Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tarka akkor miért tartod még mindíg magadnál??????
Ja Ancsa arra emléxek h találkoztam Tarkával!!!!
Ez a kép tényleg vicces!
Nem emlékszel? Akkor készült mikor megmutattad a hálószobát, én megtaláltam az ágy mellett "azt" és elkezdtem bohóckodni!
Akkor megnyugodtam...... Kézcsókom ancsa52 néni!!!! Még nem tóltuk le a pertut, tehát nekem marad a csókolom!!!!
Tarka tudtam h láttalak már valahol, gyerekkorom fénykorában rontottál meg a Pinatrátor c. filmben!!!!
Ez a 007 es smiley
Dinókám!
Ne igyál több gazdaságos sört, mert édesanyám nem neked írta,hogy találkoztatok, hanem Tarkának.
Apropó Tarka,nincs MELEGED?
Tarka te egy szemérmetlen ember vagy, nem szégyeled magad????? Ancsa kedves (minusz)néni anyukájánál is bepróbálkoztál?????? Ez fasza, és ami köztünk történt az neked smafu?????? Akkor inkább legyen a te seggedben az a szappan amit emlékként adtál nekem gazdaságosan!!!
elnézést,A52 Néni(?)
de ez nem is igaz!! én nem vagyok ilyen!
Már megint mi van a kezedben Tarka?
Személyes megbeszélésünkre hivatkozva örömömre szolgál megküldeni Önnek ajánlatunkat a állványrendszerre.

Bármilyen kapcsolódó kérdésben kérem forduljon bizalommal hozzám!
Tarka lehet még azt is letagadod hogy taliztunk? Pedig megtörténteket nem lehet meg nem történtté tenni:)))))))))))))
Nálunk meg a sütő süt...
Csókolom a szappan az aranyere kellett, mert nem tetszett neki az ötlet h én nyomom vissza!!!
Akkor már találkoztunk????? Esküszöm nem iszok több rövidet!!!!!
Így jártál...majd holnap megkóstoljuk a srácokkal! Én meg gépezek képzeld
szia Ancsa, qrva meleg van, én meg főzök(((((((((
Szerintem az csak egy sima szappan! Nem kell szégyelni..mi megértjük, csak szegény Dinót sajnálom
Ideje bocsánatot kérned, mintha nem is találkoztunk volna úgy teszel!
Hali mutti!
Mi az???
Fertőtlenítő?? Ha igen akkor szerinted miért?
Gratula Dino, de mégegyszer megne halljam ezt a csókolomot!!!!!!!!!!!!
NEM!!!!!!
Azt áruld el nekem Tarka, hogy mikor a buliban belopóztál Dinó után a zuhanyzóba, miért dobáltad le folyton a földre ezt:
szerintem ancsika szórakozik és anyu nevén is írogat!
ha nem akkor bocs.
Ja és kézcsókom a "B" lemaradt az 52 előtt.....
Öreganyám Teréz nem Dinó Tarka mestrer!!!!