És akkor a tegnapi naptól, én is boldog TL tulajdonos vagyok. Mégegyszer köszönet Dino üzletfélnek az adásvétel alatt tanúsított, és az üzlet létrejöttéért tett kiemelkedő hozzá állásáért! Remélem a bánatital rendben végig haladt benned, megtéve a tőle elvárt hatást. Esetleg ha még a tudatalatidban titkon reméled hogy vissza viszem neked szeretett géped, azt most a mai nap után bizton állítom hogy, ő már nálam marad! Az igazság az, hogy tegnap a trélerrel én este értem haza, persze a Törpe jóval elöbb a géppel. Így tegnap már én nemtudtam a gépet kipróbálni. De ma ! egy csoda volt. Már így az első nap végére csodálatosan egymásra találtunk a géppel. Úgy hogy őt már vissza nem adom! Ő már az enyém! A lánc szakadásod nagyon durva. De ezt majd kibeszéljük ha benézel hozzánk amikor mész zegre. Gyere, mert várunk! Vigyázok magunkra! Köszi mégegyszer!
Sziasztok!
Eltakarítom magamat kicsit motorozni Sárdonival, hátha Villányban lesz ma is már valami! Mutter pajtás szép lett a gépezeted, de nem kell eldőlni vele ha szépíteni akarod, anélkül is jól áll neki!
Igaz én csak ex tulaj vagyok de hidd el jóó motor!
Pláne a piroszkaaaaa! :))))))))