Engem is visszafogtak Bobó+Tarka és Tarkáné...he-he!
De miután elbúcsúztunk és felmentem a pályára azután...behoztam a lemaradást!!!
Óra szerinti 240...fényszóró és balra index!!!
Valaki odafönt megint nagyon vigyáz rám,mert miután visszavettem a tempót a leállósávban máris ott araszolt a csúnyán összecsíkozott (kék-fehér) Octavia RS!
Lehet hogy rám várt...na mindegy ...megúsztam!
Tornyinak+Tornyinénak...nagyon köszönjük a bulit neked és kicsiny családod részére nagy köszönettel!!!!
A szervezés fenomenális volt...csak azt sajnálom hogy nekem nincs ilyen gyönyörűre szerkesztett tablóképem!
Mindenkinek jó maradék hétvégét...ha lehet vízközelit!
V2 Bali-nak és Kedvesének csíkoskának is milliő pusszzancs!!!!
Időben és egészben hazaértem, őzike és berik eléggé visszafogtak, de így is rendes csapatás volt.
Szeretném megköszönni Tornyi mesternek és egész családjának ezt a tökéletes bulit, ahogy mondottam is ezt nagyon nehéz lesz überelni!!!!!!!!!!! Jól éreztem magamat és hamarosan megérkezik az első felmentő gyógysör is, és irány a lagziba. Lehet h a bálból már jól ismert Forrasztó Pákó zenél majd itt is!!!!
Remélem mindenki egyben hazaért, sztem holnap felpakolom a képeket!!!!
Időben és egészben hazaértem, őzike és berik eléggé visszafogtak, de így is rendes csapatás volt.
Szeretném megköszönni Tornyi mesternek és egész családjának ezt a tökéletes bulit, ahogy mondottam is ezt nagyon nehéz lesz überelni!!!!!!!!!!! Jól éreztem magamat és hamarosan megérkezik az első felmentő gyógysör is, és irány a lagziba. Lehet h a bálból már jól ismert Forrasztó Pákó zenél majd itt is!!!!
Remélem mindenki egyben hazaért, sztem holnap felpakolom a képeket!!!!
Hazaértem épen egészségben!!!
Engem is visszafogtak Bobó+Tarka és Tarkáné...he-he!
De miután elbúcsúztunk és felmentem a pályára azután...behoztam a lemaradást!!!
Óra szerinti 240...fényszóró és balra index!!!
Valaki odafönt megint nagyon vigyáz rám,mert miután visszavettem a tempót a leállósávban máris ott araszolt a csúnyán összecsíkozott (kék-fehér) Octavia RS!
Lehet hogy rám várt...na mindegy ...megúsztam!
Tornyinak+Tornyinénak...nagyon köszönjük a bulit neked és kicsiny családod részére nagy köszönettel!!!!
A szervezés fenomenális volt...csak azt sajnálom hogy nekem nincs ilyen gyönyörűre szerkesztett tablóképem!
Mindenkinek jó maradék hétvégét...ha lehet vízközelit!
V2 Bali-nak és Kedvesének csíkoskának is milliő pusszzancs!!!!
A Tasla