Én egy újdonsült TL-R tulaj vagyok. És gondoltam ez a legjobb hely arra ha egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy pár alkatrészre lenne szükségem, főleg a kaszni elemekre. tudtok segíteni?!
Meg kell kérdezni Tasi egy barátját(bene)
Ő foglalkozott ilyesmivel.S-es blokk,R-es befecskendezés+kábelköteg meg computer,hátsó villa,középen kijövő yoshi RS3,wiseco dugók,karbon test.Nemtudom kész van-e,érdekelne milyen lett,de ha erősebb gép kéne biztos nem túrnám,hanem átülnék egy gixerre.
Engem személy szerint nem érdekel.
van egy nagyon jó kis Suzuki kereskedés és szerelde kikkel jó a viszonyom és ők gondoskodnak a "nagyobb" beavatkozásokról!
A következő kérdésem vala... Tudok szerezni egy hézagolólapka készletet TL1000-hez, 140 darabos, ezzel örök időkre megoldódna a szelephézagállítás problémaköre mindenkinek... Ha szervízből rendeled meg a méretes darabot, akkor 2-3 hét míg megjön és 3000 Ft körül adják darabját, az a 8 szelep esetén 24.000 ha mindet cserélni kell. Én 17.000-ért tudok 140 db-os készletet, ami a teljes méretskálát tartalmazza.
A kérdés hogy lenne-e rá hajlandóság hogy klubszinten összedobjuk ezt az összeget, és megvegyünk egy szettet közösbe, vagy mindenki inkább maga járna utána majd a maga idejében?
na:)
engem nem zavar. miért zavarna? úgy h ismeritek egymást meg nincs is vele semmi gond.
bár a saját rs topicban jobban örülnék ha a sok hüyeség meg a nem motorról szóló diszkurzusok kikerülnének mert az egyetlen amire nem lehet használni az h a motorral kapcsolatban komoyabb kérdéseket feltegyél.
csak sztem attól még mert nem beszélnek mindenről még nem punnyadt:) ha viszont valamit a motorról akarsz tájékozódni akkor lehet ott gyorsabban megtalálod, mint itt vagy a GSR-ben vagy az rs 125ben:)
Én egy újdonsült TL-R tulaj vagyok. És gondoltam ez a legjobb hely arra ha egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy pár alkatrészre lenne szükségem, főleg a kaszni elemekre. tudtok segíteni?!
Üdv mindenkinek. Karesz