Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégis leléptél.... mind1..
Rockkot. Nem tud hazajönni...
Vak vagy???
Mégis írsz akoor maradok.
mit nem láttál hétfő óta?
Hát nekem nem írsz?
Na megyek is haza!!
Hali-gali!
Ki vagyok, teljesen.Rock nem kapja vissza a cuccát, azoktól a kö..től.Nem láttuk hétfő óta...
cső mami én voltam kykeetől.
Szia Kykee!!!
aábccsdeéfggyhiíjklmnopqrsttyvwxyzzs.
Nekem meg alkoholos filcel készült!!!!!
nekem 1 nagy kocka van
Én eddig rubik kockát használtam!
Egyébként alkoholos filcel kockásítom a hasamat, ajánlom neked is a figyelmedbe!!!!!
Köszi nádszál!
No ótlukom full krepa listával levelekkel együtt, ófiszosba tudtam valamennyire életet lehelni. Semmigáz csak legközelebb nézd azért meg mit kűdesz, NOD32 beszopta rendesen.... És nem is találom egész gépezeten sehune.
Tarka kezdesz dagi lenni bizony....
Szeva Tesó!
Én vagyok nem mogorva.Szeva!Délután kertet rendezek!Nem motorozás!Szeva Tesó!
Nó hamburger.Már ütöm a 90 kilógrammot ami aranyban dejó lenne.Nó pizza.Szeva Tesó!
Tegnap ahogy beszéltük,márhogy menni a motorral aztat kéne csinányi.Lehetne ez akár a hét utolsó vásár napja is.Bár még tudja ki addig lesz mi?
hahó tarka tesó!mi van te pé-ő-cé-es?rám mááá nem is heder??? semmi meghivandó jólelküségű házigazda jellemvonást nem vélek felfedezni benned ama magasztos reggel esős,dél után vala szeles napon!?bezzeg Ancsaika meg érd?!háá hun van eeez vazee!mióta herri vagy nem barizol úgy!
se egy bamburger,se egy pidza,se vasparipás megrohamozás aszfalton vala! Ancsika,nem haragszom egyáltalán csak rosszúl esett,hogy nem kell az én kezemből kiadott,messziföldre küldött,megprobáltatásokon keresztül esett,tesó szállitatott telefon,ami oly olcsó!és ha tegnapig vártatok volna akkor lett volna olyan mint Rocknakvettetek,csak húszér,de nem az egyhúszért!
Én azt gondolom,hogy direkt neki,én csak véletlenül kaptam az bizti
Gondolod direkt neked szántam a vírust???? Nem tudtam,hogy vírusos...de akkor én is elkaptam ...
az nekem is átjött,de a tűzfal meggyilkolta!!
beteg vagy bari???
Ancsa köszi a mailt, valami vírus miatt bekebazta az ótlukomat!!!!
Szijjjja édes ,drága, Kykeeeeeeeeee bari!!

Ugye nem haragszóóó reánk a telcsi mijjat?? Ú szégyejjjük a pofánkat.
Miko gyüttök mán errefeléje, pedigmámiótaígértedmeg! Ancsika szomorúúúúúúú
már sosenem értek ideje??
Rockinak meg evették azt amit Te mostan szereztél meg.. de talán ma, vagy hónap visszaja is kaptya, + 200 eur bünti+ 2 hét eltíltás osztrákise parittyák föggyén való vezetéstü. ....sietősen közlekedett.. ,pedig csak a csalággyáho sietett haza.
én már megnéztem
itt minden volt csak motorozás nem
üdv nektek TLesek,jó a videó!Ancsika miért nem keresed fel valamelyik TV társaságot,vagy mész el a Barátok köztbe szerepelni???akkor legalább történne is valami a sorozatban
Dino,köszi a rendnévtáblát,sirály
Ancsika,téged meg