Nyalni tudni kell! De adok majd különórákat,, h te is kifejleszhesd ezt a rendkívüli tudományt amivel szempillantás alatt megváltozik az életed, és a főnökök tisztasági szintje!
Tarka mester ne elmélkedj rajta, amit ki kellett csengetned azt kicsengetted! Télleg csak az előfordulásod gyakoriságáért vetettem fel a témát! Az év dolgozójával már viccőni se lehet?
Már beszéltünk is.
Figyi,nem tom kik tábláit hoztam el,asszem kykeét (az tuti),de lehet ,hogy ginoét,meg badlacét is...gondold át tesó,azt se tudom kifizettem-e....
Természetesen kész vagyok rendezni veled!
7754 Bóly Liszt F.u.15 erősen kopogtassanak mert a csengőt a gyerkőcök miatt kikötöttem!
Tarka kollega ism nem elérhető számomra! Tessék mondani ugye közelben van a telefonja?!
Haya természetesen mellettem parkol a sajátommal együtt! Mézes pálinkás sztem..... Tarka hamarosan ism próbállak hívni, ne dugd el a telcsidet! Többiekre nem emléxem h kicsengették volna a táblákat, avagy?
Ezért cserébe te sem vetted fel a telegrácsodat tegnap 2 x er? Rossz helyre postázták a kiválló dolgozó érdemrendedet! No így akkor 2 irányba kell elvergődnöm minimum látiba! Megóggyuk! Majd dudálok mielőtt ott vagyok!
Áj wisss jú a merrri kriszmesz ájjj viss júúúúú, kicsit megkésve de mindenkinek anál boldogabbat! Nálunk leesett egy kisebb mennyiségű havacska ami mind széltibe mind hosszába elég keményre sikeredett. Tarka és Ancsa mammer, nagyon úgy áll h nem jön össze a találka a két ünnep között, de még rajta vagyok a projekten! Szeszmentes további szép és kellemes pihenést mindenkinek! Iwiwen tessék mindenkinek bejelölgetni a new arculatomat dkreativdino aliassal megtaláltok!
Kilóméterekben, élményekben, sikerekben és szeretetben gazdag boldog Újévet kívánok
minden kedves borátomnak!