Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Berik 1 cagiva prima után ült át a TL-re és még egyben van...
egyébként szerintem egy 125ös 2T után egy V2 nem para....
Bükk, Mátra, Lillafüred, Szilvásvárad, Miskolc-Tapolca, Eger megy hasonló nyalánkságok.
Takinak monnd meg, hogy a banda beparázott a Szlovákiai balhék miatt, és mivel mindenki félti a motorját, idén sajnos nem megyünk kamocsára
Szarakodik, de most nem is vagyok otthon.Hova lészen a túra??
msn halott még mindég?
Nem megyünk tüntetni végül, mert nagy túrát szerveztünk akkorra
Szia Petya! Nagy punnyadás van errefelé...
Hogy smint?
itten
Sehol senki? Mi történt a topic-kal?Hol vagytok Tl-esek barik?
jah elirtam :Ez igaz!
Hát nem ez igaz,de akkor se fogok több kismotort venni meg szarozni a belbiacosokkal,amugy se vennék 750-nél kissebb sorosnégyet de azok meg nem nagyon jönnek be.Amugy attól hogy ilyen nagyra váltok az nem jelenti azt hogy egyböl a piros skáláig fogom hajtani,elöször csak szépen tatásan.Annak nem sok értelmét látom hogy vegyek egy 400-ast aztán egy nagyobbat mert az egy csomó többlet.Annyi észt meg látok magamban hogy egy Tl az nem olyan erös mint egy Mito és ehhez ugy is fogok hozzáálni.
Sziasztok !

TL1000R hez eladó néhány apróság:
-hűtő alsó 15.000.-
-ventillátor 5.000.-
-jobb airbox 2.000.-
-jobb hűtőtakaró belső 2.000.-
-új teleszkópszimering 1.500.-

Ha érdekel valakit: 20/9918-678
Üdv:Peter
Mito az sem egy lóerőbajnok!!!!! Ja nem néztelek hülyének csak közöltem a gondolataimat...
Ááá dehogy azért ne nézz teljesen hüjének,a ts-t csak herélés céljából tartom meg nem szimpla modon hajtom.Arra ott a mito amitől már meg szeretnék válni.
Oké,kösz a tanácsot nekem is más mint a többi,azért is akarok ilyet.
Ja és a puha futómű alatt mit értesz???? 1000 es kategóriánál állítható a futómű ízlés szerint, de csakis gyakorlott felhasználóknak.
Mito Ts után ülnél át a TL re???? Ez egy bátor jelenség sztem, mert egyrészt a V2 vel nem egyszerű dolog közlekedni 1000 köbbel, másrészt 218 kg nem egy könnyen mozgatható vasdarab. Nem lebeszélni szeretnélek, és nem is a TL el az árokban!!!!
...meg szerintem a többieknek is
Hello mito!!

Kb. egy éve én is ugyanígy írtam a fórumba hogy érdemes e ilyen motort venni! Érdemes!! Már tudtam hogy TL lesz de azért mégis! Vannak hibái az tuti, de ennek ellenére más mint a "többi" ..nekem
Szia Mama!

Azért nem húztam el olyan hamar... csak siettem hogy előbb kipihenjem magam!!Nem nagyon sikerült mert délután indultam megint egy kisebb banzájba, de megérte!!
Néha-néha benézek erre fele, majd megpróbálok a klubba is írni..
Aha hát ez igaz.De lenne még egy kérdésem.A futómüve mennyire kemény?Mert én inkább valami puhábbat szeretnék kevésbé sportosat.De SV-t biztos nem vennék,inkább olyan motort akarok amiből kevés van
Hali gali!!!

Mito: Vannak a TLnek gyári széria hibái, dehát melyiknek nincs! Vegyél csak! Én 1 percig nem bántam meg! A TL egy kurva jó moci! :))))))
Üdv mindenkinek,lehet hogy jövőre én is belépek a klubba,tavasszal venni akarok egy TL 1000S-t,de ugy hallottam hogy gyárilag motorhibásak,nem tudom igaz-e.
itt nálam he
Ezúton is köszönjük neked és kis családod részire!

Várunk benneteket!

Addig is a nagy szellem kísérje utatokat!! UFF én beszéltem.
Már eljuttattam egy jó adagot hozzátok...
És értesültünk igen! Remélem ott tudunk lenni...
Szia Ancsa!

A rohadt friccek vagy mik ezek a nyamvadt osztrákok... részvétem Rock jogsija miatt...
Elméletileg ma este lesz az RTL klub adásában egy riport rólunk...
Ha sikerül valahogy mégis eljönnötök annak csak külön örülnénk!!! A környéken elvileg lesz lehetőség autóval parkolni ha máshogy nem megy csak akkor előre tudnunk kellene...

Ha esetleg van összegyűlt aláíró ív akkor azt szept. közepéig ráér eljuttatni hozzánk, vagy esetleg fel tudjátok küldeni valakivel ha jön valaki a környékről...
A helyszínváltozásról értesültetek?????