Ők a zegi barátaink.Általam ismerte meg őket Tornyi és nagyon jó haverok lettek.Mukinak van CBR 1000 F-je Sylvi oldalborda,Fószinak pedig VTR 1000. Én nagyon komálom őket, szerintem Ti is jól ellesztek velük.
"Sajnos rossz hírem van!Eddig úgy néz ki,hogy nem tudok menni,a nagyapám kórházban van,nagyon rossz állapotban van!85 éves,és nem tudjuk kijön-e még a kórházból!"
Hétvégén elmentünk Kistolmácsra, 3 napos buli volt,full programokkal ,nagyon jól éreztük magunkat.
Este a TL-el száguldoztam a táborban,hmmmmmmmm...hát qrva király volt.Hazafelé megfogtam 1 szöget (még jó, hogy most rakattam fel új gumit) .
Tarka! Tartozom neked pár képpel..felraktuk a matricákat, állat lett , nagyon köszönöm!!!
Nemsokára feltolom!
Ők a zegi barátaink.Általam ismerte meg őket Tornyi és nagyon jó haverok lettek.Mukinak van CBR 1000 F-je Sylvi oldalborda,Fószinak pedig VTR 1000. Én nagyon komálom őket, szerintem Ti is jól ellesztek velük.
Csak azt szeretném getudni,hogy ők kik. Kissé lemaradtam.
6.Muki-Sylvi
7.Fószi
Részlet bobo leveléből.
kipróbálhatod!
lilyth fakir girl - akit nem fog a kés, sem a kard!
kipróbálhatod!
Tarka vagy ancsa: Boborján jön? nem tudjátok??
Tasi: remélem el tudsz jönni! Megvan a plekó vagy mi? mert akko mondom a címet és küldheted is!!!!!!!
Este a TL-el száguldoztam a táborban,hmmmmmmmm...hát qrva király volt.Hazafelé megfogtam 1 szöget (még jó, hogy most rakattam fel új gumit) .
Tarka! Tartozom neked pár képpel..felraktuk a matricákat, állat lett , nagyon köszönöm!!!
Nemsokára feltolom!
Köcci a képeket, bár amit tegnapelött küldtél, azt nem vágom, hogy mi is akart lenni. Kész a fürdőszoba?
Mindenkinek mindenfélét!
A hír IGAZ!
De azért a péntek-szombati munka után ...vasárnap De-lötti Euroring vezetéstechnikai tréningen,és kanyargáson estem túl!
Nagyon jó volt!!!!!
Bár Elenor némi plasztikára szorul...sajna!
De azért keményen odatettem magam az R6-CBR 1000R és a sok Gikszi közé,nehogy már elfelejtsék hogy vannak a V2-esek is!
Tornyi-nak:-Akkor nem lesz cím a plekó küldésre,mert nem biztos hogy le tudom vinni!
Sőt én Keddig biztosra nem tudom megmondani!
De én még jól jártam...pedig keményeket mentem...fáj is mindenem a gumi viszont,Ív alá kopott!!!
Nem semmi...aznap délelötti termés 1gikszer,1hornet és egy 1200-aas bandit...ezek landoltak a kavicságyban amíg kanyarogtam!
Mindenkinek jó V2-őzést!
A Tasla
2. Ancsa - Rock
3. Dinó
4. Pfvari
5. Csíkoska - Bali
6.Muki-Sylvi
7.Fószi
8.BerikZ
9. TARKA+NÉ
1. Tornyi - Tornyiné
2. Ancsa - Rock
3. Dinó
4. Pfvari
5. Csíkoska - Bali
6.Muki-Sylvi
7.Fószi
8.BerikZ
Drága barátom, sajna nem én vagyok az az emberke,aki szervezi,de majdan megérdeklődjük a dolgot.
Moci hogy van?