Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mertem remélni!
Gambesz akkor most kinek is van messze Tihany?

Mutter pajtás vagy Pircsivel vagy Aprikával, vagy még nem tudom, de az tuti h én ott leszek!
Én nem tudok menni. Szombaton sulim van és most nem tudok onnan hiányozni.
Reggelt!

Vétel Dingó! Helló, halló..
Remélem szombaton az Apriliával jössz
Beszéltünk,ilyen napokat élek......meló-meló-meló.
De a tiéd se rossz ám!
Köszi Ancsa! :)))
Faszaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ehh de várom már!
A végleges kiírás tehát:

Mivel mostmár nagy biztonsággal kijelenthetjük hogy elfogadható időjárás ígérkezik a hétvégére, így véglegesítem a hétvégi programot. Találkozó ennek értelmében a Pest irányából érkezőknek 10:30 M1M7 közös bevezető McDonald's. Az különböző irnyból érkezők maguk szervezzék meg a közös odajutást. Várunk elsősorban minden V2 motorost, mindemellett minden motorost szívesen látunk. Sok emberre számítunk, ezért a közös éttermi kajálás nem realizálható valószínűleg. E helyett például egy Balaton körüli motorozást indítványozok, kaját vagy hozzatok, vagy valami gyorsított megoldás pl meki lesz szerintem. Helyszínen demokratikusan szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Nagyjából ennyi szerintem a tudnivaló, mindenkit várunk szeretettel szombat délben a tihanyi kompkikötőnél!
Akkor utólag!
23.án volt csak csúsztam az ünnepléssel.De azért köszi
Zalából és a környékről jövünk páran, lesz soros verda is (Hayabuja, R1...stb.)
És előre is Boldog Szülinapot!
Remélem nem korán mert pénteken ülöm a szülinapomat Mindegy majd keresek oldalkerekeket az SP-re. Ti merről jöttök?
Szasz Banderasz!

Igen, szombaton, de várjuk, hogy a főszervező közölje a részleteket! Hallod Pjotr?!
Szevasztok mikor lesz a gurulás Szombaton?
hiányzol ám
Há' de elles, a tónyinak meg xl-es a feje szerintem......
Max kisebb lesz a légellenállása, a szeme meg a plekón fog forgolódni....

visszahíllak délután.
Igazad van Berik, Shoit ennyié, pláne Bungisat.... simán megéri!
Az az Indi volt!
Amúgy meg a csávó akart mindenáron segíteni nekünk.Beszéltünk vele kb. 3 percet!(kis féltékeny )
Pasizni nem így kell!
Pedig ennyi pénzé' én ráugranék....
Szép estét!
Azé van sápadt színem mert a napocska hegyesen tűzi az okos bucimat!

Hallottam pasiztál aedzés közben!
Biztos örömében még a vér is kiszállt a fejéből , igaz Mester ?

Ma Indivel nekiálltam test(sz)építő karrieremnek 1 edzőteremben .Asszem holnap nem kell levennem 1 bőrrhuhát sem a fogasról a munkahelyemen

Remélem a hétvégét nem qrja el szar idő!