Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E-47 még tartósítóban is kiválló, jó választás!
ZX 9 fórumon keményen osztják a motorjainkat nyomás elagyabugyálni őket
gratula !
Gratulálok Tarka!
Ehh!
imikém gyere fel msn-re!
Kösziköszi! Az utam hazafelé szerencsére mondhatni unalmas volt, fehérvárig csigatempóban mentem, onnan autópálya... Duplaxenon-nal lehetett tartani értelmes tempót (hazáig pest kivételével 25-tel kezdődött végig )
Tegnap beugrottam Petihez, ő vette észre, hogy a bal oldali kipufógó plakettjének kilazult az egyik szegecse... Gondolom az alacsony fordulaton járatástól... Na mivel ügyi gyerek ez a Peti, adott is acélszegecset, és fel is ajánlotta, hogy csináljuk meg... Na de én okosan inkább hagytam úgy ahogy van, hogy majd otthon megcsinálom... Mire hazaértem, a 4 szegecsből maradt 3, az is kilazulva, a szegecsek közt pedig végigrepedt a a lemez is, ami valószínűleg eléggé javíthatatlan lesz...
Ezt a fajta dobot már nem lehet újonnan kapni, szóval esélytelen egy darabot venni, az újabb változatnak pedig cirka 500 font körül van az ára... Na ennyi lóvém nincs. Viszont elkezdtem gyűjtögetni az utódjára...
Igaz Gixxerre való, de remélem rámegy a rendszeremre...
Ancsa gyere skyp-re
Blue
Jájj mi van a Blie fameel vagy hogy híjják?
:)))))
Imi!

Bármikor szivesen látunk, és az osztrák parasztok is...szerintem.. Úgysem hiszem, hogy láttak valaha ennyit egykerózni valakit a NYÍLT főuton , az Ő vezetési stílusukat ismerve...a gyökerek Meg kell hagyni, hogy azt a "dög" nehéz motort így felvenni, hát nem lehet semmi!
Azért azt elárulom, hogy igencsak aggódtam érted az éjjel, ezt láthattad abból is, hogy éjjel fél1-kor, mikor írtad, hogy hazaértél azonnal válaszoltam, pedig hulla voltam, de nem bírtam aludni, míg nem adtál életjelt.

Remélem összefutunk Kaposújlakon, és ha kedved szottyan átugrani osztrákiába ismét, örömmel látunk, és megyünk motorolni!

Mi van a kipuffal?
Üdv mindenkinek!
Csak most jutottam gép elé, hát mit kell látnom? Tarkáékná ee ölöm bódottáá van! Gratulálok báttya! Eröt egészséget!

Ancsáéknak köszike a vendéglátást, királyságos volt együtt múlatni az időt, meg motorozni a sógoroknál!

Tegnap cimbikkel felgurultunk még Visegrádra lazulni egy kicsit, gondoltam megdöntöm az előző 7végi 1100 km-es rekordomat... De nem sikerült, mert csak1050 km lett ezen a 7végén...

Ha minden jól megy Kaposújlakon ott leszek, mennek a Demény-tesók is, szal ott a helyem. Feltéve, ha sikerül megoldanom a kipufogóproblémámat, amit a saját hülye fejemnek köszönhetek...
Te állatkirály(lány)
Thnx gambesz őrvezető.
Neked 2szer annyi lukasod van,tehát feleannyi idővel előbb mész,mint én.
Gratulálok Tarkaék nagy családja! !
Rövidítve ó és á..... Frissülj és pihenj mától +1 emberre kell keresned nem keveset... Hamarosan együtt ülünk az adósok börtönében, ruházati hitelek miatt!
ne fossá', majd videóra vesszük
Én meg lépek főzni!
Az nem lenne maradandó!
nagyKAbátja nevét?

Szijja Dingó.

Én léptem fürdni.

Jók legyetek.
Na még az kellene hogy még ti is alkossatok itt valami maradandót!
Miko?
"így", hogy az én véremet szívja, mi? ...hát beléd is barátném!
Remélem holnap azért kiejti majd a nagybátyja nevét: Dinó bá Remek Taresz nem hiába mondottam hogy jobbra fel!
Kis genya! azt hittem jó útra térsz ha meglesz a baba. De azé én így is szeretlek!