Sziasztok!
Nem tudom, kinek mennyire lesz rosz hír, nekem eléggé az, hogy ki kell hagynom a zalaegerszegi bulit...
Most szopatott meg éppen a DPD, -25000Ft...
Sikerült interneten rendelnem egy plexit, amit direkt az üzletben akartam kifizetni, erre kiküldték dpd-vel.
Én meg örültem mint egy hülye, hogy el se kellett mennem érte, átvettem, aláírtam, oszt most sasolom, hogy ketté van repedve az egész... QRVAANNYA!
így jártam, lehet tanulni a hibámból...
üdv
Szép a gép. Milyen felnid van?
Nekem van pár alkatrészem otthon,ami megmaradt az előző motoromból. Pl. bal lábtartókonzol,hátsó villa,féknyereg stb....a többit nemtom fejből
Boldogat mindenkinek!
Ezt Petinek karácsonyra: Mille
Nem,céges bulim van.
Tarka ti jöttök ma?
Még fényeztetnem is kellene....
Többiek passz....!
TL 1000 S hez van hátsó karcmentes üléspúpom.Ha valakit érdekel írjon. pzyrg@vipmail. hu
Még jah! Élek!
Sajnálom Imi!
Ezt nem hiszem el...
Nem tudom, kinek mennyire lesz rosz hír, nekem eléggé az, hogy ki kell hagynom a zalaegerszegi bulit...
Most szopatott meg éppen a DPD, -25000Ft...
Sikerült interneten rendelnem egy plexit, amit direkt az üzletben akartam kifizetni, erre kiküldték dpd-vel.
Én meg örültem mint egy hülye, hogy el se kellett mennem érte, átvettem, aláírtam, oszt most sasolom, hogy ketté van repedve az egész... QRVAANNYA!
így jártam, lehet tanulni a hibámból...
üdv
A tankbőrt hol vetted? Mennyi volt?
Nagyon szép a motor!
Köszi:
Józsi
Szép a gép. Milyen felnid van?
Nekem van pár alkatrészem otthon,ami megmaradt az előző motoromból. Pl. bal lábtartókonzol,hátsó villa,féknyereg stb....a többit nemtom fejből