Hát nem igazán.
6 napot ki kell várni,hogy megtudjuk nem-e ún. csendes veszettségben szenved.Ha ez idő alatt kimúlik akkor boncolás hamvasztás többi kutyának karantén nekünk tetanusz stb...
Ha túléli és nem javul akkor valszínűleg nem kínozzuk tovább és el lesz altatva.
Anyuka!
Látom eltévedtél...de azért jól elvoltál a szomszédban, csak azt az egyet mond meg légyszi, hogy miért a gsr-nél kötöttél ki? Hányszor mondtam anyuka, hogy nekem RF-em van, Rocknak meg TL-je???!!!
Fogadjunk csak azt nézted,hogy suzuki...na majd számolunk, ha megyek Készítsd a hátsód...
Szia Ancsa52 néni.
Látom sikerült eltévedned és a GSR ajtón kopogtattál.
A meghívót kovik barátom intézi,tegnap sokáig melóztunk(11:30) lehet,hogy nem tudott már időt szakítani rá,de piszkálom érte.
Szerintem mindenki egyet ért velem, hogy szuper volt a hétvégi TL tali!!!!!!!!!!!! Mi még nem bírtuk kiheverni rendesen! És most mindenki láthatta, hogy nekem van a világon a legaranyosabb, legrendesebb Anyósom és Apósom, akiket imádok, vagyis lesznek, ha jól alakulnak a dolgok! A képeket nézve nagyon jó érzés tölt el, és egyre jobb lesz ez a csapat! Valamit be kell vallanom, hogy hiányzik is a banda, és már tűkön ülök, hogy mikor lesz már a III. TL tali!!!!!!!!!! Dino, abban biztos lehetsz, hogy ott leszünk!!!!!!!!! Egy éve álmaimban nem gondoltam volna, hogy így megfertőz a motorozás!
Tornyi (Kedves Párom): Köszönöm Neked, hogy bevezettél ebbe a világba! Irtó jól érzem magam! Nagyon szeretlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa & Rock: Tegnap kár, hogy nem jöttetek el velünk strandolni, hiányoztatok, jó volt Veletek a hétvégén!
Dino: Te egy állat vagy, szó szerint, de így szeretünk, ahogy vagy, le sem lehet lőni, mindig tele energiával! Vigyázz ám a libákra, aztán semmi félrelépés! Tegnap voltunk Bözsinél este, és megígérem Neked, hogy addig nem iszom nála házi pálinkát, amíg Te nem jössz, majd Veled!
Niki & Ádám: Örülök neki, hogy Ti is a bandához tartoztok, és még sokat fogunk együtt motorozni!
Tarka & Tarkáné: Annyira aranyosak vagytok együtt! Tarka: Mindig olvasom a fórumot, annyit nevetek, nagy mókamester vagy!
Baliék: Örülünk, hogy Ti is eljöttetek, remélem, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy tagjai lehettek egy ilyen csapatnak!
Boborján: Remélem jobban van a nagypapád, és örültünk, hogy eljöttél a problémák ellenére! Úgy vettem észre, hogy jót tett a kikapcsolódás! Hát, nem találok szavakat arra, amikor elgurult a gyógyszered az éjszaka folyamán! Csodálkozva néztelek, ilyet még élőben sose láttam! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább, de vigyázz magadra! Minden talira van valami meglepid, várjuk majd Bólyon is!
Berik: Jó volt, hogy Te is eljöttél, és nem is akárhonnan, hisz Te voltál a legmesszebbről! Reméljük a III-on is ott leszel!
Tasi: Te meg vigyázz a sebességgel! Nagyon hiányoltam Tasinét, add át neki üdvözletem, meg két puszit a nevemben! Bár nem volt biztos, hogy el tudsz jönni, örülünk, és így volt teljes a csapat!
Pfvari: Te is egy nagyon jó fej csávó vagy, jó volt egy kicsit téged is megismerni!
Na nem dumálok többet, bocsi, ha kicsit nyálas volt a szöveg, de imádlak Titeket!
Tornyi dolgozik ezerrel, hogy még szuperebb legyen a web, nézzétek folyamatosan!
Hali gali!
Frissítek ezerrel a videokat meg a képeket!
Ma még fennt lesz a kamerás video is de nem túl jó minőségben mert akko nagy a mérete!
De ha valakinek kell dvd-n akko szívesen elviszem neki a III. tl talira!
A szüleim mindenkinek azt üzenik hogy mindenkiben kellemesen csalódtak és ez egy kurva jó banda és jövőre is szivesen várnak benneteket!!!!!!!!!!!
Egy októberi este egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton.
Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd, amikor meglát egy lassacskán felé
közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva
hogy az megálljon, feltépi a jobb oldali ajtót és beugrik.....
- megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen
halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - (arra gondolva, hogy itt
legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az
úton egy kanyarhoz közelednek.
Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a
helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.
Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a
következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra . ahogy épp az útirány
megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a
parkolóba...
A stoppos -aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja,
hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra.
Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az
elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott
férfi. Az egyik rápillanva odaszól a másiknak:
-Te! ..... Béla! Itt a csávókám aki beugrott a kocsiba amikor toltuk....
6 napot ki kell várni,hogy megtudjuk nem-e ún. csendes veszettségben szenved.Ha ez idő alatt kimúlik akkor boncolás hamvasztás többi kutyának karantén nekünk tetanusz stb...
Ha túléli és nem javul akkor valszínűleg nem kínozzuk tovább és el lesz altatva.
Mi van a kutyival??? Ugye jól van?
Látom eltévedtél...de azért jól elvoltál a szomszédban, csak azt az egyet mond meg légyszi, hogy miért a gsr-nél kötöttél ki? Hányszor mondtam anyuka, hogy nekem RF-em van, Rocknak meg TL-je???!!!
Fogadjunk csak azt nézted,hogy suzuki...na majd számolunk, ha megyek Készítsd a hátsód...
Látom sikerült eltévedned és a GSR ajtón kopogtattál.
A meghívót kovik barátom intézi,tegnap sokáig melóztunk(11:30) lehet,hogy nem tudott már időt szakítani rá,de piszkálom érte.
Egy eltévedt, nagyon jó fej nagymama( ) tartózkodik nálunk! Nagyon jól elvagyunk, de szerintem Titeket keres!
Jók legyetek!
Naggyon maradandó és szuper volt a buli,köszönet érte NEKTEK.Anyós-Após télleg nagyon jó fejek!!!!
Szerintem mindenki egyet ért velem, hogy szuper volt a hétvégi TL tali!!!!!!!!!!!! Mi még nem bírtuk kiheverni rendesen! És most mindenki láthatta, hogy nekem van a világon a legaranyosabb, legrendesebb Anyósom és Apósom, akiket imádok, vagyis lesznek, ha jól alakulnak a dolgok! A képeket nézve nagyon jó érzés tölt el, és egyre jobb lesz ez a csapat! Valamit be kell vallanom, hogy hiányzik is a banda, és már tűkön ülök, hogy mikor lesz már a III. TL tali!!!!!!!!!! Dino, abban biztos lehetsz, hogy ott leszünk!!!!!!!!! Egy éve álmaimban nem gondoltam volna, hogy így megfertőz a motorozás!
Tornyi (Kedves Párom): Köszönöm Neked, hogy bevezettél ebbe a világba! Irtó jól érzem magam! Nagyon szeretlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ancsa & Rock: Tegnap kár, hogy nem jöttetek el velünk strandolni, hiányoztatok, jó volt Veletek a hétvégén!
Dino: Te egy állat vagy, szó szerint, de így szeretünk, ahogy vagy, le sem lehet lőni, mindig tele energiával! Vigyázz ám a libákra, aztán semmi félrelépés! Tegnap voltunk Bözsinél este, és megígérem Neked, hogy addig nem iszom nála házi pálinkát, amíg Te nem jössz, majd Veled!
Niki & Ádám: Örülök neki, hogy Ti is a bandához tartoztok, és még sokat fogunk együtt motorozni!
Tarka & Tarkáné: Annyira aranyosak vagytok együtt! Tarka: Mindig olvasom a fórumot, annyit nevetek, nagy mókamester vagy!
Baliék: Örülünk, hogy Ti is eljöttetek, remélem, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy tagjai lehettek egy ilyen csapatnak!
Boborján: Remélem jobban van a nagypapád, és örültünk, hogy eljöttél a problémák ellenére! Úgy vettem észre, hogy jót tett a kikapcsolódás! Hát, nem találok szavakat arra, amikor elgurult a gyógyszered az éjszaka folyamán! Csodálkozva néztelek, ilyet még élőben sose láttam! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább, de vigyázz magadra! Minden talira van valami meglepid, várjuk majd Bólyon is!
Berik: Jó volt, hogy Te is eljöttél, és nem is akárhonnan, hisz Te voltál a legmesszebbről! Reméljük a III-on is ott leszel!
Tasi: Te meg vigyázz a sebességgel! Nagyon hiányoltam Tasinét, add át neki üdvözletem, meg két puszit a nevemben! Bár nem volt biztos, hogy el tudsz jönni, örülünk, és így volt teljes a csapat!
Pfvari: Te is egy nagyon jó fej csávó vagy, jó volt egy kicsit téged is megismerni!
Na nem dumálok többet, bocsi, ha kicsit nyálas volt a szöveg, de imádlak Titeket!
Tornyi dolgozik ezerrel, hogy még szuperebb legyen a web, nézzétek folyamatosan!
Üdw, puszi, jóéjt Mindenkinek!
Frissítek ezerrel a videokat meg a képeket!
Ma még fennt lesz a kamerás video is de nem túl jó minőségben mert akko nagy a mérete!
De ha valakinek kell dvd-n akko szívesen elviszem neki a III. tl talira!
A szüleim mindenkinek azt üzenik hogy mindenkiben kellemesen csalódtak és ez egy kurva jó banda és jövőre is szivesen várnak benneteket!!!!!!!!!!!
Nézzétek a pozitív oldalát: még mindíg ellenállhatatlan vagyok!!!!!!!
Tasi
Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd, amikor meglát egy lassacskán felé
közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva
hogy az megálljon, feltépi a jobb oldali ajtót és beugrik.....
- megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen
halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - (arra gondolva, hogy itt
legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az
úton egy kanyarhoz közelednek.
Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a
helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.
Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a
következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra . ahogy épp az útirány
megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a
parkolóba...
A stoppos -aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja,
hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra.
Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az
elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott
férfi. Az egyik rápillanva odaszól a másiknak:
-Te! ..... Béla! Itt a csávókám aki beugrott a kocsiba amikor toltuk....
megíratom cd-re kovik barátommal és küldöm.(nem ígérem hogy holnap,de rajta vagyok)