dehogy utállak,csak semmi érdekes nem történt nálatok,leszámítva azt a kis közjátékot,de abban nem akartam állást foglalni,a ti "magánügyetek" lett volna......
Tarka mester kézzel fogható máris a motoros póló kreáció, és hamarosan a saját elvadult ötleteim is fennt lesznek az iwiwen! Kukkancs rája megalkudunk!
Meretre/ polaritasra ugyanaz, mint ami a TLR-ben van. GSXR SRAD-ban volt.
Fejer megyeben vagyok, Velencei to partjan, elerhetosegemet megtalalod az adatlapon
Kösz Deejay Zolit megkérdezem mennyi is volt a legjobb idő...remélem nem hazudtam...
7végén meglesz a km/órás cookpit és a régiúj dob a gépen ... begolyózok ettől a téltől...
Hali!
7végén kiderül, hogy tényleg rossz-e az aksim. Ha próbaindításnál csak nyüszög, akkor majd kereslek...
De lehet, hogy csak nem hagytam a töltőt elég ideig rajta, mer most 3 napig ment a csepptöltő, aztán bivaly lett. Meglátom egy hét állás mennyit számít neki... De remélem jó lesz!
És soksoksoksok sikert hozzá!
Majd én is agyalok,és eladom neked az 5leteimet.
Fejer megyeben vagyok, Velencei to partjan, elerhetosegemet megtalalod az adatlapon
udv,
N.
udv,
N.
Én benne lennék, a régi szokásos helyen egy összeülős-sörözős-dumálásos buliban
De csak 18 óra után, mer addig melózok...
Nincs kedve ma este vkinek egy (lehet több is) sörhöz? vagy ami jól esik
7végén meglesz a km/órás cookpit és a régiúj dob a gépen ... begolyózok ettől a téltől...
7végén kiderül, hogy tényleg rossz-e az aksim. Ha próbaindításnál csak nyüszög, akkor majd kereslek...
De lehet, hogy csak nem hagytam a töltőt elég ideig rajta, mer most 3 napig ment a csepptöltő, aztán bivaly lett. Meglátom egy hét állás mennyit számít neki... De remélem jó lesz!