Szia imrufo! Tudnál adni egy olyan telefonszámot, amin el tudom érni ezeket a felnijavítókat, mert ami a honlapon van telószám, az valahogy nem okés! Köszi!
Bocs hogy csak most írok. Szóval, ha megyünk akkor valamikor a reggeli órákban Soroksárról. Aztán M0 majd egy darabig m3 aztán 3-as. De sajnos nem biztos hogy tudok menni, lehet dolgoznom kell szombat éjjel, ez ma fog kiderülni.
http://www.felnijavitas.eu
Kis infó:
Úgy vittem oda a felnit, ahogy a motorból kivettem.
Gumi rajta, csapágyak benne, perem megütve mint állat.
Szóval gumiszerelés, görgőzés, polírozás, festés mindennel együtt 27000 lett. Ebből még lealkudott az arc 25ezerig, hogy jóvan ennyi oszt vigyed. Jófej.
A végeredmény miatt nekem megérte.
Nekem eddig amit csináltak megközelítőleg sem csillogott így :) Majd kérdés a tartósság. Télen már rá kell szánnom magam a felni festésre. Csak előtte új kerék is kell
Vibro polírral tükörré polírozva, aztán valamilyen szinter technológia(amúgy fogalmam nincs ,) végül lakkozva az egész.
A napon úgy csillog, hogy védőszemüveg kell hozzá.
Krumbach-Semmering-Neukirchen fele mentünk aztán 23-as úton felfelé Mariazellig.
Visszafele a 21-es út körül bóklásztunk, de nem biztos, hogy mindig azon mentünk.
Wienerneustadt előtt viszont nagyon jó a 21-es út. Annyira gyors etapot mentünk, hogy hazáig beállt a főtengely
Jah,csak a rohadt google maps nem engedi osztrákiában a streetwiew-t így fogalmam sincs hogy a 21-es es sima tejbetök főút sok faluval vagy az a fincsi néptelen kukoricaföldek közt keszekuszán kanyargós keskenyebb valami.
Az utóbbit birom nagyon.
Kis infó:
Úgy vittem oda a felnit, ahogy a motorból kivettem.
Gumi rajta, csapágyak benne, perem megütve mint állat.
Szóval gumiszerelés, görgőzés, polírozás, festés mindennel együtt 27000 lett. Ebből még lealkudott az arc 25ezerig, hogy jóvan ennyi oszt vigyed. Jófej.
A végeredmény miatt nekem megérte.
..és máris 1000 font???
Az majdnem félmillió .....egy kacatért....ez életveszélyes semmi pénzért nem ülnèk fel rá
Tasla
Ha ez a hátulja,kíváncsivá tettél ....milyen lehet az egész ...
Tasla
ebay-en meg nagyban megy a licit a romhalmazra...
A napon úgy csillog, hogy védőszemüveg kell hozzá.
A képen sem rossz, de élőben egyszerűen odab@sz!
Ahogy tudom, viszem a hátsót is.
Szombat reggel indulunk Szlovéniába. Lehet majd Olaszország felé kerülünk a végén
Visszafele a 21-es út körül bóklásztunk, de nem biztos, hogy mindig azon mentünk.
Wienerneustadt előtt viszont nagyon jó a 21-es út. Annyira gyors etapot mentünk, hogy hazáig beállt a főtengely
Jobb oda-vissza máshogyan menni szerintem.
Az utóbbit birom nagyon.