Sziasztok!
Szeretném megköszönni sajátom és Ádám nevében is ezt a fenomenális bulit. Régen nem röhögtem ennyit. Na meg a bál. Nagyon király volt. Kölön köszönet a házigazdának Tornyinak és családjának.
Tarka: Mi a webcíme annak az oldalnak ahol lehet választani a matricákból??
Jah és jó lenne ha leküldenéd a képeket cd-n és én egybe fel tudnám rakni a weboldalra és onnan bárki letölthetné!! Na mit szólsz??
Ancsika...drága lehet hogy te még nem tudod,mert nem jutott el Zeg-re...de én is eladom Elenor-t!
Arról volt szó hogy hamarost betolom a Full-Gas-hoz bizibe!
BerikZ-nek ...akkor még mindig én vezetek az óra szerinti 283-al...de annyit csal is!!!
Csíkoská-nak pussz...azért ne aggódj!!!
V2-es maradok az biztos!
Üdvözlöm a barátosod V2 Bali-t aki nem Gergő!
Dinó-nak...nekem így látatlanban is megfelel Bóly.....valahogyan csak összehozom!
Vasárnap a Beach House-on voltunk...f@sza volt!
Bagyipetyá-nak:-Csak remélni tudom hogy azok a dobok nem az én vasamat ékesítették a törés elött....mellesleg azóta sem láttam egy forintot sem ebből a biztosítós hercehurcából!
Viszont egy barom miatt az oldala is össszetört a mocim-nak!
Na nekem is sikerült hazaérnem! 1300 km-t tekertem le csüt óta.
Tornyi!
Köszönöm ezt a bulit Neked,Ildikónak és a Szüleidnek!!!! Nagyon jól éreztem magam (annak ellenére,h a fejem majd szét ment). És a kaják....húúúúú. Tényleg nagyon jó brigád verődött össze,bár nem mindenkivel tudtam beszélgetni. Na majd legközelebb.
A képeket én is feldobom majd nemsokára,csak vmi van a fényképezővel.
Szóval még1x kössz Tornyi!
Ja még vmi...megnéztem hazafelé a pályán,hogy mit is tud a drágám. 280-nál állt meg a mutatója. Tudom,h csal vmennyit,de akkor is jó volt látni.
Nos legények egy kompletten átmulatott 7 vége után, Augusztus végei dátummal 3.TL találkozó van alakulóban Bólyon!!!!!!!!!!! Felmérés szintjén érdekelne h az augusztus 25 hétvége megfelel e mindenkinek???????
Szép jó reggelt!
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz,eszméletlen jól sikerült buli volt! és nagy nehezen sikerült kipihennem magam. Tornyi és családja, tényleg kitett magáért,olyan szinten voltunk elkényezteteve,hogy szavakba nem is lehet önteni.Köszönet még1szer Neked Tornyi ,édesanyádnak ,édesapádnak ,és természetesen Indigónak !
Jó volt mindenkit újra látni, ,és jó volt végre találkozni azokkal a barátaimmal, akikkel eddig csak a világhálón tudtunk érintkezni.
A péntek éjjel számunkra felejthetetlen marad, rég táncoltam,és röhögtem annyit,mint akkor ott.
Dinó és Tarka a humorzsákok, végig hozták a formájukat...remélhetőleg nem jött rám + kiló a röhögéstől.
Bobó a fighter is gondoskodott maradandó élményről, mikor felkért,hogy legyek az aszisztense a gumifüstölésnél,(elötte megkoreografált ).Nagyon köszönjük néki is a bemutatót!
Berik barátunknak azért jár köszönet, mert Ő jött a legmesszebbről , csak ne beszélt volna ennyit,csak az ő hangját lehetett hallani.
Tasi....hát kisfiam Te 1 állat vagy... ,nagyon fogom kérni az égieket,hogy hosszú életed legyen!
Csíkoska elött is megemelem a sisakom, amit a hátán vitt zsák..kb.30 kg-os volt ,szép teljesítmény volt.Sajnálom, hogy Bali és neje nem jöttek be velünk Zegre, kicsit jobban megismerkedtünk volna.
Petike! Te aranyos kis kölök vagy,az agancsról ne felejtkezz meg!!!
Dinó, nélküled ezt a bulit el sem tudtam volna képzelni.Hoztad a formád...örülök, hogy aztán szabadon engedted a nagy fehér bálnát, különben kénytelen lettem volna értesíteni az állatvédőket.
Tarka! Felébredtem ma reggel ,és Te jutottál az eszembe...nagyon hiányzol Te és Zsuzska...
Miért vagytok ilyen messze?
Ádi,Niki jó,hogy eljöttetek,remélem sikerült kipihenni magatokat!
Összefoglalva, boldog vagyok, hogy része lehetek egy ilyen jó kis csapatnak,és nagyon szeretlek benneteket!!!
Képeket majd szórok fel!
Hali Gali!!!
Jaj TL es TESTVÉRE nem rajtam múlott hanem ezen a KURVA JÓ TL-es Bandán!
Így együtt egyszerűen VERHETETLENEK VAGYUNK!!!
REMÉLEM MÉG SOK ILYEN TALIT KELL ÁTÉLNEM!!
ŐRÜLÖK HOGY MINDENKI ELJÖTTT!!!!!!!!!!
Egyszerűen imádom ezt a bandád!
Na megyek kipihenem az elmúlt 1 hetet!!!
Legyetek jók, további jóü hétvégét!
Tornyiné puszil mindenkit és várja a TALÁN 3. TL talit!!!! :))
Jó éjt mindenkinek!!!
Szeretném megköszönni sajátom és Ádám nevében is ezt a fenomenális bulit. Régen nem röhögtem ennyit. Na meg a bál. Nagyon király volt. Kölön köszönet a házigazdának Tornyinak és családjának.