Főnököm,a cél lenne a Kalte Kuchl-Mariazell környéke.
Szerinted a 21-esen Sopron felől Bécsujhely a jobb vagy inkább lejjebb menjek a Neunkirchen 27-es vonalon.
Google mapson tervezgetem a lényeg a minnél kisebb forgalom és a kanyargás lájtosan.Fő a fagyizótempó felkiáltással.
Nem vagyok egy adokveszek nepper tipus, nekem ez A motorom, mondhatjuk a szivem csücske. Már 14 éve.
Szóval ha működik akkor termelem a kilométert, ha hiba van, akkor meg megcsinálom, nekem az is játék és szórakozás.
Szülinapodra tutira kész lesz, de inkább előtte 1-2 héttel.
Már csak meg kell jönni az idomoknak ebay-ről, fényezés, oszt GO!
Most épp felújítottam a meneteket Baercoil-lal, új tömítéssel új csavarokkal összeraktam. Ha még ezek után is képes lesz szivárogni a benzin, akkor majd igénybe venném a pasztát.
Holnap tesztelek...
Neked ebben már nagy a tapasztalatod Imrufó....más simán a kardjába dőlt volna egy ilyen alsó hangon százezres tételnél de Te
Ha kérhetek ilyet....jelezd ha látod a véget esetleg fixàlhatnànk egy dátumot a többiekkel is szívesen találkoznék személyesen egy kajàlàssal egybekötött gurulàson ....július 8 .- àn töltöm azt a fránya 38-at....akkor mindenképpen szeretnék hazalátogatni......
Próbakör jó volt, hibátlanul gurul a szekér. Lájtos egykerék is ki lett próbálva, minden patent.
Még fényezni kell az idomokat, mert pirosat nem találok sehol, úgyhogy már van sárga, meg kékfehér.
Meg most szívok a benzinpumpa tömítéssel, folyton szivárog a benzin. Annyiszor volt már szétszedve, hogy megszakadtak a menetek. A héten ez lesz a meló, hogy új meneteket csinálok.
Kb. Július elejére jutok el odáig, hogy visszaállítom a roppantás előtti állapotot.
Sajna csak R-hez van hűtő ennél az eladónál.
Telószárak megúszták szerencsére. A villahíd hajlott el, a hűtő meg nem engedte tovább a kereket, gondolom ezért nem hajlottak el a telószárak...
Így van. Mindene egyezik a gyárival. Annyi hiba lépett fel, hogy a hőgomba csatlakozó része nem egyenes, hanem kúpos. Vastagabb gumitömítést raktam oda, oszt le van tudva.
A bal oldali kínai volt, az alsó vastag cső rohadtul nem úgy állt, ahogy kellett volna. Lefűrészeltem belőle 5 centit, úgy már használható volt.
A jobb oldali USA-ból jött. Hibátlan.
Szerinted a 21-esen Sopron felől Bécsujhely a jobb vagy inkább lejjebb menjek a Neunkirchen 27-es vonalon.
Google mapson tervezgetem a lényeg a minnél kisebb forgalom és a kanyargás lájtosan.Fő a fagyizótempó felkiáltással.