Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a TL tulajdonosok között!
Igaz én csak ex tulaj vagyok de hidd el jóó motor!
Pláne a piroszkaaaaa! :))))))))
Köszi! Vigyázok, mint a szemem fényére!
Vigyázz nagyon Pircsire , Ő 1 megbecsült asszony!
Gratulálok a motorodhoz!
Hali mindenkinek!

És akkor a tegnapi naptól, én is boldog TL tulajdonos vagyok. Mégegyszer köszönet Dino üzletfélnek az adásvétel alatt tanúsított, és az üzlet létrejöttéért tett kiemelkedő hozzá állásáért! Remélem a bánatital rendben végig haladt benned, megtéve a tőle elvárt hatást. Esetleg ha még a tudatalatidban titkon reméled hogy vissza viszem neked szeretett géped, azt most a mai nap után bizton állítom hogy, ő már nálam marad! Az igazság az, hogy tegnap a trélerrel én este értem haza, persze a Törpe jóval elöbb a géppel. Így tegnap már én nemtudtam a gépet kipróbálni. De ma ! egy csoda volt. Már így az első nap végére csodálatosan egymásra találtunk a géppel. Úgy hogy őt már vissza nem adom! Ő már az enyém! A lánc szakadásod nagyon durva. De ezt majd kibeszéljük ha benézel hozzánk amikor mész zegre. Gyere, mert várunk! Vigyázok magunkra! Köszi mégegyszer!
Sziasztok!
Hehe!
Jön Ő
és mi lészen?
Nekem még 37 nap!
VISSZASZÁMLÁLÁS INDUL:

Már csak 14 nap!
Tom
Jah!

De már kapott újat! :))))))))
Ügyes gyerekek, jó meghekkelték
Fasza mi!
Látika ANcsa!
Uhh basszus mákod volt!

Igaz nekem is az volt!
Hasonló problémákk voltak nálam is!
Igaz nem lánc hanem első teló!
fasza.

azé tedd hozzá,hogy nem a TL volt!

Ancsi: szép a gép.

Szasztok.
Hijj komám az elég meredekül hangzik.... de remélem minden oké...
Köszi Tornyi!
Még nem tudom mi lesz progi, annyi biztos, hogy szombaton délelött dolgozok
Én már megköszöntöttelek , hála a jóIstennek, hogy élsz!
Elszakadt a láncom 240 nél, csupán ennyi, és most támadok Villányba sofőrrel keményen berúgni............
Ezt nem vágom Dinó!
?
No én hazaértem sajnos segítséggel, Sardoninak nem tetszett a mai nap, én pedig sörrel ünnepelem az újdonsült születésnapomat.....
De villányba is leugorhatnánk!
Szép napot!

Ehh Ancsa de jól néz ki a vas!
Remélem mi hamarabb látom élőben is!
Mentek valahova gurulni?
Valami terv a hétvégére?
Körmenden motoros tali lesz!
Eltakarítom magamat kicsit motorozni Sárdonival, hátha Villányban lesz ma is már valami! Mutter pajtás szép lett a gépezeted, de nem kell eldőlni vele ha szépíteni akarod, anélkül is jól áll neki!
....a susnyásba