Adj neki egy lovat darabokban.Ma megkapja a nagy LÓFASZT!
Viccen kívül, biztos örül majd neki.Nálunk is nézte a tanyaképet és azt mondta nagyon teccik neki,de szerintem jobban örülne egy MV Augustának.Döntsd el,és válassz!
Nekiálltam megint rajzolni széncerkával,és két képet küldtem,az egyik egy falurészletet ábrázol,a másik egy lónak a portréja.Rockynak csináltam a falut,imádja az ilyen képeket,ma van a házassági évfordulónk ,és azt akarom neki adni,be is kereteztem,és véleményt akartam kérni tőled
A lovat faternak csináltam.
Na majd,ha eljöttök személyesen ,akkor majd megnézitek.
Bevallom ,megfordult a fejemben,hogy Te is lejössz a bulinkba,de szomorúan láttam,hogy nem.Gondoltam,ha eggyütt motorozol a srácokkal,akkor egy közös buli is belefér!
Ha jártok erre ,feltétlen nézzetek be hozzánk! Remélem jól vagytok,és ezúton szeretnék Nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni,és üdvözölni kedves nejedet is Peti anyut.
Jó volt a nagyfiaddal újra találkozni,és remélem veletek is mielőbb összehoz a sors,ha más nem ,majd mi megyünk hozzátok,tehát semmiképen nem ússzátok meg a találkozást!!!
Pusszantás az egész családnak!!
Ide süssetek mit találtam:http://www.kispirics.hu/
Blöró papa ajánlotta a figyelmembe.Igaz még nincs semmi,mert feltöltés alatt áll,de azt ígérte,hamarosan elkészül!!!
Ha meg igen akkor ügyi vagy!
Megvan az állás??