Királyok vagytok!! Én is hasonlókat terveztem az újonnan szerzett drágasággal, csak hát sajnos a sors keze közbeszólt...
Sikeresen odacsaptam "életem álmát"....
De sebaj.. ha egyszer újra életre kel, akkor tuti hogy benevezek egy csomó tréningre mert olyan szinten elvonási tüneteim vannak hogy azt én sem hiszem el...
Megkérdeztem István barátunkat,a mi jótevönket a tréningröl pontossan.
Azt mondta hogy most 30,000ft. a dija.
Örülnének ha minél többen sajátitanák el a technikákat,és ismernék + jobban a motorjaikat!
Engem sokminden meglepett az okitás során amiröl fogalmam sem volt,de biztos hogy ezzel más is igy volt.
Sok volt a tanulság,de az ereszd el a hajam sem volt semmi!
Csőváz berik!
Gyorsan nagy vonalakban: 1 évben 40 nap van oktatás,nemtom mikor,majd utánakérdezek,elvileg 36 rugó,most féláras volt de mi nagyon jó ismerősök voltunk a szervezőkkel és 0 ft-ért kőrözhettünk.
Van 1 kis elmélet,egy kis rutin,bólyakerlgetés,vészfékezés,egykezes motorozás,kanyartecnikák elsajátítása,pályamotorozás felvezetővel,aztán 2 szer fél óra ereszd el a hajam.
Röviden ennyi volt.
Volt értelme szerintem.A fékes feladat komoly volt.40 !-ről megálláshoz 13!!!! méter kell! Vészfékkel!
60 ról majdnem kétszerese.Mikor megyünk mi 40-60-al??
Sziasztok!
Evotunk Tarkával középgyors motorost képeztetni magunkból!
Letekertünk a tréningel együtt majdnem 500km-ert.
Még oklevelet is kaptunk rolla hogy, sikeressek voltunk.
Nagyon jó volt!
Hali!!!!
Bobo sajnálom hogy nem jön de bízok benne talán mégis el tud jönni!!!!!
Tasi is remélem el tud jönnui!!!
Motorosállat: Szép a mocid!!! NEM JÖSSZ TL TALÁLKOZÓRA????????
Totál lett? Veled mindeen oké?
Sikeresen odacsaptam "életem álmát"....
De sebaj.. ha egyszer újra életre kel, akkor tuti hogy benevezek egy csomó tréningre mert olyan szinten elvonási tüneteim vannak hogy azt én sem hiszem el...
Azt mondta hogy most 30,000ft. a dija.
Örülnének ha minél többen sajátitanák el a technikákat,és ismernék + jobban a motorjaikat!
Engem sokminden meglepett az okitás során amiröl fogalmam sem volt,de biztos hogy ezzel más is igy volt.
Sok volt a tanulság,de az ereszd el a hajam sem volt semmi!
Gyorsan nagy vonalakban: 1 évben 40 nap van oktatás,nemtom mikor,majd utánakérdezek,elvileg 36 rugó,most féláras volt de mi nagyon jó ismerősök voltunk a szervezőkkel és 0 ft-ért kőrözhettünk.
Van 1 kis elmélet,egy kis rutin,bólyakerlgetés,vészfékezés,egykezes motorozás,kanyartecnikák elsajátítása,pályamotorozás felvezetővel,aztán 2 szer fél óra ereszd el a hajam.
Röviden ennyi volt.
Volt értelme szerintem.A fékes feladat komoly volt.40 !-ről megálláshoz 13!!!! méter kell! Vészfékkel!
60 ról majdnem kétszerese.Mikor megyünk mi 40-60-al??
Ez az oktatás hogy vagy? Meg mennyi? Meg.... ? Írj már róla pár infót légyszi,hogy hogy is működik ez.
Evotunk Tarkával középgyors motorost képeztetni magunkból!
Letekertünk a tréningel együtt majdnem 500km-ert.
Még oklevelet is kaptunk rolla hogy, sikeressek voltunk.
Nagyon jó volt!
egy kis segítség az ide jutáshoz!!!!!!
Bobo sajnálom hogy nem jön de bízok benne talán mégis el tud jönni!!!!!
Tasi is remélem el tud jönnui!!!
Motorosállat: Szép a mocid!!! NEM JÖSSZ TL TALÁLKOZÓRA????????
pár apróság még rákerül, de a nagyja a helyén van!