Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na miaz Goldwing lesz?
Agyad tekervényeinek belső ellentmondásosságaira reflektáltál drága barátom? Szerintem nem ilyen romantikus a helyzet, egyszerűen csak makacsul ragaszkodsz valamihez amit megszoktál, és nehezen fogadod el hogy valami egyszerűen jobb
A probléma csak ott van hogy akkor mi a francért kerülsz ki pályán mint egy pocsolyát?
xenonom nincs,de lesz... rsv meg lehet, hogy lesz ha zolié be lesz lőve mert így nem gyenge hanem harmatos sincs Petiéhez képest...vagy mégsem, de újabb gép, könnyebb jobban kell (kéne)mennie
de szerelmes vagyok a TLR-be! kognitív disszonancia jeeeee

Éreztem ez lesz! :))))))))))))
Na jóóó!
Bassza paci! :)
Csak már lenne jó idő! :))))
mindegy az, csak "messzire" is motorozz vele!
Én már meg sem merek szólalni!
uhh mit kapok ezért ha összejön! :))
nekem nuku xenon.
és ducati felé kacsingatok/nék. De sztem még egy ideig TL marad.
Nekem is volt egy kis kihágásom a sor4 felé, de már megbántam a bűnöm
Na jó, akkor maradjunk abban, hogy mindannyian V2- fanok vagyunk! Ez már meg is alapozza egy baráti társaság létjogosultságát, bár mindig vannak akik hibáznak... (ugye Tasi?)
vegyé!
Nekem nincs xenonom. Akkor most ki vagyok közösítve?
Egy ideje már úgysem TLklub vagyunk, hanem Xenonklub...
Szal mindegy kinek milyen motorja van, a lényeg, hogy xenon legyen benne!
De én akkor se adom el! Pedig most lenne hova tenni az árát, mert elsején megleptem magam egy tetőre rakott autóval... De inkább bringázok, minthogy eladjam a TL-t!
Hát lehet abban vmi h Végre egy olyan motorom van amit nem akarok eladni, és ha tehetném még egyszer megvenném. Azon gondolkodtam, hogy ez most azért van mert öregszem, és eltűnt a "2 évente motort cserélek" varázsa, vagy tényleg így meg vagyok elégedve.
Vegyük sorra a szempontokat:
Futómű
Motor
Tömeg
Ár
Minősége

És most mondd meg hogy a honda melyikben nem rosszabb?
/Jó, talán minőségben
igen,honda meg minden.......de az áááprilia mégiscsak....hmmmm......izé.....
Én sem megbántani akarom őket, nyilván ők sem azt vennének, ha lenne jobbra zsella.
Na de gondolkodjuk V2-ben!
VTR-SP? Az azért már nem olyan kacagtató!
Nem akarom a Hogysvung-osokat megbántani,de szerintem az visszalépés lenne....
Hm... Akkor Hyoshung?
Szerinted most suzukim lenne,ha ducatit "akarnék" (felérnék zsével)?
Ducati?
MI másra lehetne....ez az 1 út van!
Ahogy látom tovább bővül a TL-ről RSV-re váltok száma
sziasztok!TL- R hátsó üllést keresek!ha esetleg tud valaki jo áron irjon!elörre is kösz!
úgy legyen.

de átgondoltam,2-3 év múlva egy min.2007-es 2008-as kéne...
Tarka az én leendő vasamra előjegyzést felveszek, természetesen árkedvezménnyel!