Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ancsa miért bontottátok vissza a bejáratotokat???????? Csak nem a becsokizott gyerök miatt?????
Vazz...ezt a képet a Tecsos képek között találtam.Vajon mire utalhat? Valszínü, hogy az áruház ekkora szar!
szegény rock panaszkodott,hogy rosszul főzöl. Ez a szendvics például igencsak tetszetős,kitettél magadért!
Minden út??????
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már megint az én seggemben lesz a forrás pont????
A52!!!!
A macskádról meg ne is beszéljünk!
Már értem Tarka miért van ez a nagy Tesco szeretet.Mikor pici voltál, édesanyád ott felejtett a Tescoba...és ott nőttél föl. Már azt is értem mire értette a múltkor Zsuzska, hogy alul is nagyon gazdaságos vagy..abban a környezetben nem bírt nagyobbra nőni..
Dinokám! miattam vízzel is megtehetjük....................
Ancsi:te még farsangra is tesconak öltöztél!
Én maradnék a mulatós rádiónál és a henorinnál!!!!!!!! Bár Tarkát tisztán is imádom!!!
ha ilyen vagy hozzám rövidesen bevásárolhatsz ebből és osztogathatod a környezetedben:
Dinó, vazz, az nem a Tarka, hanem a Mich, a Tarka a földön fetreng!
Köszönöm szépen de rövidet nem nagyon birom, és akkor leszek hajlandó elfelejteni ha valamely enyhébb fokú szeszes itallal oldottuk eme hangulatot, sértődés ne essék !!!!!!

Csókolom, mert gazdaságos, és romantikus
van ám rólad is képem!
Olyan macska voltál a bözsi pálinkájától,hogy tüzet okádtál hajnalban!
Lehet, hogy nem is örömödben ájultál el, hanem...vigyázz a gazdaságos cuccokkal
Dino! ezt a csókolomot rövid úton felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Értetted??????????????
Hát nélkülem nem is szeretné senki!
Tarka ezt a pólót honnan vetted??? Olyan vagy mint Mich a Baywatchból!!!!
Ancsika! Tegnap a suzuki600-ban panaszkodtak Rád, mit művelsz tarkával, azzal együtt imádnak!
De az az 1 nagyon tudja élvezni!!!
Tarka elnyerte a hónap legjobb Tescos dolgozója címet, és mikor ezt megtudta, nem bírta feldolgozni határtalan örömét...
Én is ezt mondtam.......
3 az 1 ellen ez így nem gáláns!!!!!!!