Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van törésre... 200 önréssz vagy 30 %...

Az SV bontó nekem is eszembe jutott de most úgy tűnik hozzá jutnék egy "donorhoz" olyan áron amit szerintem nem szabad kihagyni de ezt inkább privátba ha érdekel..

Sv bontóval van valami tapasztalat?
Van már sv bontó is!
Nincs kakkód?
Nálam az a gáz hogy vacsi új a motor.. így elég nagyok az értékek..Istenem.. ha megállna 250-ben..... :)
Na ja... az évjárat meg ilyenek...
én örülnék ha 750-ben megállna gyáriban....
nem volt casco .már van.gyáriból 750 lett volna,bontottból kb250-ben megállt
Egyébként én pont egy jobbos második harmadánál...
azt mondják a jobbos szarabb...
Naná hogy "azt választottam"...
TK???

És a biztosítási ügyintézés hogy zajlott??
Úgy értem hiteles volt e a gép, volt e rajta legalább törés casco stb stb
menni idő után kaptál lét...
Balosban dobtam el én is a Tl-t.Mondjuk már a kijövetelnél.Túl nagy volt a tempó és laza az útpadka.2 szaltó!Tk.
Ha előbb jött volna a veztech.tréning akkor lehet,hogy nem estem vóna el.
Szaasz motorosállat!

Köszönömm a hozzászó³ást és az együttérzést! Jól esik..
háát igen az a qrva első fék....
azért apm neked is jó nagy mákod van volt, hogy nem kaptad telibe a kocsit...hülyén néznél most ki azt hiszem...
Lehet hogy nem csak rám vigyáznak?? :) Igazad van tényleg végződhetett volna az enyém is sokkal rosszabul, de valamiért szerencsém volt.
Mondjuk lehet sőt biztos vagyok benne hogy kb két kanyarral később nem esek í­gy el, de ezen már kár filózni. Mondjuk az is valószínű, hogy ha később fikázok akkor sokkal nagyobbat és tuti nem úszom meg karcolás nélkül...
de ez teljesen mindegy a lényeg az hogy tényleg örülök hogy lyuk van a seggemen és "csak ott"..
Na meg hogy a sokak által leszarozott Vanucci bőrruha megvédett a "kisebb karcolásoktól"..
Meg a Vertigo is megtette a magáét..
Ha gondolod emilre tudok több képet átküldeni mert van még ott ahonnan ez jött...
de ha élőben néznéd meg, akár még az is megoldható talán.
Bár most nem nálam van de ez nem gond.

Szóval mégegyszer köszi a bíztatást!! Lehet hogy egy-két helyen majd idővel jól nézne ki egy kis karbon a vasamon...ezen még gondolkodom, csak álljon először talpra...

Széles/ebb/ utat!
Szép jó reggelt mindenkinek,35 fokos kánikulai melere ébredtünk!

Doc! Édi vagyol,de az nekem kicsit sokkkba kerül,én ollan max 800-900 e.-ret annék egy új (használt) bringáért.
Ettől függetlenül lehet,hogy megér egy telefont a dolog.
Boci,boci Tarka! Má csak 1 nap,hurrrá! Naon izgulok.
Z3! a kismotor a kissebbik fiamé,mert a nagynak simoja van.És igen , könnyen megtanult vele menni,igaz volt pár bukfenc,de már nagyon érzi a motorozást a kis pindurkám.A vége a kismocinak 70 körül van.
Szerbusz drágaság!
Először is : MÁR CSAK NAP!!!
Másodszor: mi az az olcsó??
Meghogy V2 neked is?
off:
Ancsa láttam az adatlapodon hogy a fiadnak van olyan kis motorja.az mennyit megy?meg nehezen tanult vele menni?(mondjuk motoros szülők közt nem hiszem ogy idegen volt neki a dolog )
Ancsa!
Lecseréled a pinkbicajt?
Javaslom figyelmedbe a GSR600 fórumon a #4540 hozzászólást
És akkor jaj a hátsódnak....
Vagy meleg lesz.
Hááát.. rock lehet nem örülne neki...
És akkor nem tiszteletbeli anyátok,hanem tiszteletbeli apátok leszek? Remélem azért pöcsöm nem nőőőő...
Még a végén tiszteletbeli férfi lesz belőled...
Tudom....
Nagy bejelentéssel szolgálhatok!
Én is V2-es leszek (remélhetőleg)!!!!
Most a fejembe vettem,hogy veszek egy Sv 650-t. Rock nagyon támogatja az ötletemet,ugyhogy aki tud occsón jót az szóljon! Ja és ez uton közlöm,hogy eladó az Rf-em!
Nagyon remélem addigra összeáll a vasam és én is a síneken fogok díszelegni..
Királylány vagy Ancsa!!!
Nagyon köszönöm a többiek és mindenki nevében!!!
Szia !
Most,hogy tudom,hogy az Rrace....tagja vagy,ünnepélyesen üzenem mindenkinek,hogy szorgalmasan gyűjtöm az aláírásokat a szeptemberi demonstrációhoz!
sornég= sornégy