imrufo! kuldtem e-mailt,vannak jó kis cuccaim ,ha megvannak a dolgaid,csereberélhetünk.powercommander2-racing hátsó gátló-radiális kuplung-hátsó fék 4 dugós spéci főfékhengerrel!vagy ha kell valakinek valami.
Igen sajnos én is eladom. Még nem tudom mi lesz a következő. Szeretnék V2 nél maradni minden képp. Szimpatikus az RSV nagyon. HA lesz valami jó vétel akkor valószínűleg az lesz a leendő.
Hyosung semmi képpen.
Duki ami szimpi, megfizethetetlen az én péztárcámnak.
Én a kandallóban égettem el a karácsonyi csomagoló maradványokat. A szomszédok szerint is isten király volt, főleg ami az autójukra pilledt kicsinyfajta pernye! Ajándékból sosem elég! Doki mi lenne ha elgyünné errefelé Petivel Imivel?! Lenne ötletem foghúzásra!
Per Pillanat attól pezseg a vérem, hogy tegnap este a feljárónk vasgereblyével történő jégtelenítése közben beindítottam és rá is ültem a Dongóra, majd kis gumit égettem a garázsban...
istencsászárállatkirály volt!
(asszem végem)
a becenevem+freemail
Ati, nekem is küldhetsz egy hasonló mailt...
Igen sajnos én is eladom. Még nem tudom mi lesz a következő. Szeretnék V2 nél maradni minden képp. Szimpatikus az RSV nagyon. HA lesz valami jó vétel akkor valószínűleg az lesz a leendő.
Hyosung semmi képpen.
Duki ami szimpi, megfizethetetlen az én péztárcámnak.
Legyetek jók
Csomagot küldöm,nem felejtem!
Mr.-né-vel tervezünk egy MOTOROS FARSANGOT!
Belépés jelmezben!/Had röhögjön mindenki!/
Szerintem komolyabb lesz,mint Hévíz!
az érdeklődőket várjuk a Hayabusa Topic-ban!BŐVEBBEN A NAPOKBAN.......akit érdekel,az íratkozzon fel!
istencsászárállatkirály volt!
(asszem végem)
nem szeretném mégegyszer...
de azé remélem figyelitek a sztrítfájter zsigulit a háttérben!?
várjátok csak meg, mi lesz, ha pályára teszem a tappancsaim...
TFi elektronikával tuningolva