meg lehetne csinálni, az király lenne, mer a pénz az nagy úr. Igaz, hogy már vagy öt embernek eladtam , meg ki is van nézve az utódja, de azért azt se bánnám, ha az én motoromon maradna...
Hogy lehet ezt megcsinálni?
(bocs a kép miatt, telefon sötétben ennyit tud)
Szia imrufo!
Ha még emlékszel, Tihanyban találkoztunk. Ha jól értem, elrepedt a dob palástja. Ha saválló acélból van, és mégis javíttatni akarod, azt hiszem, meg tudjuk csinálni. Persze, előtte látnom kéne, de gondolom ez megoldható.
Ehh! Ha nincs rajta a tábla akkor látszik igazán, hogy szét van repedve... Szóval az biztos hogy rajta marad, mert ápol és eltakar...
Biztos, hogy meg lehet csinálni, de próbálom olyan állapotba hozni a motorom, hogy ne legyen rajta semmi kókányolt dolog, úgyhogy nagy valószínűséggel cserélem. Sznobság, de ez van. Viszont már le is van triplastipistopizva, úgyhogy derűsen látom a jövőt...
Imi! Ha nincs rajta a tábla, persze tudom, h úgy jobban nézki és amúgyis ott a helye, de az akkor is marad Blueflame(Tornyi mesternek )! Nem a világ vége! És a másik oldalon rajta van! Úgy is körbe szokták nézni!
És természetesen pompás napot a többi TL-FÓRUMOZÓNAK IS a párnapostól az aggastyánokig!
Reméljük a legjobbakat!
BOLDOG NÉVNAPOT A KIS PRÜNTYIKÉNEK!
Igen, jól értetted, a palást van elrepedve a szegecsek között. Ha meg lehetne csinálni, az király lenne, mer a pénz az nagy úr. Igaz, hogy már vagy öt embernek eladtam , meg ki is van nézve az utódja, de azért azt se bánnám, ha az én motoromon maradna...
Hogy lehet ezt megcsinálni?
(bocs a kép miatt, telefon sötétben ennyit tud)
:))
Ha még emlékszel, Tihanyban találkoztunk. Ha jól értem, elrepedt a dob palástja. Ha saválló acélból van, és mégis javíttatni akarod, azt hiszem, meg tudjuk csinálni. Persze, előtte látnom kéne, de gondolom ez megoldható.
Biztos, hogy meg lehet csinálni, de próbálom olyan állapotba hozni a motorom, hogy ne legyen rajta semmi kókányolt dolog, úgyhogy nagy valószínűséggel cserélem. Sznobság, de ez van. Viszont már le is van triplastipistopizva, úgyhogy derűsen látom a jövőt...