Üdv! Tudok segiteni az E betüs müszakiban. Az enyèm vègleg kivolt vonva forgalombol. Párhonapja let rá kpm vizsga nyitott rendszer ahogy látszik a kèpen . gravir nemjo sem a matrica igy viszed müszakira èletben nemlesz többet rajt. E szabványt gèp prèseli . segitsèg csak priváton.
Ha graviroztatsz bele valami e-betűt, meg db killert teszel, akkor a kutyát nem fogja érdekelni, hogy eredeti-e. Kell nekik a fotó az kipuffról aztán ennyi. Nekem is azért vannak még meg a BOS dobok pedig már rég lecseréltem volna.
Üdv. Nekem múlt héten vizsgázott. Évek óta oda hordom, régebben ez nem volt gond, az utóbbi két alkalommal már gyári dobbal kellett mennem. Muszáj nekik fotót csinálni és csatolni elektronikus úton a vizsgához. Szóval a kérdésre a válasz:nem.
A szombati motorozással kapcsolatban az időjárás miatt maradjunk annyiban hogy csütörtök este eldöntjük vagy péntek de. Mert mondanak jót is rosszat is...
Az útvonal egyébként meg van sőt van több is. Mekkora km mennyiség volna az igény?
Ami biztos hogy a Tátráig gyorsforgalmi/ autópályán mennénk (motoroknak ingyenes) és kint a hegyekben meg motoroznánk.
Kicsit hülye szöveg van alatta. Ilyentől falnak megyek. Szerintem is lett festve, ami még nem is baj, csak akkor ne írja törésmentesnek. Eléggé hihtetlen, hogy egy TL-el legalább nem dőltek el ennyi idő alatt.
Nem ismerem ezt a motort de erős a gyanú hogy a leírás ellenére a festés nem gyári. Kapasbol fejidom plusz farokidom. Bár ettől még lehet szép állapotban.
Vagy csak az akra matrica le és már olyan is mint a gyári :P
nekem most műszakizott (vidéken az Isten háta mögött).
Ezzel kezdték (telefonban és személyesen is). Igaz az más motor volt....
A fényképet láttam, hogy feltölötték a kipufról....
A szombati motorozással kapcsolatban az időjárás miatt maradjunk annyiban hogy csütörtök este eldöntjük vagy péntek de. Mert mondanak jót is rosszat is...
Az útvonal egyébként meg van sőt van több is. Mekkora km mennyiség volna az igény?
Ami biztos hogy a Tátráig gyorsforgalmi/ autópályán mennénk (motoroknak ingyenes) és kint a hegyekben meg motoroznánk.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...